ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 23-05-2013, 08:00:04
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putujemo...
| |-+  Srbija
| | |-+  Srbija-Sarajevo-Mostar-Herceg Novi
« previous next »
Pages: [1] Add to: Facebook Print
Author Topic:

Srbija-Sarajevo-Mostar-Herceg Novi

(Read 1235 times)
chehotinac
novajlija
*

« on: 26-12-2007, 19:17:17 »

Zdravo drugari. Ja sam ovden malo nov pa rekoh da i ja napisem neku. Putujem koliko mi obaveze dozvole pa tako letoh sa svojim najboljim drugom bejah na ovoj relaciji-kako drugacije nego ranac na ledja, vreca za spavanje u ruke i put pod noge. E sad objasniti jaku kisu u Sapcu, gostoljubivost ljudi muslimanske veroispovesti u Sarajevu i Mostaru kao i nasih ljudi u Nevesinju i Trebinju bice tesko. Svratili smo i busom do Dubrovnika ali odatle samo lose uspomene. Netrpeljivost kako na granici tako i u samom gradu za sve koji govore ekavicu huh. Najlepsi deo koji preporucujem svima je spavanje na obroncima Romanije, mada obratite paznju na ovce a pogotovo ovnove i to one agresivne. Mi jedva yivu glavu izvukosmo Wink. Sledece leto planiram Ohrid eventualno Atinu pa ako ima dobrovoljaca...
Ivana
putnik srednjeprugaš

« Reply #1 on: 27-12-2007, 12:13:11 »

hihihi..ovnovi su cudo! Wink

pa dobrodosao ti nama..bilo bi mlogo lepo kad bi te dozivljaje pokusao da nam preneses u pisanom formatu:)

ja bejah na Ohridu ovog oktobra..predivno je...

A good traveller is one who does not know where he is going to,and a perfect traveller does not know where he came from
Pages: [1] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube