ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 24-05-2013, 21:24:54
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  Akcije i okupljanja
| | |-+  Kuda ćete ovog leta?
« previous next »
Pages: 1 [2] 3 4 5 Add to: Facebook Print
Author Topic:

Kuda ćete ovog leta?

(Read 16689 times)
plavaivy
putnik kratkoprugaš

« Reply #15 on: 04-06-2008, 14:39:36 »

u avgustu Ohrid...za ovaj put josh razmishljam da li da krenem ranije i idem auto stopom
ali zavisi ako neko iz ekipe bude hteo samnom
i u oktobru Turska OluDeniz...idemo da letimo   

a do tada sam svaki vikend u Vrshcu
eto predlozila bih vam Vrshac za vikend akcije
divan je grad...sa svojom katedralom u gotskom stilu a kucice su kao kolachici,sharene sa kibicfensterima..i naravno nekoliko velikih i prelepih dvoraca...vrshachkim bregom koji je divna planina,kulom na vrhu i paraglajderistima koji polecu ...manastir Mesic sa svojom vodom...vinogradi i podrumi i viinooo....mi spavamo u planinarskom domu....ma divan je Vrshac..ja sam se zaljubila angel
« Last Edit: 07-06-2008, 19:33:00 by plavaivy » Logged
Lazar
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #16 on: 04-06-2008, 15:17:30 »

ima li raspolozenih za vikend akcije? Jezera, planine, banje, ...?

Za ovo leto ne planiramo ništa veliko... dakle, kad se vratimo sa Krfa, tu smo za sve vrste vikend-akcija 

Svima pripadne samo ko je korenom duboko prodro u rodno tle.
Silbasboy
putnik dugoprugaš

« Reply #17 on: 04-06-2008, 20:18:12 »

Ja odoh u Tunis sa sestrom, 11 dana. Ali se nadam da mi to nece biti jedino putovanje ovog leta i pocetka jeseni!!!!!!!

Backpacking je na potezu Bec-Minhen-Berlin-Skandinavija-Prag, gde da postavim temu "trazim saputnike"?

Nikad se ne zna, mozda ti se pridruzim, ali moram jos videti kako cu stajati s keshom. Ali sve to bih hteo da vidim.....+ bih mozda dodao i Krakow.

Ja nisam lala, ja sam Bacvanac!
Marko86
putnik srednjeprugaš

lil crazy

« Reply #18 on: 04-06-2008, 22:02:28 »

Krenucu vec tradicionalno na Sopotnicke vodopade , pa je vrlo verovatno da cu odatle  do Crnogorskog primorja... idem sa par ortaka btw, ko god zheli mozh da se pridruzhi    Sva je shansa da ako na vreme ochistim sve ispite odem na kratko do Istanbula i u Bugarsku...najverovatnije sam... mada kako ucim, tesko da ce se to desiti
zoranez
novajlija
*

« Reply #19 on: 05-06-2008, 17:46:45 »

Ja se polako mirim sa tuznom istinom da u ovoj godini nemam dana za ljetovanja i bilo kakve akcije na duze od dva-tri dana banghead. Ali sam zato rijesila da se od ucmalosti i plovidbe kolotecinom izborim vikend akcijama  .

Jos nemam nekih konkretnih ideja, osim sutanja u nekoj kombinaciji  do CG primorja, mozda Ohrida i Zagreba na produzeni vikend, ali sam voljna da se pridruzim postojecim ... u principu i nije toliko bitno gdje, bitno je da se krene gdje se nikada nije bilo   .

Ako se sta takvo sprema, vicite 
« Last Edit: 05-06-2008, 17:48:21 by zoranez » Logged
jegulja
putnik dugoprugaš

« Reply #20 on: 06-06-2008, 11:14:27 »

ja cu do francuske, u okolinu marseja, a onda u bech na par dana. posle toga, tradicionalno, pula i fratarski otok. ako je neko u blizini, neka svrati. Smiley planiram i u ohrid na vikend krajem meseca, mozda se sretnemo. 

The summer heat has brought a plague of jellyfish that is causing trouble for beachgoers in Spain.
djordje
putnik srednjeprugaš

« Reply #21 on: 06-06-2008, 16:41:23 »

krajem avgusta, pocetkom septembra picim za istanbul, pa cu tamo videti gde dalje...
mozda isprobam air arabiu... mozda skoknem do Sri Lanke...
i naravno sto vise vikend akcija... Smiley
Magelan
putnik dugoprugaš

« Reply #22 on: 07-06-2008, 11:33:30 »

Ja bi rado u Sri Lanku, ali mislim da od toga nece biti nista. Ostaje mi Bliski istok ili Grcka. U januaru putujem u Indiju
CEJLON
putnik srednjeprugaš

« Reply #23 on: 07-06-2008, 14:19:47 »

Izgleda da je Cejon hit sezone Wink
miroslavg
putnik dugoprugaš

« Reply #24 on: 07-06-2008, 15:05:56 »

ja sam uveliko na putu....vec tri nedelje sam u Indiji. Za 12 dana idem u Dubaji pa u Aleksandriju odakle prakticno krece Middle East tour jos 26 dana.....

bjuti
putnik dugoprugaš

Мераклија

« Reply #25 on: 07-06-2008, 17:55:30 »

Сада видех да је курс турске лире више него повољан:

1.00 EUR

=

1.96123 TRY

Све више се размишљам за неки хардкор тамо.

Oh, my
putnik dugoprugaš

« Reply #26 on: 20-06-2008, 08:50:08 »

Ok, ja od danas zvanicno nemam plan. A hocu ga. A nemam ni s kim, jer su me i decko i drugarica presli obavezama itd. Zasto mi se lepo ne kaze u aprilu, ja necu/ ne mogu, pa da vidim da li cu i gde cu i kako cu. I jebes fakultet iluzorni, samo te drzi po rokovima u mestu, pa se opet sve svodi na leto. 20. jun, nemam vizu ni za sta, hocu da se vratim do 15. avgusta, dakle, da krenem do 20. jula, nemam puno novca, i sta sad, recite vi meni, sta sad? Smiley (i mrzim vrucinu Smiley )
Cruela DeVil
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #27 on: 20-06-2008, 10:42:42 »

Rusija, Ukrajina... jedino mi to pada na pamet ... Ukrajina je jeftina a nije vruca, Rusija je malkice skupa a nije vruca...

Kad si jednom osetio let ici ces zemljom ociju uprtih u nebo tamo gde si bio i tamo gde zelis da se vratis...
vukad
putnik dugoprugaš

« Reply #28 on: 20-06-2008, 16:23:43 »

Ovog leta nemam more u planu. U julu sever Svedske i Lofotenska ostrva u Norveskoj. U avgustu Bec, Salzburg i juzna Bavarska.
marko.petrovic
putnik dugoprugaš

a jedem spal bi a se dignem jel bi

« Reply #29 on: 20-06-2008, 16:49:00 »

ja nigde
Pages: 1 [2] 3 4 5 Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube