ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 19-06-2013, 03:40:29
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putnički servis
| |-+  Vize
| | |-+  da li je potrebna viza za Filipine (Philippines) ???
« previous next »
Pages: [1] 2 Add to: Facebook Print
Author Topic:

da li je potrebna viza za Filipine (Philippines) ???

(Read 6098 times)
Li
novajlija
*

« on: 03-06-2008, 07:38:40 »

Da li neko moze da mi kaze da li je potrebna viza za Filipine ?
ivanaste
putnik dugoprugaš

« Reply #1 on: 03-06-2008, 10:02:23 »

Mislim da jeste, ali ne znam sta teba od dokumentacije.

“The World is a book, and those who do not travel read only a page.” Saint Augustine
Li
novajlija
*

« Reply #2 on: 03-06-2008, 10:34:09 »

Nasla sam na nekom sajtu www.learn4good   pod Philippines visa information da je visa potrebna za neke zemlje ( cak i za Honk Kong ) ako ostaju duze od 7 dana ali Srbija se nigde ne spominje pa se ja sve nesto nadam da nam ne treba (jer tako izgleda) ili se mozda dobija na dolasku na aerodrom na Philippinima sto isto ne bi bilo lose  Grin
ivanaste
putnik dugoprugaš

« Reply #3 on: 03-06-2008, 10:55:36 »

Na sajtu nasih konzularnih poslova pise da treba viza, cak pominju da treba i pozivno pismo, sad treba proveriti.

“The World is a book, and those who do not travel read only a page.” Saint Augustine
Li
novajlija
*

« Reply #4 on: 03-06-2008, 11:26:25 »

jel imas neki link ili internet adresu za taj konzularni sajt ?? bila bih ti zahvalna jer se mucim vec neko vreme
chivitli
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #5 on: 03-06-2008, 11:28:56 »

http://www.mfa.gov.yu/Srpski/konz/vize-vizni_rezim.htm
http://www.mfa.gov.yu/Srpski/konz/vizni_rezim_po_zemljama/filipini.htm

Едет трамвай, мы без билетов...
Buddha on Mescaline
putnik dugoprugaš

« Reply #6 on: 04-06-2008, 00:46:48 »

taj site nije nikad updateovan.. akcija je kao i za gvatemalu.. i sl. zemlje - na granici Wink maa ako vas ne mrzi, sredite preko konzulata u budimpesti..
CEJLON
putnik srednjeprugaš

« Reply #7 on: 29-07-2008, 18:40:10 »

Potrebna nam je viza i do nje mozemo doci preko pocasnog konzula Verice koja ljubazno prosledjuje formular na vas email koji treba da se popuni i preda uz ostala dokumenta;potvrda o rezervisanoj avio karti,vaucer od hotela ,za divno cudo i potvrda o zaposlenju,fotografija,fotokopija prve stranice pasosa i pasos koji neistice makar 6 meseci po povratku sa puta.Cena je 50 s u dinarskoj protivrednosti.Znaci nemora se ici u Budimpestu ili raditi preko neke druge agencije koje vam uzimaju nadoknadu od 30 e po pasosu.Ovako sveza informacija mogla bi da ode u odeljak za vize,jer tamo nevidim da ima za Filipine.
CEJLON
putnik srednjeprugaš

« Reply #8 on: 29-07-2008, 18:46:36 »

Pocasni konzul:Verica Milakovic-Beograd-063-356-320
Buddha on Mescaline
putnik dugoprugaš

« Reply #9 on: 13-08-2008, 16:32:24 »

a mi studenti? Tongue

mislim stvarno.. "potvrda o zaposlenju" ili bilo sta sl. - za filipine.. blah..
CEJLON
putnik srednjeprugaš

« Reply #10 on: 18-08-2008, 23:44:17 »

Viza u pasosu,i to za 15 min. Wink.Zasto niko ne doda i Filipine u odeljku za vize?Sad se pouzdano zna sta treba od dokumentacije i kakva je procedura.
Buddha on Mescaline
putnik dugoprugaš

« Reply #11 on: 25-08-2008, 16:18:28 »

mislim potvrda o radu? hello? ja bih toj zeni rekao "da li je citava?"
CEJLON
putnik srednjeprugaš

« Reply #12 on: 25-08-2008, 16:57:07 »

Nije to do zene
Buddha on Mescaline
putnik dugoprugaš

« Reply #13 on: 26-08-2008, 08:15:29 »

izvinjavam se.. da im poruci "da li su citavi"
Cruela DeVil
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #14 on: 26-08-2008, 10:29:35 »

Viza u pasosu,i to za 15 min. Wink. Zasto niko ne doda i Filipine u odeljku za vize? Sad se pouzdano zna sta treba od dokumentacije i kakva je procedura.

Jako je teshko pratiti forum podetaljce i neke stvari jednostavno izmaknu ocima administratora. Eto pre neki dan se desilo da je golosina upozorila na neadekvatno izrazavanje na forumu a niko od nas to nije primetio.
Na naslovnoj stranici sajta postoji link "predlozi izmene" i 30-tak sekundi i copy+paste vas deli od velike pomoci onima koji uredjuju sajt.
 Grin

izvinjavam se.. da im poruci "da li su citavi"

pa svi redom traze razne potvrde, zashto bi se Filipinci razlikovali  Grin
sigurno umesto potvrde o zaposlenju moze da se donese potvrda o studiranju. Raspitajte se.
« Last Edit: 26-08-2008, 10:31:14 by Cruela DeVil » Logged

Kad si jednom osetio let ici ces zemljom ociju uprtih u nebo tamo gde si bio i tamo gde zelis da se vratis...
Pages: [1] 2 Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube