ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 22-05-2013, 14:08:03
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putnički servis
| |-+  Oprema
| | |-+  Vrece za spavanje.Hitno!!!
« previous next »
Pages: [1] 2 3 ... 7 Add to: Facebook Print
Author Topic:

Vrece za spavanje.Hitno!!!

(Read 16870 times)
MajaNS
putnik dugoprugaš

« on: 06-01-2009, 09:22:39 »

D ali neko zna gde bih u Novom Sadu mogla da kupim vrece za spavanje? Hitno su mi potrebne dve, kao i podloge za vrece.
Druga solucijaje da mi neko od novosadjana posudi svoju/svoje vrece. Hvala unapred

Sta ce mi revolucija ako ne mogu da plesem
Emma Goldman
Acketa
Global Moderator
putnik dugoprugaš

It's the wonderful world of possibilities :-D

« Reply #1 on: 06-01-2009, 10:53:46 »

Prvo "Intersport" u Merkatoru, zatim pogledaj u "Magnumu" na Temerinskoj ulici (posle TehnoMetala) i na Bulevaru Cara Lazara preko puta ambulante na Limanu 4. Eventualno mozes pogledati i u prodavnici lovacke i ribolovacke opreme kod Izvrsnog veca u ulici Jovana Djordjevica.

afro

The soul has greater need of the Ideal than  the Real ...
MajaNS
putnik dugoprugaš

« Reply #2 on: 06-01-2009, 12:00:29 »

Hvala odoh jos danas da to iscekiram...

Emma Goldman
gosn.shofershajbna
putnik dugoprugaš

« Reply #3 on: 06-01-2009, 16:23:16 »

Prodavnica ribolovacke opreme preko puta Futoske pijace i prodavnica ribolovacke opreme na beogradskom keju kod doma vojske.

''Nase ce sjene hodati po Becu, lutati po dvoru, plasiti gospodu.''
zokiNS
putnik srednjeprugaš

« Reply #4 on: 06-01-2009, 21:49:27 »

Intersport-Merkator   Desetak modela vreca.  Ne znam gde nameravas da putujes ali one vrece za hladnije dane (ima 2-3 modela) su od 60-100€. Podmetace isto imas tamo. Oni bolji koji se naduvavaju (jednim dahom i od posebnog materijala) su 25-50€
Veci izbor je u Inersportu u BG. A najveci izbor kamp opreme koji sam ikad video je "Decathlonu" 20 km pre Budimpeste na auto putu. Tamo i nazad 550km ili 30 litara goriva. Tacnije troskovi puta 30-ak evra (ako ide troje cetvoro zanemarivi) a sve je dosta jeftinije i izbor je neverovatan (jedino vize  Embarrassed)
www.decathlon.com
zokiNS
putnik srednjeprugaš

« Reply #5 on: 06-01-2009, 22:04:27 »

Informacija i za ostale putnike. U Decathlonu u ovo vreme su velika snizenja pogotovo za opremu koja nije zimska. Ja sam pre mesec dana specijalnu jedrilicarsku jaknu platio 140€. Nju sam proletos samo gledao (bila je 360€)
Nazalost na sajtu nema informacija o akcijama i popustima tako da se mora otici tamo. Ali nema sanse da nesto ne kupite izbor je OGROOOMAN. Radnja je veca od  celog Merkatora. Postoji mogucnost povrata poreza na granici tako da je sve jeftinije za jos
20-ak procenata (jedino treba biti strpljjiv jedno sat i po do dva na granici posto njihovi  "EU" carinici nista nisu bolji od nasih i samo cekaju da ih nesto castite)
MajaNS
putnik dugoprugaš

« Reply #6 on: 19-01-2009, 17:20:46 »

Kupila vreceu Intersportu u Merkatoru, pise da su do temperature od minimum 10 stepeni i kostaju celih 1700 dinara!

Emma Goldman
zokiNS
putnik srednjeprugaš

« Reply #7 on: 20-01-2009, 23:46:58 »

Drago mi je sto si nasla povoljno vrece (1700 din je stvarno dzabe za vrecu). Na vreci moras da gledas temperature pored kojih pise comfort i jos da dodas jedno 3-5 stepeni. Znaci ako na vreci pise 10 C  comfort to znaci da je u njima prijatno spavati (bez debelih dukseva, trenerki i sl) kada je temperatura u prostoriji gde se spava oko 13, 14 stepeni. Ja imam oko 130 vreca za spavanje od 15-80 €. One koje valjaju i po temeraturi, zipovima, ventilaciji i materijalu (i spoljnjem i unutrasnjem) kao i po pakovanju su preko 50€. Naravno ako ti vreca treba da 2-3 puta godisnje negde prespavas gde nije hladno onda je tvoja kupovina sasvim ok.
MajaNS
putnik dugoprugaš

« Reply #8 on: 21-01-2009, 14:41:26 »

I trebala mi je bas za to, naime za spavanje na podu u kuci koja se greje, ali je bila pretrpana gostima, jasno mi je da to nije ni za kamp, ni za spavanje na otvorenom u pustinji  Cheesy, ali svejedno je dzabe...

Emma Goldman
Anavh
novajlija
*

« Reply #9 on: 17-02-2009, 01:36:06 »

Ljudi, ajde pomagajte za Beograd!!! Koje radnje su dobre i gde su??? Smiley

Isto su u pitanju vreće - i to da bude što lakša, recimo za neko spavanje unutra - dakle ništa xtreme. Unapred hvala!!!
mashoni
putnik srednjeprugaš

« Reply #10 on: 17-02-2009, 01:40:53 »

Ljudi, ajde pomagajte za Beograd!!! Koje radnje su dobre i gde su??? Smiley

Isto su u pitanju vreće - i to da bude što lakša, recimo za neko spavanje unutra - dakle ništa xtreme. Unapred hvala!!!

A sta se inace radi u vrecama za spavanje
chivitli
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #11 on: 17-02-2009, 01:47:06 »

Verovatno je mislila na spavanje u stanu, a ne u satoru/napolju.

Lagane vrece imaju u Intersportu u Merkatoru, ali nigde jos nisam video da ima da se kupi vreca kakvu Lazar ima, to je pravi minimalizam Grin

Едет трамвай, мы без билетов...
Vlada
putnik srednjeprugaš

« Reply #12 on: 17-02-2009, 09:36:41 »

Ako se dobro sećam, Lazar je pričao o vreći McKinley Extreme Light. I po toj preporuci ja je kupih pre jedno mesec dana u Merkatoru u Nišu, Intersport naime. Zaista je malih dimenzija i vrlo lagana...
tiberius
putnik srednjeprugaš

« Reply #13 on: 17-02-2009, 10:34:41 »

Vlado, koja je comfort temperatura za tu McKinley-evu?
Vlada
putnik srednjeprugaš

« Reply #14 on: 17-02-2009, 20:46:45 »

Vreća je McKinley Extreme Light 600. Oblik mumije, jedan sloj, max visina osobe 187cm, težina vreće 650g, temperature: comfort 15, limited comfort 12, extreme 0 stepeni. Koštala je valjda 4250 ili tako nešto.
Pages: [1] 2 3 ... 7 Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube