ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 21-05-2013, 19:38:35
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putujemo...
| |-+  Po belom svetu
| | |-+  Da li je neko vec dobio "nagradno" putovanje - preko agencije CMC?
« previous next »
Pages: 1 ... 3 4 [5] Add to: Facebook Print
Author Topic:

Da li je neko vec dobio "nagradno" putovanje - preko agencije CMC?

(Read 28872 times)
sixsix
novajlija
*

« Reply #60 on: 13-06-2012, 13:24:13 »

Evo ovako, kada su me pre neki dan pozvali iz cmc agencije da mi jave da sam dobila poklon putovanje, odmah sam sela za komp i pocela da citam forume tacnije utiske ostalih... Uglavnom sam naisla na negativne komentare ... u skladu sa tim komentarima ja sam ipak otisla i stvorila zid oko sebe ...ali zeznula sam se ... saslusala sam sta su imali da kazu ,pitala sta me zanima i dobila sam poklon ... TENERIFE...realno super jer svakako bih isla negde sa svojim muzem i potrosili bi do 600-700 e sve ukupno tako da mi je super sto sam dobila Tenerife, za te pare cu platiti kartu za Kanarska ostrva i kupiti tamo sta mi treba... Bili su prijatni , nisu nasrtali , i to je to ...preporucujem svima da odu i preuzmu vaucer... Smiley)) a ja javljam kako je bilo ...pozzz
Laza GNR
putnik dugoprugaš

Drink beer be free

« Reply #61 on: 13-06-2012, 23:44:03 »

Lepo se provedi,osobo (za sad) sa jednim postom na forumu.I to bas na ovoj temi.

Kako slabo stojim sa engleskim, ako može neko da miobjasni postupak traženja aviokarata i renta-kara u određenom terminu !?!?!

Pogledaj na forumu ovaj odeljak:
http://www.klubputnika.org/forum/index.php?board=16.0
Mislim da ces tamo naci neka korisna uputstva Wink

People,check-out this site:www.hospitalityclub.org
Veljkov
novajlija
*

« Reply #62 on: 19-02-2013, 17:46:56 »

Mi preziveli prezentaciju, dobili vaucer i zakazali termin u avgustu.
Naravno avio kartu nismo kupili preko njih jer moze da se nadje mnogo jeftinije.
Kako ce biti tamo ne znam, ali svakako placen smestaj na Tenerifima za 7 dana nije zanemarljiv.
Dragance
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #63 on: 21-02-2013, 14:09:56 »

Naravno avio kartu nismo kupili preko njih jer moze da se nadje mnogo jeftinije.
Kako ce biti tamo ne znam, ali svakako placen smestaj na Tenerifima za 7 dana nije zanemarljiv.

Tesko ces u avgustu naci jeftine aviokarte, ali, u svakom slucaju, srecno.
Veljkov
novajlija
*

« Reply #64 on: 21-02-2013, 15:08:20 »

Tesko ces u avgustu naci jeftine aviokarte, ali, u svakom slucaju, srecno.

KARTE SMO VEC KUPILI
TARA70
putnik srednjeprugaš

« Reply #65 on: 21-02-2013, 23:00:31 »

Gde ćete presedati  i u odlasku a i povratku
altinjani
putnik srednjeprugaš

« Reply #66 on: 21-02-2013, 23:20:20 »

CMC?ajao..hvala lepo...dobili smo i mi Tenerife,ali su nas ucenjivali da kupimo 50 bodova 11000eura!!,i kao sve zbog Zlatibora i hotela Mona...pa kao imas u narednih 99 godina za 216 eura smesta bilo gde na zemaljskoj kugli...gluposti i budalastine...
Duya
putnik srednjeprugaš

« Reply #67 on: 21-02-2013, 23:43:12 »

Ma pratim ja ta dešavanja već duže vreme (primao "ponude", prosleđivao u đubre, pratio forume), al' ipak se čudim:

Ti su posle X godina još u biznisu?!

To znači ili da ovde ipak imaju dovoljno ovaca za šišanje, ili su deo neke međunarodne šeme koja može da sebi priušti gubitak na našem tržištu (ta bulumenta, pa "prezentacije", pa poštanski troškovi, ipak sve košta). Uopšte nisam stekao utisak da je puno ljudi palo na tu foru, bar ne do daske. S druge strane, oni koji jesu pali o tome verovatno neće javno pričati...

S jedne strane, razumem ja biznis model raznih CMC-ova, Kirby-ja, Zepter-a itd, al' me uvek iznova fascinira da ima dovoljno ovaca da im omoguće da zarađuju, i to dobro.

Da citiram rahmetli Tustu:

Glupost je neuništiva!
Veljkov
novajlija
*

« Reply #68 on: 22-02-2013, 10:11:18 »

Gde ćete presedati  i u odlasku a i povratku

Ako je ovo bilo pitanje za mene  Smiley
presedacemo u Cirihu jer tamo imamo rodbinu pa bi iskoristili i da se sa njima vidimo
slatkis
putnik srednjeprugaš

« Reply #69 on: 24-02-2013, 14:29:44 »

Sve ima svoju cenu koštanja...ali kakogod iskustvo je uvek neprocenjivo !    Wink

Dobro / Loše ...ne se znaje nikad dok se ne proba !  angel

Kakve su ti  misli ,takav ti je život .
Laza GNR
putnik dugoprugaš

Drink beer be free

« Reply #70 on: 24-02-2013, 22:40:38 »

Da,ne zna se.
Ali mozes bar da pitas druge kako je njima bilo.Pa da se (na)ucis na njihovim greskama Wink

People,check-out this site:www.hospitalityclub.org
Pages: 1 ... 3 4 [5] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube