ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 19-05-2013, 20:34:56
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putujemo...
| |-+  Srbija
| | |-+  100 stvari koje morate videti i uraditi u Srbiji pre nego sto umrete!
« previous next »
Pages: 1 [2] 3 4 ... 6 Add to: Facebook Print
Author Topic:

100 stvari koje morate videti i uraditi u Srbiji pre nego sto umrete!

(Read 24474 times)
panonski
Just naive enough
Global Moderator
putnik dugoprugaš

dare to ask

« Reply #15 on: 03-08-2008, 15:48:36 »

13. popiti kafu u Kuci Snova sa Sashom i Sashkom, u Rakovici u Beogradu, onda igrati se sa onim njihovim kuchetom, i po mogucstvu, preplivati bazen u dvoristu Kuce Snova

Ovo mi je zvučalo toliko nebulozno da sam morao da ukucam u Google da bih shvatio o čemu se radi... Mpetroviću, koji si ti...    Tongue

Ovaj topik je ipak u startu bio osuđen na propast. 

When Rome was built in 750 BC, Aleppo was already 2500 years old.
indiana jones
putnik kratkoprugaš

« Reply #16 on: 03-08-2008, 22:36:48 »

setio sam se jos jedne stvari koje trebate da uradite u srbiji pre nego sto Kosac dodje po vas-otici u dimitrovgrad na preprzolj i namazolj...ako ste nekad culi za to  Cheesy
Lazar
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #17 on: 05-08-2008, 17:44:49 »

Ja bih glasao za Studenicu, kao nešto što svakako treba videti u Srbiji... i to najbolje zimi, rano ujutru.

Inače, sistem panonskog je suviše zahtevan za moju skromnu pamet, pa dopisujem ovako, prostački Smiley

Svima pripadne samo ko je korenom duboko prodro u rodno tle.
marko
putnik kratkoprugaš

« Reply #18 on: 05-08-2008, 20:05:55 »

Mislim da svakako treba voziti ficu, iliti Zastavu 750, kultno vozilo na nasim putevima... 
indiana jones
putnik kratkoprugaš

« Reply #19 on: 06-08-2008, 02:21:28 »

hahahaha.....ficu..hahahaha...ali obavezno mora da odgleda "Ko to tamo peva"  Wink
Stefan
novajlija
*

« Reply #20 on: 06-08-2008, 13:35:35 »

Definitivno biti UGOSCEN od  strane nekog LALE. Dorucak, rucak, Frustuk, Vecera.... I Homer Simpson bi pozavideo.

Of course I'm out of my mind! It's dark and scary in there!
Ivana
putnik srednjeprugaš

« Reply #21 on: 08-08-2008, 13:22:17 »

svadba!svadba!
 svadba!svadba!

po mogucstvu vlaska 

A good traveller is one who does not know where he is going to,and a perfect traveller does not know where he came from
indiana jones
putnik kratkoprugaš

« Reply #22 on: 10-08-2008, 23:09:40 »

otici na paraglajding sa vrsackih planina...  Cheesy Cheesy Cheesy
Guja
putnik dugoprugaš

« Reply #23 on: 15-08-2008, 00:47:05 »

Uh,100 stvari...
Kako je pocelo mislim da ce biti i vise.

Posto mi je to najsvezije to cu i predloziti,
svakako treba obici nacionalni park Tara ali van utabanih staza i doziveti neverovatne prizore sa mnogo vidikovaca koji tamo postoje,iskreno nekoliko puta sam ostao bez reci.
Silbasboy
putnik dugoprugaš

« Reply #24 on: 29-09-2008, 07:53:21 »

Otici na tamburase (i napiti se spricera kao BONUS (nema smiley sa nacrtanim spricerom....))

Ja nisam lala, ja sam Bacvanac!
MajaNS
putnik dugoprugaš

« Reply #25 on: 29-09-2008, 10:25:40 »

Strazilovo, Biserno ostrvo, carsku baru, Palicko jezero. Spustiti se Dunavom do Dejrdapa zaustavljajuci se na Dunavskim adama
Treba obavezno videti ili jos bolje, aktivno ucestvovati u svinjokolju, zabijacki ili kako to sve ne zovu, u nekom vojvodjanskom selu (Turiji, Nadalju, Neradinu, gde god). 

Sta ce mi revolucija ako ne mogu da plesem
Emma Goldman
Silbasboy
putnik dugoprugaš

« Reply #26 on: 29-09-2008, 13:54:47 »

Sad vec ozbiljno razmisljam da te pozovem kada ove zime budem pravio zabijacke! Da te naucim da pravis cvarke i (ovo verovatno mnogo ne znaju sta je) barotinu!!!!! 

Ja nisam lala, ja sam Bacvanac!
MajaNS
putnik dugoprugaš

« Reply #27 on: 29-09-2008, 14:15:35 »

Hvala, ali obuku sam silom prilika prosla kao mala, kod majcinih roditelja u B. samo sam pokusala da zamislim neke od svojih CS gostiju (ali takodje i novosadske, beogradske i ine prijatelje) kako u krvavom i blatnjavom snegu do kolena u nekoj "donjoj " basti ispiraju svinjska creva, pa sam se slatko nasmejala. Posto se ne razumem u ove skakutave i mnogo slatke smajlice necu ih ubaciti kao ilustraciju, a i mislim da je i ovo dovoljno ilustrativno.
« Last Edit: 29-09-2008, 14:23:02 by MajaNS » Logged

Sta ce mi revolucija ako ne mogu da plesem
Emma Goldman
marko
putnik kratkoprugaš

« Reply #28 on: 30-09-2008, 23:32:12 »

I ucestvovati u pecenju jagnjeta ili praseta na raznju... Sa sve poboznim pogledom u vatru i pomalo zalivati pivom sebe i doticnu zivuljku, da bi kozura bila 'rskava...
Guja
putnik dugoprugaš

« Reply #29 on: 01-10-2008, 10:39:01 »

Kako mi se cini polako prelazimo na stvari koje bas i nisu vezane za videti vec za probati,a mora se priznati da je i to jedna od stvari koje svakako ne treba propustiti u Srbiji
Cisto sumnjam da je bilo ko koga ste ugostili od stranaca a ponudili ste mu nesto od nasih tradicionalnih jela ostao ravnodusan na njih,zar ne.
Pages: 1 [2] 3 4 ... 6 Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube