ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 19-06-2013, 15:54:05
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  Akcije i okupljanja
| | |-+  Kuda ćete ovog leta?
« previous next »
Pages: 1 2 [3] 4 5 Add to: Facebook Print
Author Topic:

Kuda ćete ovog leta?

(Read 16940 times)
Lazar
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #30 on: 21-06-2008, 00:12:04 »

ja nigde

Jel to u Turskoj? 

Svima pripadne samo ko je korenom duboko prodro u rodno tle.
markoristic
putnik dugoprugaš

« Reply #31 on: 21-06-2008, 09:12:09 »

Ja u Niš. Smiley
globe trekker
putnik dugoprugaš

« Reply #32 on: 21-06-2008, 15:08:43 »

Ja cu kopnom do Alepa, pa odatle Air Arabiom do Dzajpura. Planiram da ostanem u Radzastanu petnaestak dana. Posle toga letim za Istanbul, par dana boravka, i onda nekih 5-6 dana na bugarskoj crnomorskoj obali (Suncev Breg i Nesebar).

"Mozda ste dobili pogresan broj,
al` ste dobili onoga koga ste trazili!"
Slumpy
putnik dugoprugaš

« Reply #33 on: 21-06-2008, 19:57:41 »

Ja cu u jednom mahu spojiti kavkaske zemlje, Iran i Levant sa Egiptom. To jest, probacu smiley

putopisezan.wordpress.com
Sloba
putnik dugoprugaš

« Reply #34 on: 21-06-2008, 22:08:02 »

Slumpy, koliko vremena mislis da odvojis za sve to?

Travel is fatal to prejudice, bigotry and narrow-mindedness and many of our people need it sorely on these accounts. Broad, wholesome, charitable views of men and things can't be acquired by vegetating in one little corner of the Earth all one's lifetime.
Slumpy
putnik dugoprugaš

« Reply #35 on: 22-06-2008, 20:13:18 »

Slumpy, koliko vremena mislis da odvojis za sve to?
Pa bez trchanja, malo vise od dva meseca.

putopisezan.wordpress.com
Sloba
putnik dugoprugaš

« Reply #36 on: 22-06-2008, 23:29:46 »

aaa, onda dobro Smiley

Travel is fatal to prejudice, bigotry and narrow-mindedness and many of our people need it sorely on these accounts. Broad, wholesome, charitable views of men and things can't be acquired by vegetating in one little corner of the Earth all one's lifetime.
jovan
putnik srednjeprugaš

« Reply #37 on: 23-06-2008, 11:04:21 »

Posto vidim da gomila starih putnika ne ide ovo leto nigde jako veliko, kao ni ja, nazalost (nadam se plodnijoj jeseni)
Hajde da organizujemo nesto

Jaaako bih obisao dolinu jorgovana sa Studenicom, Zicom, Sopocanima, Rasom, Novim pazarom, pa onda, negde... Ovo bi mogla biti interesantna (produzeni) vikend tura. ko je zainteresovan, nek pise, javi ili bilo sta, mozda vikend 4-5 jul

JEEEGUUUULJOOOO vodi me na Ohrid
ivanaste
putnik dugoprugaš

« Reply #38 on: 23-06-2008, 11:54:57 »

Ja cekam pare, pa cu onda da odlucim

“The World is a book, and those who do not travel read only a page.” Saint Augustine
special_k
novajlija
*

« Reply #39 on: 24-06-2008, 03:16:22 »

prvo sam htela na Kubu, pa po preporuci to odlazem za novembar..onda Grcka, ali drugarica nema para.. e sad je u planu SKotska, krajem jula, oko 20 dana, Glasgov i Edinburg,       do Londona avionom pa na sever vozom...u poslednje vreme sam   comp  trazeci sto jeftiniji prevoz i smestaj i ako na kraju ne odem bice  banghead
vlada kuvar
putnik srednjeprugaš

« Reply #40 on: 24-06-2008, 11:56:29 »

Ako ides u Skotsku na 20 dana, preporucujem ti da izdvojis nekoliko dana za Scottish highlands. Verujem da to treba videti,Svi pricaju o tome. Ja sam bio u zurbi pa nisam.Sledeci put obavezno idem gore.

Ja idem u Portugal sa folklorom nekih 12 dana a posle videcemo.
Mozda opet Engleska , nikad se ne zna...

the world ıs too small for travelers...
panonski
Just naive enough
Global Moderator
putnik dugoprugaš

dare to ask

« Reply #41 on: 24-06-2008, 23:43:40 »

Kako stvari stoje, skrasiću se na nekom kampu na Lastovu u avgustu... Jul ću uglavnom provesti kod kuće, pa bih voleo da se priključim ponekoj ekskurziji po domovini Smiley

When Rome was built in 750 BC, Aleppo was already 2500 years old.
Marko86
putnik srednjeprugaš

lil crazy

« Reply #42 on: 25-06-2008, 10:37:59 »

Ja sam planirao da odem na kamp extremnih sportova na Sopotnici i K.Gori sredinom jula, meeeedjutim ispostavilo se da ce to da se izjalovi najverovatnije tako da bih ja na Sopotnicu i u K.Goru isao krajem jula... ili eventualno pocetkom avgusta.. Pa ako neko raspolozen da ide, mozemo da se organizujemo i da organizujemo 3-4 dana kampovanja Smiley uz to bih i na Bistricu svratio eventualno, tj na Limsko jezero, i takooooo Smiley
Zelenkapa
novajlija
*

« Reply #43 on: 25-06-2008, 17:36:02 »

panonski, kampovaces na Lastovu? To je divno!!! Nekad davno sam tamo kampovala.. nekoliko leta... pa kad se vratis, molim te za utiske, a i slike!

ma nek' ide zivot
plavaivy
putnik kratkoprugaš

« Reply #44 on: 25-06-2008, 18:15:58 »

Ja sam planirao da odem na kamp extremnih sportova na Sopotnici i K.Gori sredinom jula, meeeedjutim ispostavilo se da ce to da se izjalovi najverovatnije tako da bih ja na Sopotnicu i u K.Goru isao krajem jula... ili eventualno pocetkom avgusta.. Pa ako neko raspolozen da ide, mozemo da se organizujemo i da organizujemo 3-4 dana kampovanja Smiley uz to bih i na Bistricu svratio eventualno, tj na Limsko jezero, i takooooo Smiley

kakav je to kamp extremnih sportova??
Pages: 1 2 [3] 4 5 Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube