ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 23-05-2013, 10:49:31
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putujemo...
| |-+  Azija, Australija & Okeanija
| | |-+  Cambodia, Laos, Vietnam
« previous next »
Pages: 1 2 [3] 4 5 Add to: Facebook Print
Author Topic:

Cambodia, Laos, Vietnam

(Read 9994 times)
bam-bam
putnik dugoprugaš

« Reply #30 on: 07-12-2011, 05:02:29 »

ko sto rece kolega, putevi su jaaako losi, pogotovu ovaj severni put od vijetnama ka laosu, i obrnuto naravno..to traje i po 30 sati do luang prabanga..a sto koleza rece, taj grad is a must Smiley
have fun...
a imaces svakako, najlepse delove sveta posecujes...
nixylive
putnik srednjeprugaš

« Reply #31 on: 19-12-2011, 16:18:00 »

Bio sam u Laosu (Vientiane, Vang Vieng i Luang Prabang). Luang Prabang je stvarno fino mesto, steta sto sam ostao samo 2 dana. Ko god planira, savetujem bar 3-4 dana.

Un I.Q. ue
putnik dugoprugaš

« Reply #32 on: 20-12-2011, 01:13:23 »

Otisla mi vreca za spavanje u Vijetnam i Kambodzu  raspusten zivot vrece za spavanje !  Smiley

...zivot je kao zemlja, kad zapustis malo daje !
maitreya06
putnik srednjeprugaš

« Reply #33 on: 15-04-2012, 08:15:24 »

Planira se putovanje Vijetnam, Kambodza, Tajland, ali nazalost vreme na raspolaganju je samo 3 do maximum 4 nedelje cry Jer ima neko novije informacije da li je moguce dobiti vizu za Kambodzu na granici sa Vijetnamom (dolazimo iz Vijetnama), i isto da li se Tajlandska viza moze dobiti na granici sa Kambodzom? Svaki savet o interesantom mestu za posetiti koje nije u LP i ostalim vodicima je vise nego dobrodosao  clap Nezahvalno je govoriti o danima koliko gde provesti, kada ih je tako malo na raspolaganju, ali aproximativno 7-10 u svakoj zemlji je ok ili da se drugacije organizujemo?! Ps. Kakva su iskustva sa CS u ovim krajevima?! Hvala i pozdravv 
Dule
putnik dugoprugaš

« Reply #34 on: 15-04-2012, 09:27:18 »

Planira se putovanje Vijetnam, Kambodza, Tajland, ali nazalost vreme na raspolaganju je samo 3 do maximum 4 nedelje cry Jer ima neko novije informacije da li je moguce dobiti vizu za Kambodzu na granici sa Vijetnamom (dolazimo iz Vijetnama), i isto da li se Tajlandska viza moze dobiti na granici sa Kambodzom?

Ja sam pre gorinu dana uplovio iz Vijetnama u Kambodzu camcem, uzvidno uz reku Mekong. Vizu sam dobio na granici bez problema. Takodje, tada nije bilo moguce dobiti Tajlandsku vizu na granici sa Kambodzom, vec sam je besplatno dobio u Shanghai-u.
maitreya06
putnik srednjeprugaš

« Reply #35 on: 15-04-2012, 11:30:41 »

I mi cemo ici bez vize za Kambodzu, pa se nadamo da se i dalje moze dobiti na granici sa Vijetnamom. A za Tajland cemo se jos raspitati gde je najednostavnije dobiti. Hvala  Smiley
vukad
putnik dugoprugaš

« Reply #36 on: 15-04-2012, 11:46:08 »

"I mi cemo ici bez vize za Kambodzu, pa se nadamo da se i dalje moze dobiti na granici sa Vijetnamom. "

A sto je ne izvadite preko neta? Ja sam tako uradio, ustedi vreme na granici.

http://www.mfaic.gov.kh/evisa/
maitreya06
putnik srednjeprugaš

« Reply #37 on: 15-04-2012, 12:14:16 »

Hvala na ideji, vise nego korisno! Cena je korektna, 25 USD, ali razmisljam da li se placa kada se vadi na granici ili je free?! Jel zna neko? Hvala
Nightwatcher
putnik srednjeprugaš

« Reply #38 on: 15-04-2012, 12:19:20 »

Nema shanse da je free, samo moze vishe da koshta na granici ...

E sad mene interesuje od onih koji su uzimali ovu e-vizu, da li to znaci da nema lepljenja u pasoshu?
Samo je pokazesh na granici i oni ti u pasoshu lupe pechat ? ? ? ?
Ako je tako, onda se shtedi cela stranica pasosha, shto je u mom sluchaju - super!  Smiley
« Last Edit: 15-04-2012, 12:26:27 by Nightwatcher » Logged
vukad
putnik dugoprugaš

« Reply #39 on: 15-04-2012, 12:50:50 »

Ne lepi se u pasos, samo je odstampas i pokazes na granici.
Pengembara
novajlija
*

« Reply #40 on: 10-06-2012, 08:29:59 »

Bio sam u Laosu (Vientiane, Vang Vieng i Luang Prabang). Luang Prabang je stvarno fino mesto, steta sto sam ostao samo 2 dana. Ko god planira, savetujem bar 3-4 dana.
Ne znam sta se moze vidjeti i za 3-4 dana, mislim da ako vec dolazis ovde, treba malo duze da ostanes, mozda ne kao ja u svakoj zemlji da postanes lokalac Cheesy, ali bar mjesec..

Smiley
Pengembara
novajlija
*

« Reply #41 on: 10-06-2012, 08:31:47 »

Planira se putovanje Vijetnam, Kambodza, Tajland, ali nazalost vreme na raspolaganju je samo 3 do maximum 4 nedelje cry Jer ima neko novije informacije da li je moguce dobiti vizu za Kambodzu na granici sa Vijetnamom (dolazimo iz Vijetnama), i isto da li se Tajlandska viza moze dobiti na granici sa Kambodzom? Svaki savet o interesantom mestu za posetiti koje nije u LP i ostalim vodicima je vise nego dobrodosao  clap Nezahvalno je govoriti o danima koliko gde provesti, kada ih je tako malo na raspolaganju, ali aproximativno 7-10 u svakoj zemlji je ok ili da se drugacije organizujemo?! Ps. Kakva su iskustva sa CS u ovim krajevima?! Hvala i pozdravv 
Viza za Kambodzu se uzima na granici, 15tak minuta i gotovo, bila je 20-30 usd. Lijepo putovanja!

Smiley
chaba
putnik dugoprugaš

« Reply #42 on: 10-06-2012, 12:25:06 »

Jel zna neko koliko košta vijetnamska viza u Sihanukvilu? Na internetu sam tražio i svugde piše da je $45 a isto smo čuli i od jednog Engleza, ali u Laosu smo pre 2 meseca sreli neke Mađare koji su tvrdili da se viza može dobiti za $25. Sad mi se sve više čini da su lupetali i da je cena $45, ali ako neko može da me demantuje onda molim nek se oglasi čim pre!
bam-bam
putnik dugoprugaš

« Reply #43 on: 10-06-2012, 14:31:47 »

cene viza variraju od toga da li hoces da ti bude odma gotovo ili dan kasnije ili za par dana...otuda razlike...ja sam ih npr. u ambasadi ubedio da su vijetnam i srbija ( jugoslavija) prijateljske komunisticke zemlje, i izdali su mi vizu za 15 min, i nisu naplatili taj dodatak za necekanje, vec samo 25$...znaci, zavisi koliko si elokventan...
chaba
putnik dugoprugaš

« Reply #44 on: 10-06-2012, 15:13:47 »

Ali to opet zavisi od ambasada jer je u Luang Prabangu viza bila $45 sa 3 dana cekanja, a $65 za odmah. Zato bih voleo da mi neko kaze konkretno za Sihanukvil, posto prekosutra treba da odlucimo da li uopste da odemo tamo (u Phnom Penhu je $45).
Pages: 1 2 [3] 4 5 Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube