ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 18-05-2013, 16:13:54
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putujemo...
| |-+  Amerike
| | |-+  Put u Brazil
« previous next »
Pages: 1 [2] 3 4 Add to: Facebook Print
Author Topic:

Put u Brazil

(Read 11358 times)
Lazar
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #15 on: 24-05-2006, 01:09:27 »

Bas sam zeljela da vidim Rio ali sad posle ovih prica necu ni da mrdnem iz hotela.

Pa da, tako je najbolje. A zašto onda uopšte ideš? Možeš i u BG sedeti u hotelu, a mnogo je jeftinije...  rofl

Svima pripadne samo ko je korenom duboko prodro u rodno tle.
poletarac
putnik srednjeprugaš

« Reply #16 on: 24-05-2006, 01:38:46 »

Bas sam zeljela da vidim Rio ali sad posle ovih prica necu ni da mrdnem iz hotela.

? ? Pa da, tako je najbolje. A zašto onda uopšte ideš? Možeš i u BG sedeti u hotelu, a mnogo je jeftinije...? rofl

da ne govorimo koliko su tek jeftini hoteli u ns Smiley   Iamwithstupid  mad

>edit for fingerpointing<
« Last Edit: 24-05-2006, 11:49:42 by poletarac » Logged

:nihilistdvetackenihilesttritacke...
Lazar
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #17 on: 24-05-2006, 07:47:31 »

Nije skup ni hotel "Moravica" u Ivanjici. A ima i tombola u prizemlju...  Iamwithstupid

Svima pripadne samo ko je korenom duboko prodro u rodno tle.
Darija
novajlija
*

« Reply #18 on: 25-05-2006, 01:58:37 »

Samo vi mene sad zezajte
pozdrav wink
Super Girl
putnik-pripravnik
**

« Reply #19 on: 25-05-2006, 10:58:48 »

Nemoj da brines sto ne znas Engleski jer ni Brazilci ne barataju ovim jezikom,makar ne vecina njih kao u drugim turistickom destinacijama...
sci
putnik srednjeprugaš

« Reply #20 on: 02-02-2007, 01:12:13 »

Pre par godina sam bio u Juznoj Africi u Johanesburgu koji je vazio za grad sa najvise kriminala na svetu (najopasniji grad). Od toga, na srecu nista nisam doziveo jer se nisam isticao kao neki sa odelima, kravatama, luks torbama i onda kazu "opljackase me prvi dan". Takve bi opljackali i u Srbiji. Poenta je u sledecem: nema generalizovanja!!! Kao sto je Bokonon rekao, neces ici nocu po favelama. Tacno se zna koji je kraj opasan (recimo Soweto u Johanesburgu) i taj kraj izbegavas. Sve te price su ok, ali svasta moze da ti se desi i u bilo kom Evropskom gradu ako ne pripazis. Ja se ubih ubedjujuci ljude kako u Srbiji nije rat, kako ne jedemo zivu decu, kako ne mrzimo celi svet i tek kad dodju, ljudi se oduseve kad shvate da su bili puni "medijskih" predrasuda. Skoro mi je bio jedan Spanac Manolo sa Palma de Majorke i odusevljen Srbijom kaze:"jedva cekam da se vratim i pricam ljudima da sam postao super drug sa jednim Srbinom i da mi je bilo fenomenalno u Srbiji. A pre toga je jedva svratio u Srbiju jer su mu rekli da nigde ne staje do izlaza iz zemlje jer ce ga opljackati, ili, ne daj Boze, ubiti (to je cuo od zapadnih komsija). Inace je bio na proputovanju kroz Evropu do Turske!!! Posle je kukao sto mora da ide dalje. Propaganda je cudo i ljudi su puni predrasuda! Zato, naravno oprezno i uzivaces i u Brazilu.
« Last Edit: 02-02-2007, 01:16:43 by sci » Logged
pekipetrov
novajlija
*

« Reply #21 on: 05-02-2007, 15:27:48 »

interesuje me da li zna neko da mi kaze konkretno, kakvi su uslovi za odlazak u brazil. naime, hteo bih da se preselim tamo, da pocnem da radim, zivim itd. posao koji bih radio bio bi vezan za informatiku (moja struka). naravno, ne mislim sutra da odem, vec mozda za neko vreme...
klika
putnik kratkoprugaš

« Reply #22 on: 06-02-2007, 19:01:40 »

www.virtualtourist.com     sve ces naci sto te zanima...............imas i forum.........
http://groups.google.ca/group/rec.travel.latin-america/topics?lnk=srg&hl=en       takodje odlican izvor informacija

Ja sad na leto putujem u Btazil u Rio i samo cu u Riu biti na odmoru
Ako je neko bio tamo neka mi da neke informacije
Pozdrav smiley
spavac
putnik dugoprugaš

Deb`o!

« Reply #23 on: 18-02-2007, 15:59:42 »

http://video.google.com/videoplay?docid=2123143195237706973&hl=en

"...ono što pokušavam sad, ti nećeš za ceo svoj život..."
1Mina
novajlija
*

« Reply #24 on: 14-09-2011, 18:39:51 »

Pisite malo i o svemu sto ce mi pomoci skupiti tu kartu za Brazil, pa cu posle brinuti sta cu i kuda cu kad stignem. Smiley Drugarica vec neko vreme trazi karte i najjeftinije je sto je uspela je oko 1000 eura. Molim vas, posavetujete me malo i oko toga.  Kako najjeftinije do Brazila?
Dragance
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #25 on: 14-09-2011, 20:10:26 »

Zavisi za kad trazis i odakle. Ja sam pre neki dan kupio povratnu za 730 evra iz Budimpeste, znatno je jeftinije, kod Swiss-a. Imaju i dalje takve cene i trenutno imaju najpovoljnije ponude, rekao bih.
Pre oko pola godine sam kupio iz Brazila za Srbiju, povratna je bila oko 900 evra. Lufthansa. Ma, da, bilo je i nekih kombinacija za 850 evra, Alitalia, ali, izbegavam presedanje u Italiji, jer je tu Bermudski trougao za prtljag kad presedas. Bila je i kombinacija sa silnim presedanjima i cimanjima low costom po Evropi za oko 750 evra(Iberia, preko Madrida za Rim, pa odatle Wizz za Beograd), ali mi to nije odgovaralo, jer nisam hteo da se mlatim sa presedanjima i tegljenjem torbi i rizikom da ce neki let da kasni.
Eto, to su neke preporuke. Reci konkretno period kad planiras put, pa mogu baciti oko na cene.
« Last Edit: 15-09-2011, 16:15:57 by Dragance » Logged
MajaNS
putnik dugoprugaš

« Reply #26 on: 15-09-2011, 00:29:26 »

Z. Reci konkretno period kad planiars put, pa mogu baciti oko na cene.
Pogledaj molim te da li ima nesto povoljno pocetkom decembra, ali u jednom pravcu do Sao Paola ili Ria.

Sta ce mi revolucija ako ne mogu da plesem
Emma Goldman
Dragance
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #27 on: 15-09-2011, 16:43:05 »

Huh, pa nema bas nista povoljno. Inace su cene za letove u jednom smeru ogromne i mislim da se uopste ne isplati. Ja sam, recimo, pre oko godinu i po uzeo kartu u jednom smeru iz Budimpeste  za SP i platio oko 530 evra, negde 2-3 nedelje pred put. I to je jos super cena, obzirom da sad, koliko vidim, cene se krecu u rangu 600-700 evra! Prevoznik je bio Condor airlines, ali, sad koliko vidim, nemaju nesto povoljno.
Ne znam koji je povod i razlog putovanja samo u jednom smeru, ali, mislim da se vise isplati uzeti povratnu iz Budimpeste kod Swissa, ima sad za oko 700 i neki evro. Ako taj neko kome treba karta uopste nema nameru da se vraca, onda kupovina povratne nema smisla, ali ako namerava da se vraca za do oko godinu dana, a ne zna tacno kad, onda bolje neka uzme tu povratnu, pa posle doplati za promenu datuma, kad bude bio siguran da ce se vracati.
MajaNS
putnik dugoprugaš

« Reply #28 on: 15-09-2011, 17:45:12 »

Kada sam kretala zimus za Centralnu Ameriku skontala sam da sam se zeznula sto sam imala povratnu kartu za Mexico DF, jer izgubih podosta vremena i zivaca vracajuci se na sever prilicno neprohodnom karipskiom obalom Nikaragve i Hondurasa.
Vecina ljudi koje poznajem a koji su bili u J. Americi su kupovali karte u jednom smeru jer su zeleli da obidju nekoliko zemalja a nisu zelelli da se krecu kruznom rutom. Moj razlog je isti, ja bih iz SP isla u Urugvaj, pa Argentinu, Cile, Boliviju, Peru, Ekvador, Kolumbiju i iz Venecuele se vracala kuci. Malo mi je predaleko da se ne znam koliko hiljada kilometada id Venecule krecem ka SP da bih letela nazad.

Sta ce mi revolucija ako ne mogu da plesem
Emma Goldman
Dragance
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #29 on: 15-09-2011, 18:40:59 »

Ok, jasna mi je logika. Mislim da ce te karte iz Evrope do Brazila i posle iz Venecuele do Evrope u jednom pravcu dosta kostati, mnogo vise nego povratna sa jedne destinacije. A opet, Juzna Amerika je takodje prilicno velika da se moze lako i jeftino skakutati od Venecuele do Brazila, npr. Pretpostavljam da i tu planiras da koristis avion, a aviokarte u Juznoj Americi su generalno dosta skupe. Iskalkulisi dobro, pa vidi sta ti se najvise isplati.
Sto se karata za Sao Paulo i Rio tice, racunaj da bez 500 evra u jednom pravcu tesko da ces proci i to u najboljem mogucem slucaju. 
Pages: 1 [2] 3 4 Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube