ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 19-05-2013, 09:58:25
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putnički servis
| |-+  Vize
| | |-+  maroko viza
« previous next »
Pages: 1 [2] 3 4 Add to: Facebook Print
Author Topic:

maroko viza

(Read 9206 times)
Cruela DeVil
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #15 on: 15-07-2009, 14:15:16 »

http://www.klubputnika.org/index.php/vize/20-afrika/55-maroko

Kad si jednom osetio let ici ces zemljom ociju uprtih u nebo tamo gde si bio i tamo gde zelis da se vratis...
JASMINA
putnik kratkoprugaš

« Reply #16 on: 15-07-2009, 14:28:56 »

hvala Smiley))
markopolo
putnik srednjeprugaš

Carpe Diem

« Reply #17 on: 09-11-2009, 22:37:08 »

U skripcu sam sa vremenom i izvinite sto cu postovati isto pitanje na vise topica, naravno svi su vezani za Maroko, ali sve u nadi da ce neko videti sto pre i odgovoriti... Smiley

U beogradskoj ambasadi traze rezervaciju hotela da bih aplicirao za vizu...

Trebaju mi provereni saveti u vezi rezervacije hotela preko interneta, tj. koji sajt, koji hotel, valjalo bi da bude u Tangiru jer tu slecemo i takvu avionsku kartu prilazem, i naravno da mogu da otkazem tu rezervaciju posle dobijanja vize a da mi ne skinu lovu sa kartice. Smiley

Valjda sam bio jasan Smiley

Fala vi unapred! Smiley

I would rather spend my life close to the birds, than waste it wishing I had wings.
Cruela DeVil
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #18 on: 12-11-2009, 09:52:50 »

Bilo koji hostel preko bilo kog sajta. Ja mislim da sam rezervisala hostel u Marakeshu preko hostelworld-a i da su mi to primili u ambasadi bez problema. Kad smo dobili vize otkazala sam rezervaciju.
Samo rezervisi najjeftiniji hostel i nemas brige.
Stvarno su fini i ljubazni u ambasadi i nikad nisam cula da je neko imao problema sa njima.
 Grin

Kad si jednom osetio let ici ces zemljom ociju uprtih u nebo tamo gde si bio i tamo gde zelis da se vratis...
maitreya06
putnik srednjeprugaš

« Reply #19 on: 12-11-2009, 12:28:28 »

I ja potvrdjujem, u ambasadi su jako ljubazni!! Smiley
sci
putnik srednjeprugaš

« Reply #20 on: 13-11-2009, 23:57:52 »

Ok, ja imam malo drugacije zahteve. Da li je neko trazio tranzitnu preko Maroka, sa dva ulaska, posto idem na reli Budapest-Bamako preko Sahare u Januaru, a treba i da se vratim preko Maroka. Kakvi su uslovi za tranzitne vize? Takodje treba da saljem pasos i papire u Madjarsku da mi srede vizu Mauritanije i Malija, ali se plasim da ce mi mozda traziti tranzitnu iz Maroka pre nego sto mi odobre vize. Rok mi je do 20-tog da posaljem, ako daju za tri dana iz Maroka vize, onda stizem Smiley))
« Last Edit: 14-11-2009, 00:03:15 by sci » Logged
Cruela DeVil
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #21 on: 16-11-2009, 10:17:58 »

Marokanku vizu mozes da dobijes samo sa jednim i sa dva ulaza, multi viza ne postoji.
Viza sa dva ulaza je malo skuplja i dobija se bez problema sa svim papirima. Nas su pitali sta ce nam viza sa dva ulaska i mi smo rekli da zelimo da idemo u Mauritaniju i konzul je bez problema potpisao. Samo ne spominji Zapadnu Saharu. Mada ako imas papire od relija mislim da ce sve biti ok.
U krajnjem slucaju nazovi ambasadu pa se raspitaj.
 Grin

praguc
putnik dugoprugaš

« Reply #22 on: 24-11-2009, 23:54:08 »

e javi kako si prošao sa tim za Mali i Mauritaniju, baš me zanima... I kako ti kontaš iz Maroka da ideš u Mali? Kolima? 4x4-om?
sci
putnik srednjeprugaš

« Reply #23 on: 02-01-2010, 00:10:46 »

Dobio sam vize za Mali i Mauritaniju, u ponedeljak idem da izvadim vizu za Maroko i tako cu kompletirati zez sa vizama. Idem motorom na reli, start je 16. januar.
praguc
putnik dugoprugaš

« Reply #24 on: 02-01-2010, 00:41:05 »

a to si sve u Beogradu izvadio ili si slao negde? Adduj šta je bilo potrebno od dokumenata itd? Hvala Wink
Cruela DeVil
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #25 on: 11-01-2010, 09:30:28 »

U Francuskoj ambasadi jel da?
Nama su trazili za te dve vize sva dokumenta kao i za Francusku vizu.
 crying

praguc
putnik dugoprugaš

« Reply #26 on: 11-01-2010, 15:32:17 »

cruela, a kakve ste im dokumente podneli? Jel teška procedura? I ček, kako to može francuska ambasada da izdaje njihove vize? Dobiješ ih na šengen obrascu hahaha
Cruela DeVil
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #27 on: 11-01-2010, 15:49:40 »

Odustali smo nazalost... nismo otisli dole... ali se moj drugar iz Maroka raspitivao u datom trenutku u Rabatu i dobio informaciju da mi mozemo da podignemo vize tamo sa mnogo manje papira i para nego u Beogradu. Cak je i bila neka varijanta da viza moze da se dobije na granici.
Sci verovatno mora da ima sve vize pre nego sto krene pa je on morao sa Francuzima da se cima.

vlada131
putnik kratkoprugaš

« Reply #28 on: 11-01-2010, 16:52:49 »

Bio bi red da nam i oni ukinu vize, nadajmo se da će neko iz vlasti da se seti da s njima postigne dogovor oko ukidanja  Grin   
golosina
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #29 on: 11-01-2010, 16:57:41 »

ja ne znam da li jesmo ili nismo, ali neki obavesteni ljudi su mi rekli da smo nekada priznali zapadnu saharu, a ako je tako vize za maroko nam nece nikad ukinuti

stay hungry. stay foolish.
Pages: 1 [2] 3 4 Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube