ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 24-05-2013, 00:36:33
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putnički servis
| |-+  Jeftini Letovi
| | |-+  online placanje avio karte?
« previous next »
Pages: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 54 Add to: Facebook Print
Author Topic:

online placanje avio karte?

(Read 68626 times)
next
novajlija
*

« Reply #690 on: 18-08-2012, 16:40:48 »

Hvala nepoznata Smiley

Karte su kupljene, ostaje samo josh kad dodje vreme za online check in....

Inache, ako nekog zanima. U oktobru u ryan-u, relacija Budipeshta - Milano i Milano - Budimpehta moze da se pazari za 1E, takodje i Milano - Krakow, Milano - Warshaw i Milano - Brno.... Mozda sam josh neshto video, ali se ne secam....

Mnogo bre jeftinih letova iz/za Milano....
d.stole
putnik srednjeprugaš

« Reply #691 on: 23-08-2012, 15:30:07 »

Koji datumi, ja ne nadjoh?! Tongue
Dragance
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #692 on: 23-08-2012, 15:58:04 »

Cene su od pre 5 dana i vise ih verovatno nema.
next
novajlija
*

« Reply #693 on: 23-08-2012, 20:33:22 »

Da, nazalost nema vishe tako povoljnih karata... Sad sam bash gledao, ostalo mestimichno josh po jedno mesto za po koji par datuma u oktobru...
d.stole
putnik srednjeprugaš

« Reply #694 on: 23-08-2012, 20:41:01 »

Stetaa. Tongue
ninaniki
novajlija
*

« Reply #695 on: 11-09-2012, 17:42:29 »

ljudi treba mi vasa pomoc, htela bih da kupim povratnu kartu beograd-milano preko air one, a posto nemam internet karticu kasno mi je sad da podnosim zahtev za vadjenje posto su cene pocele da rastu, moze li neko da mi izadje u susret da kupimo kartu njegovom/njenom karticom? unapred zahvalna!
wolfbgd
putnik dugoprugaš

« Reply #696 on: 11-09-2012, 18:55:43 »

ako vec niko nije ponudio... ostavi kontakt na PP... kupicu ti ja.

"Svrha ovog foruma je pomoć drugima i saznanje za sebe i druge."
Pomijar
putnik-pripravnik
**

« Reply #697 on: 23-09-2012, 20:13:25 »

Imam jedno pitanje-iskopala sam u nekom starom postu informaciju da u erste banci moze da se izvadi gift visa electron odmah, da li to jos vazi? Ako ne, postoji li neka druga kartica koju mogu da izvadim za par dana?
ela
putnik dugoprugaš

« Reply #698 on: 24-09-2012, 13:55:41 »

Pogledaj u Unicredit banci, imaju Mastercard Prepaid (poklon kartica), koju dobijas isti dan.
http://www.unicreditbank.rs/?p=437#fragment-3

Poiskah štit dobri da štiti me
Bacih ga potom dobrog jer
Tišti me
Pomijar
putnik-pripravnik
**

« Reply #699 on: 24-09-2012, 16:11:29 »

Hvala    Smiley
Pomijar
putnik-pripravnik
**

« Reply #700 on: 10-10-2012, 10:14:20 »

Samo jos da pitam mogu li ovom karticom da pazarim preko ryana?
ela
putnik dugoprugaš

« Reply #701 on: 10-10-2012, 10:29:14 »

Pogledaj u Unicredit banci, imaju Mastercard Prepaid (poklon kartica), koju dobijas isti dan.
http://www.unicreditbank.rs/?p=437#fragment-3

Ako mislis na ovu - moze. Sa njom ne placas odnosno stedis na proviziji koju uzimaju za kartice (administration fee). Samo pazi, mislim da je neko napisao da ne prolazi MasterPrepaid kartica izdata u Srbiji. Ako si je vec izvadio, "probaj" da kupis karte, tj. idi sve do posljednjeg koraka, samo ne klikaj "Purchase now", pa ces vidjeti uzimaju li proviziju ili ne. Wink

Poiskah štit dobri da štiti me
Bacih ga potom dobrog jer
Tišti me
sandyby
putnik kratkoprugaš

« Reply #702 on: 21-10-2012, 23:01:31 »

Molim vas  da mi neko objasni:

Wizz exclusiv card- ne moze da se kupi iz Srbije - ok !!! Moze iz Madjarske - ok !!!
Ako mi je drugarica putem kupovine karte preko Wizz-a kupi u Madjarskoj, a njena je kreditna kartica i sve slicne kartice srpska - da li to predstavlja problem? Tamo zivi dugo, ali to verovatno nema nikave veze ili ...Huh Ima i karticu njihove banke...da li da plati tom karticom???

Sta s edesava sa svim narednim kupovinama- da li po dobijanju tog nekog broja- koda ili kako s evec zove koji usledi po tom nazovimo to clanstvom u W- clubu, sa tim brojem mogu j aodavde da uplacujem nasom karticom iz neke banke- naravno vezane za devizni racun i koje banke !najbolje !! Ili moram da uvek cimam nju Huh Citala sam sto sta sto je postavlejno,a li s enisam bas najbolej snasla u odgovorima pa s eizvinajvam ako je nesto ovako vec bilo, ali mi je HITNO, pa molim za pomoc... rolleyes rolleyes rolleyes
wolfbgd
putnik dugoprugaš

« Reply #703 on: 21-10-2012, 23:32:11 »

Cek, da mi nesto nije promaklo?

Jel pitas za wizz exclusive club (njega moze svako da kupi i isti koristi) ili za wizz kreditnu karticu ili za wizz racun?

"Svrha ovog foruma je pomoć drugima i saznanje za sebe i druge."
sandyby
putnik kratkoprugaš

« Reply #704 on: 22-10-2012, 19:13:10 »

Auuuu koliko ih ima  Embarrassed Meni su te papirologija , banka i slicne stvari mislena imenica...zena slikar , sta ces!!!! Ali hocu da naucim.....

Hocu da mogu da kupim cenu po jeftinijoj tarifi. to je ona druga cena koju Wizz daje- i pored toga pis eWizz exclusiv Card.Shvatila sam da je problem doci  do toga????Ili nije.....Da bih sebi omogucila to i ujedno i izbegla booking fee- ako je tacno da s etim clanstvom izbegava- htela sam da uplatim ovu karticu......Ispravi me ako nesto gresim.....I sta je ovo drugo sto pominjes??? Htela bih svakako da prodjem najjeftinije .....jos samo da saznam sve potanko - kako  huh
Pages: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 54 Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube