ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 18-05-2013, 17:26:30
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putnički servis
| |-+  Vize
| | |-+  Ruska viza
« previous next »
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print
Author Topic:

Ruska viza

(Read 6973 times)
Cruela DeVil
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #15 on: 17-05-2006, 13:32:39 »

Ako hocesh mogu ti poslati na mail obrazac kako izgleda taj papir koji treba da odneses u SUP gde ti je izdat pasosh posle Dekanovog potpisa!
Upali svaki put samo Rusi malo ne vole tu nashu vizu i teshko cesh se registrovati sa njom ali opet i za to postoji reshenje!
Nash konzul u Moskvi je slab na studente i moze lako da se desi da te registruje kao gosta ambasade, samo malo odesh  i kukash... bla bla bla... i to cu da te naucim ako budesh hteo...
Par dana pre polaska na put dodji u NS na obuku "kako opreziveti u Rusiji"  :-D

Kad si jednom osetio let ici ces zemljom ociju uprtih u nebo tamo gde si bio i tamo gde zelis da se vratis...
Slumpy
putnik dugoprugaš

« Reply #16 on: 17-05-2006, 13:46:25 »

He, he, hvala mada to nije moguce - jer sam ja jos u gimnaziji a tamo nema dekana   cheesy
Bas ovih dana dolazi jedna iz Petrograda u Nis preko HC-a, i ja cu joj kazem: "Ja tebi zasebnu sobu sa chistom posteljinom, kablovskim internetom i pogledom na Nisavu, a ti meni pozivno pismo za Rusiju!" 

Bas sam chitao onaj topic o tome koliko se trosi na putovanjima, i obeshrabrio sam se. Ako mi se ne posreci na "ogrebi me", ne znam kako cu letos  smiley

putopisezan.wordpress.com
Cruela DeVil
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #17 on: 17-05-2006, 14:09:15 »

Pa onda kod direktora skole!
Bitno je samo da imash pecat neke ustanove!
 :-D

Kad si jednom osetio let ici ces zemljom ociju uprtih u nebo tamo gde si bio i tamo gde zelis da se vratis...
Lazar
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #18 on: 17-05-2006, 23:25:54 »

Bas sam chitao onaj topic o tome koliko se trosi na putovanjima, i obeshrabrio sam se.

Ne daj se obeshrabriti! Uvek može za manje! Smiley

Svima pripadne samo ko je korenom duboko prodro u rodno tle.
marko.petrovic
putnik dugoprugaš

a jedem spal bi a se dignem jel bi

« Reply #19 on: 18-05-2006, 10:21:30 »

cisto da primetim kako ces da imas sjajnu goscu 
Slumpy
putnik dugoprugaš

« Reply #20 on: 21-05-2006, 09:17:15 »

cisto da primetim kako ces da imas sjajnu goscu

Upravo mi je stigao mail od nje u kome kaze da se gadno razbolela i da odlaze putovanje. Propade sve? crying

putopisezan.wordpress.com
Castle Ocean
novajlija
*

« Reply #21 on: 01-06-2006, 21:39:56 »

ovde svi vec znate koliko kosta izdavanje ruske vize pa je i ne spominjete,ali ja ne znam cenu,mislim da je oko 30e ali bih zeleo da znam koliko je tacno!zanima kakva je procedura u ambasadi,jel se ceka u redu dosta ili toga nema ni malo!

i keep the picture of every ancient stone in my eyes...
poletarac
putnik srednjeprugaš

« Reply #22 on: 01-06-2006, 22:08:43 »

ako se ja dobro secam, viza je 45 evra, ili tako nesto, cekanja nema mnogo, ako imas sve potrebne dokumente i to ti je to.. najbolje da odes do njih, oni ti kazu sta ti ne valja s dokumentima i onda dodjes za koji dan ponovo, ili, ako je sve u redu, cika ti da vizu, vec istog dana, ili eventualno sutradan 

:nihilistdvetackenihilesttritacke...
Castle Ocean
novajlija
*

« Reply #23 on: 01-06-2006, 22:16:36 »

ako ti rusi izdaju vizu,ona kosta 29e,pise na njihovom sajtu?!?!!

Castle Ocean
novajlija
*

« Reply #24 on: 01-06-2006, 22:22:53 »

a od dokumenata oni traze jedino pasos i pismo,jel moguce da im ne trebaju sva ona cuda,izvodi,uverenja itd....

Cruela DeVil
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #25 on: 02-06-2006, 01:36:04 »

Koliko se ja secam viza "Poslovno za Rusiju" u Sup-u ne koshta nista!  huh

Castle Ocean
novajlija
*

« Reply #26 on: 02-06-2006, 20:34:43 »

mad ne brini,dobro se secas,ne kosta nista,ali i obicna isto,samo ti treba pozivno pismo,danas sam proverio

biljana57
putnik kratkoprugaš

« Reply #27 on: 16-01-2013, 02:16:47 »

interesuje me da li mogu iz usa sa gren kartom i srpskim pasosem da odem na 4 dana u moskvu i da li mi treba viza hitno mi tgreba odgovor.
globe trekker
putnik dugoprugaš

« Reply #28 on: 16-01-2013, 06:52:02 »

Ohoho, pa to je neko nakon onih siiiiiiilnih pitanja o US turističkoj vizi na kraju dobio i zelenu kartu  Cheesy

Naravno da vam NE TREBA viza za ulazak u Rusiju, do 30 dana (kao nosiocu srpskog pasoša), a US zelena karta sa tim nema apsolutno niakkve veze pa ne vidim čemu njeno uvlačenje u celu priču.

"Mozda ste dobili pogresan broj,
al` ste dobili onoga koga ste trazili!"
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube