ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 22-05-2013, 16:25:51
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putujemo...
| |-+  Azija, Australija & Okeanija
| | |-+  Please help, Kina - Peking.
« previous next »
Pages: [1] Add to: Facebook Print
Author Topic:

Please help, Kina - Peking.

(Read 1133 times)
Danijel
novajlija
*

« on: 06-04-2008, 21:15:08 »

Prvo Hi svima. Ja sam Danijel Rmuš iz Kragujevca i pishem za Gravitas Gaming. Kao sto naziv kaze to je gaming organizacija i takodje sam manager njihove warcraft III postave i direktor sajta. Imam 20 godina i studiram Masinski fakultet.

Od 25og do 27og Aprila (tj tekuceg meseca) odrzava se veliki turnir u Warcraftu u Pekingu gde ce ucestvovati 4 igraca iz moje ekipe i ja treba da idem sa njima kao manager i da radim coverage iz Pekinga. To organizuje Pekinsko ministarstvo za sport. Ja sam dobio invitation perko maila pre neki dan tako da to imam. Sada najveci mi problem pravi to sto nikad nisam putovao avionom van Srbije niti vadio vizu a da nije bilo preko neke agencije, tako da to oni urade sami. Sada mi se javlja problem da na ovom i na drugim sajtovima koji su "traveling related" citam da za vizu za Kinu trebaju karte i potvrda za iznajmljene sobe u hotelu. Ovde u garanciji sve stoji da oni placaju kartu i da oni rezervisu hotel i sve u fullu. Pravice mi problem ako mi budu trazili na uvid originalne povratne karte i rezervaciju hotela. Ovi iz Kine su mi rekli da samo trebam  da se check-inujem i da ce oni da sve srede za kartu i dalje detalje. Naravno sve oni placaju sve troskove. Ako neko moze da mi pomogne, da je skoro bio do kineske ambasade/konzulata ili whatever, svaka pomoc je dobro dosla. Bilo bi mi mnogo lakse kad bih znao da mi karte i rezervacije ne trebaju ili bi kopije bile ok. Niko mi se ne javlja u ambasadi a iz KG-a da idem trenutno nemam tajma zbog faxa i drugih obaveza. Please help
Cruela DeVil
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #1 on: 07-04-2008, 08:36:56 »

Ne verujem da ce ti Kinezi praviti problema sa vizom.
Ako ti organizatori u Pekingu uplacuju kartu oni ce ti tu kartu poslati na mail kao i rezervaciju hotela. Ti to lepo odstampas i odesh sa tim u ambasadu. To je danas validan papir kao bilo koji drugi. Cak ni EU vishe ne trazi original na uvid.
Ivana je skoro sredjivala vizu ali ne znam da li je ona josh uvek u Kini pa ce ti se sigurno javiti kad se vrati ili joj posalji private.

Kad si jednom osetio let ici ces zemljom ociju uprtih u nebo tamo gde si bio i tamo gde zelis da se vratis...
Danijel
novajlija
*

« Reply #2 on: 07-04-2008, 10:54:38 »

Extra ako bude radilo to preko kopije, samo da mi bace na mail i ja da odstampam i da im odnesem. Thanks alot, but still ako jos neko zna neke "fore" neka javi  Wink
Pages: [1] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube