ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 21-05-2013, 22:31:44
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putujemo...
| |-+  Bliski Istok
| | |-+  Srbija-Makedonija-Albanija-Grcka-Bugarska-Turska-Iran-Sirija-Libanon-Jordan-Izra
« previous next »
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print
Author Topic:

Srbija-Makedonija-Albanija-Grcka-Bugarska-Turska-Iran-Sirija-Libanon-Jordan-Izra

(Read 1807 times)
chaba
putnik dugoprugaš

« Reply #15 on: 30-09-2012, 21:34:45 »

U Iranu je svako proleće rizično već prethodnih 5 godina, uvek se govori da će biti rata, tako da najbolje što možeš učiniti je da odeš što pre pa da se više ne sekiraš  Grin

Inače nešto mislim da sledeće godine neće biti rata, pošto će u Americi biti izbori a Obama ne želi rat jer će to pomoći Republikancima. A Izrael verovatno neće sam krenuti u pohod, a čak i da krene njihov napad neće biti toliko razoran, pošto će verovatno napasti samo nuklearna postrojenja na jugu. Tako da, mislim da si sledeće godine siguran!
bodul
novajlija
*

« Reply #16 on: 03-10-2012, 15:10:53 »

Inače nešto mislim da sledeće godine neće biti rata, pošto će u Americi biti izbori a Obama ne želi rat jer će to pomoći Republikancima. A Izrael verovatno neće sam krenuti u pohod, a čak i da krene njihov napad neće biti toliko razoran, pošto će verovatno napasti samo nuklearna postrojenja na jugu. Tako da, mislim da si sledeće godine siguran!
Jupiiiii!  dance
pedjalon
putnik dugoprugaš

« Reply #17 on: 03-10-2012, 15:22:11 »

Izbori su 6. novembra 2012.
Nisam prorok ali mislim da će posle toga doći do napada na iranska nuklearna postrojenja.
A šta će biti posle, ko preživi pričaće.

Ahimša paramo dharma
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube