ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 24-05-2013, 10:30:07
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  Akcije i okupljanja
| | |-+  sakupljac prirodnih suvenira...
« previous next »
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print
Author Topic:

sakupljac prirodnih suvenira...

(Read 3547 times)
kika_vts
nije žensko...
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #15 on: 19-07-2008, 07:46:59 »

Ja obicno kupim plan grada! ... smiley
MajaNS
putnik dugoprugaš

« Reply #16 on: 26-09-2008, 20:35:49 »

Pa da se pridruzim i obozavaocima raznog kamenja i ostalih prirodnih suvenira. Za tu neku buducu izlozbu mogu da prilozim
Pesak: sa platoa Gize uzet tokom novogodisnjeg koncerta Zan Misel Zara i sa najlepse plaze na Karibskom moru, Tulum, Mexico.
Kamenje: nesto sto lici na neuspelo uho, rad starog majstora zagubljeno negde u Dolini Kraljeva u Egiptu, Nekoliko vrsta alabastera neobradjenog takodje iz Egipta, nekoliko vrsta obradjenog zlatnog opsidijana iz Meksika.
Korali: iz Dahaba i Hurgade (Egipat) i sa jedne plaze u blizini Trinidada (Kuba). Njih imam neverovatno puno, a oblici, boje i tekstuta su neverovatni, cesto ih preturam po rukama i mastam o povratku...
Skoljke (najinteresantnije): Iz Coba jezera na Jukatanu, iz jednog potocica u sred dzungle Chijapasa, nekoliko kilometara od Bonampaka, sa raznih plaza na Kubi.
Fosil: iz Raskog zaliva u Istri.
Pri tom sam ja uglavnom sakupljacica (bas kao u strim zajednicama) a moj covek je glavni nosac (ne zato sto sam slabija, jer nisam vec zbog mojih bolesnih kolena). Sve bih rado pokazala, ali nista od ovoga ne bih menjala ni za sta...

Sta ce mi revolucija ako ne mogu da plesem
Emma Goldman
scout
putnik srednjeprugaš

« Reply #17 on: 30-03-2009, 12:43:39 »

Ja sam sredinom marta pokupio pesak sa Prinčevih Ostrva, oko 1 kg, a sad sam uzeo i litar vode iz Ljubljanice.
Jeste malo glupo, ja sad trenutno gradim kucu, više u stvari poslovni prostor i mesto gde ću smeštati HC clanove, pa za gradnju upotrebljavam po malo od tih materijala sto donosim sa putovanja.
Meni je to zanimljivo.
Pa ako ima nekog da mu treba pesak sa Marmare, poslaću mu malo.
A i meni bi nesto dobrodošlo ako ima neko viska.
Čisto da ubacim u kucu. 

Nemoj danas, hajde sutra, hajde sutra i prodje zivot.
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube