ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 18-06-2013, 08:58:41
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putnički servis
| |-+  Vize
| | |-+  Nedoumica oko vize.
« previous next »
Pages: 1 2 3 [4] Add to: Facebook Print
Author Topic:

Nedoumica oko vize.

(Read 6483 times)
jms_uk
putnik dugoprugaš

« Reply #45 on: 01-01-2013, 16:55:34 »

Drugari, gledam letove iz Azije za Evropu preko Qatara i imam pitanje. Let je sa dva stopover-a, Tajland i Doha.. Jer treba neka tranzitna viza za ove dve zemlje?  huh

Da li je bas stopover, ili transfer?  Wink

milansr
putnik kratkoprugaš

« Reply #46 on: 02-01-2013, 00:45:00 »

Drugari, gledam letove iz Azije za Evropu preko Qatara i imam pitanje. Let je sa dva stopover-a, Tajland i Doha.. Jer treba neka tranzitna viza za ove dve zemlje?  huh

Neces ti ni napustati aerodrom, da bi ti bla potrebna tranzitna, ali ako bas zelis potrebne su ti vize, u Dohu nemas ni sta posebno da vidis, tako da mozes da sacekas sledeci let na aerodromu.
maitreya06
putnik srednjeprugaš

« Reply #47 on: 02-01-2013, 14:10:13 »

Transfer Smiley Hvala, pisalo je i na qatarovom sajtu ali nisam videla. Za Dohu moze da se ceka 24h na aerodromu sledeci let (zvanicno), a za Tajland 12h.. To sam nasla na Qatarovom sajtu.. Hvala 
Akymadrid
novajlija
*

« Reply #48 on: 03-01-2013, 12:06:26 »

Ukapirala,al nikako da se preracunam kad je u pitanju moj slucaj.Vizu sam dobila 27.10,a otputovala sam 05.11.Mislila sam krajem marta da putujem opet....Bas nemam srece banghead

pozdrav. Zanima me nakon sta sam poslao dokumente za vizu u Keniju traze me adresu osobe kod koje putujem a ja bih isao tamo onako turisticki pa...sta da radim? Hvala unapred
Dragance
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #49 on: 03-01-2013, 12:17:10 »

Rezervisi neki hotel, npr na sajtu booking.com, gledaj one koji imaju opciju "free cancellation", dobijes potvrdu na mejl, odstampas je i i to nosis kao dokaz gde ces odsesti tokom svog boravka tamo. Nakon dobijanja vize ga otkazes i ides gde ti volja. Treba ti samo platna kartica kojom mozes placati preko neta i nista vise.  Rezervacija obicno ne kosta nista, samo dobro procitaj uslove za otkazivanje za svaki hotel. Obicno je dozvoljeno da se otkaze do 1 dan pred dolazak, bez ikakvih penala.
« Last Edit: 03-01-2013, 12:35:59 by Dragance » Logged
bam-bam
putnik dugoprugaš

« Reply #50 on: 03-01-2013, 23:26:41 »

Ukapirala,al nikako da se preracunam kad je u pitanju moj slucaj.Vizu sam dobila 27.10,a otputovala sam 05.11.Mislila sam krajem marta da putujem opet....Bas nemam srece banghead

pozdrav. Zanima me nakon sta sam poslao dokumente za vizu u Keniju traze me adresu osobe kod koje putujem a ja bih isao tamo onako turisticki pa...sta da radim? Hvala unapred
ja sam mislio da se viza za keniju dobija na aerodromu.....tako pise i na sajtu MIP-a
Pages: 1 2 3 [4] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube