ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 19-05-2013, 14:42:56
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putnički servis
| |-+  Jeftini Letovi
| | |-+  online placanje avio karte?
« previous next »
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 54 Add to: Facebook Print
Author Topic:

online placanje avio karte?

(Read 68372 times)
Dragance
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #90 on: 03-06-2009, 23:55:20 »

Da, ni ja nisam video da proveravaju prtljag, samo onako odokativno. Ako im se ucini veci nego sto je dozvoljeno, poslace te na proveru. I moj ranac je po dimenzijama bio veci od dozvoljene vrednosti, ali ga nisam skroz napunio, tako da, nemoj ni ti, da bi mogao da se savije malo ako bas budes morao da ga meris tamo. Nadam se da bas nije neka torba od cvrstog materijala Smiley
Born In The Run
putnik srednjeprugaš

« Reply #91 on: 05-06-2009, 23:20:07 »

skoro sam dobio mail od wizzaira da ce od sad postroziti stvari sa prtljagom i od sad dozvoljenih 20 kg prelaze na 15 kg kao kod ryanair-a
[Milan]bg
putnik-pripravnik
**

« Reply #92 on: 06-06-2009, 09:52:17 »

Imam jedno pitanje koje je trivijalno ali nisam nigde nasao na forumu odgovor.
Naime kako tacno funkcionise placanje karticom. Da li je potreban nekakav citac kartica? Kako ja mogu da znam da mi oni nece skinuti vise para sa kartice ? I da li mogu da zloupotrebe podatke pa da koriste karticu kao da je njihova?
Inace treba da kupim kartu preko wizzair-a a nemam karticu pa drugarici koja je ima moram da objasnim sve detalje. Hvala unapred.
jovancvijovic
putnik dugoprugaš

« Reply #93 on: 06-06-2009, 10:11:56 »

Imam jedno pitanje koje je trivijalno ali nisam nigde nasao na forumu odgovor.
Naime kako tacno funkcionise placanje karticom. Da li je potreban nekakav citac kartica? Kako ja mogu da znam da mi oni nece skinuti vise para sa kartice ? I da li mogu da zloupotrebe podatke pa da koriste karticu kao da je njihova?
Inace treba da kupim kartu preko wizzair-a a nemam karticu pa drugarici koja je ima moram da objasnim sve detalje. Hvala unapred.

ovako znaci svuda prolaze master card (koji i ja koristim) i visa/visa electron. Ostale kartice kako gde - pise ti na sajtu kompanije svakako. Ja sam mnogo puta kupovao preko neta i nikad nisam imao problema sa zloupotrebom kartice. Ne treba ti nikakav citac kartice nego broj te kartice (on ju u obliku XXXX XXXX XXXX XXXX na kartici obicno reljefno iskucan- bar na mastercard) ime i prezime vlasnika i CCV/CVC kod koji se nalazi na poledjini - za master card je trocifren i to ti je uglavnom sve Smiley i samo jedan savet Smiley ako recimo kupujes preko wizzair oni nekad daju cene u forintama zavisi koji let uzimas - obicno se vise isplati da platis u forintama pa da ti banka sama prebaci u evre jer dobijes bolji kurs - ako na sajtu izaberes recimo da ti naplate forinte u eurima oni ce recimo koristiti kurs npr 270 a realan je recimo 290 pa i tu mozes koji evro da sacuvas Smiley pozdrav pa javi jel sve ok Wink

Bog je, stvorivsi coveka, zaboravio da ga patentira. Zato ga danas pravi svaka budala.
[Milan]bg
putnik-pripravnik
**

« Reply #94 on: 06-06-2009, 10:15:02 »

E hvala puno. Trebao bih danas da uzmem kartu pa cu javiti kako je proslo.
poz
vladarr
putnik srednjeprugaš

« Reply #95 on: 06-06-2009, 19:56:53 »

hvala Jovane, nisam znao za ove cake oko kursa mada sam par puta leteo Wizz-om
[Milan]bg
putnik-pripravnik
**

« Reply #96 on: 08-06-2009, 14:09:45 »

Danas sam kupio kartu i sve je proslo u najboljem redu. Jos jednom hvala na informacijama.
marko.petrovic
putnik dugoprugaš

a jedem spal bi a se dignem jel bi

« Reply #97 on: 08-06-2009, 14:24:25 »

e, kasno se ukljucujem, al da i ja preporucim Visa Virtuon kartice.
Moja u Rajfajzen banci me je iskoshtala 20 dinara/mesec x 18 meseci, i to je to. Kad hocu da je upotrebim, uplatim onoliko evra koliko mislim da ce nesto da me kosta, platim, i to je to, ne moze da se skine vishe od onoga koliko je na kartici.
A ono sto je mnogo dobro je online aplikacija kojim sa dinarskog racuna (imam u Rajfajzen i dinarski) mogu da se prebace pare na virtuon racun, izvrsi placanje, i ostatak vrati na dinarski racun, ili vec doda jos ako zafali. Skroz prakticno, i radi maltene po celom netu (za to je i stvorena), i nikad se ne zapitam koliko su mi skinuli niti da li ce neko da se domogne broja pa da to zloupotrebi.

[Milan]bg
putnik-pripravnik
**

« Reply #98 on: 08-06-2009, 14:40:04 »

A kakva je procedura otvaranja kartice? Da znam za sledeci put da ne cimam ljude. Mnogo je jednostavnije kad lepo imas svoju karticu...

Sad sam opet iscitao teme i samo jos nesto da pitam  , naime dobio sam e-mail u  kojem pise nekakakv "sigurnosni" kod. Da li treba da se pojavim na aerodromu samo sa tim kodom ili moram da istampam kompletan mail. I da li ce mi mozda u medjuvremenu poslati jos nesto?
marko.petrovic
putnik dugoprugaš

a jedem spal bi a se dignem jel bi

« Reply #99 on: 08-06-2009, 15:21:20 »

za ovu koju imam (Visa Virtuon u Rajfajzen banci) dovoljna je samo licna karta i 7 dana cekanja
jovancvijovic
putnik dugoprugaš

« Reply #100 on: 08-06-2009, 16:44:29 »

A kakva je procedura otvaranja kartice? Da znam za sledeci put da ne cimam ljude. Mnogo je jednostavnije kad lepo imas svoju karticu...

Sad sam opet iscitao teme i samo jos nesto da pitam  , naime dobio sam e-mail u  kojem pise nekakakv "sigurnosni" kod. Da li treba da se pojavim na aerodromu samo sa tim kodom ili moram da istampam kompletan mail. I da li ce mi mozda u medjuvremenu poslati jos nesto?

imam jedan savet za tebe(a i za ostale koji hoce da uzmu karticu).....ja imam master card u banci intesa...to je dopunska kartica keva je vlasnik...e sad pazi ovako mi uz master card dobijamo i BESPLATNO osiguranje za teritoriju evrope (delta generali) dokle god imas karticu kod njih. informisi se kod njih....mesecno odrzavanje je 200 dinara za prvu karticu za za dopunske (max 2) je po 100dinara (to je inace revolving kartica ali ti mozes da budes uvek na nuli pa nikom nista tj nema kamate). Znaci recimo keva cale i ja mesecno 400din*12meseci=4800din godisnje izadje a svo troje imamo osiguranja znaci usteda je fina.....e sad koja je procedura sta je potrebno i sl- pozovi njih pa se raspitaj ali onaj ko cesto putuje znaci puno Wink a i taj revolving racun mozes koristiti kao potvrdu da imas pare za vadjenje vize (nadam se da ti to nece trebati od 1.1.2010.) jer na njoj imas limit od recimo 2-3 plate.....ali ako si student/nezaposlen onda visa virtuon Wink

Bog je, stvorivsi coveka, zaboravio da ga patentira. Zato ga danas pravi svaka budala.
stefantenis
putnik srednjeprugaš

« Reply #101 on: 08-06-2009, 23:41:22 »

Hvala lepo na savetu clap
stefantenis
putnik srednjeprugaš

« Reply #102 on: 09-06-2009, 11:23:25 »

Pa ovo nije lose sa ryan airom, kada su besplatne taxe, besplatan je i check in Smiley
Born In The Run
putnik srednjeprugaš

« Reply #103 on: 10-06-2009, 19:11:18 »

da li moze kod wizzaira da se naknadno kupi mesto za jednu torbu. kad sam pre koji mesec kupovao kartu uzeo sam samo rucni prtljag a sad sam se predomislio
pedjalon
putnik dugoprugaš

« Reply #104 on: 10-06-2009, 19:22:39 »

Moze na samom aerodromu.

Ahimša paramo dharma
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 54 Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube