ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 18-06-2013, 22:50:20
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  O klubu / sajtu...
| | |-+  Da li sam ja jedini? - iliti O upotrebi foruma
« previous next »
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print
Author Topic:

Da li sam ja jedini? - iliti O upotrebi foruma

(Read 3855 times)
Cruela DeVil
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #15 on: 16-09-2008, 12:55:54 »

hmmm sveznajuca si.... i ja uvek konsultujem prvo tebe i cekam da me uputis na forum, a ako te bas nema online onda iskuliram par sati....

mad

Kad si jednom osetio let ici ces zemljom ociju uprtih u nebo tamo gde si bio i tamo gde zelis da se vratis...
Spartak
putnik kratkoprugaš

« Reply #16 on: 17-09-2008, 00:21:54 »

Nemoj tako, moze neko ozbiljno da shvati.
Treba dodati u potpis kao i vecina admin
MSN JE SAMO ZA LJUDE KOJI ME LICNO POZNAJU, sva pitanja i siguestije postavite na forumu. Koristite SEARCH pre postavljanja pitanja
Cruela DeVil
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #17 on: 17-09-2008, 10:30:09 »

Evo, poslednja osoba koja me je kontaktirala se nije ni predstavila samo je rekao/la da je nasao/la moj MSN na forumu KPS-a i da sad on tu ima gomilu pitanja. Nije ni pitao/la da li imam vremena da odgovaram na njih i poprilicno se nasao/la uvredjenim kada sam rekla da radim i da trenutno nemam vremena i da procita sve sa foruma i sajta o tome sto zeli da me pita. Dodushe bila sam gladna i josh pride nervozna poshto sam imala gomilu posla a malo vremena da ga uradim.
Sutradan (tj. danas) je postavio/la pitanje kako uopste da stigne do Belorusije i o papirologiji koja mu je potrebna za tranzitne vize iako sve to pise na sajtu. Onda je zakljucio/la da mu uopste ne trebaju tranzitne vize pa sam mu rekla da voz ne leti preko Madjarske.  Grin
I opet se nasao/la poprilicno uvredjenim poshto sam rekla da nemam pojima sta je potrebno za vize i da pishe na sajtu. Kad sam na kraju pitala da se predstavi rekao/la je da sad to nije bitno. Pa da, zashto bi se neko meni prestavljao kad ja tu sluzim kao one tetkice na shalterima za informacije.
Mislim, sve to sto je pitao/la mene mogao/la je da pita na forumu i verovatno bi dobio/la svezije informacije poshto sam ja u Belorusiju putovala pre 3 godine i kao sto sam skoro rekla u jednoj temi uopste mi se nije svidela.
Eto, to je najsvezije... a to mi se deshava svake nedelje da me neko novi na forumu stavi na svoju MSN listu i pita sve ono sto vec pishe na forumu.
Naravno da ispadnem nervozna i neprijatna!  shock 
« Last Edit: 17-09-2008, 10:50:08 by Cruela DeVil » Logged

Kad si jednom osetio let ici ces zemljom ociju uprtih u nebo tamo gde si bio i tamo gde zelis da se vratis...
bjuti
putnik dugoprugaš

Мераклија

« Reply #18 on: 17-09-2008, 11:14:01 »

Опште правило свих форума је да нико не користи претрагу, можда, евентуално, кад се форум категорише успе нешто.

Nikodijevic
putnik dugoprugaš

« Reply #19 on: 17-09-2008, 12:54:17 »

hmmm... mozda bi mogla da promenis msn adresu Cheesy

!!PRAVDA ZA MPETROVICA!!
   ::fnlm&nrpzsormpinn::
bokas
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #20 on: 18-09-2008, 11:09:18 »

Nisam bila sigurna gde da postavim pitanje, a posto je jedan od naslova 'O upotrebi foruma' i vidim na temi sve stara garda   Cheesy mozda ce neko znati odgovor.
Sta se desilo sa temom Overland Capetown-Beograd? Ili sam ja samo sanjala da postoji?
Lazar
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #21 on: 18-09-2008, 14:56:21 »

Mislim da ju je autor sam obrisao.

Svima pripadne samo ko je korenom duboko prodro u rodno tle.
bokas
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #22 on: 18-09-2008, 21:11:57 »

Hvala Lazare!
 Sad a u deficitu smo sa Afrikom... Steta...
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube