ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 19-05-2013, 08:20:17
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  O klubu / sajtu...
| | |-+  dodavanje fotki u galeriju
« previous next »
Pages: [1] Add to: Facebook Print
Author Topic:

dodavanje fotki u galeriju

(Read 2279 times)
Lazar
Administrator
putnik dugoprugaš

« on: 25-10-2008, 23:12:28 »

Kad dodajete fotke u galerije, gledajte da ih preimenujete u nešto sugestivno, tipa "selo-laćarak-01.jpg", da bi ljudi mogli da ih pronađu preko google images, ako požele da vide kako izgleda selo Laćarak.

Nazivi tipa img_pic_fs090ds9š][.jpg su s te strane slabo korisni Smiley

Preferirana veličina fotki u galeriji je 800x600. Ne 300x500, ne 3000x5000.

Obavezno ispod fotke napisati šta je na njoj, makar jednu reč.
« Last Edit: 25-10-2008, 23:14:54 by Lazar » Logged

Svima pripadne samo ko je korenom duboko prodro u rodno tle.
gosn.shofershajbna
putnik dugoprugaš

« Reply #1 on: 26-10-2008, 09:48:46 »

prvi put sam stavljao fotke na fotopis,postavio sam ih pre jedno 3-4 dana,pisalo kod svake fotke da treba da cekam da je odobri administrator,pa me zanima kad ce biti postavljene?slike su sa livadarenja na medvedniku.

''Nase ce sjene hodati po Becu, lutati po dvoru, plasiti gospodu.''
Lazar
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #2 on: 26-10-2008, 16:43:40 »

Evo za koji dan. Pošto je više ljudi dodalo razne fotke u otprilike isto vreme, puštamo ih malo po malo, da par dana na naslovnoj stoje jedne, pa onda druge, pa onda treće... Da izgleda ko da češće imamo nešto novo. Nadam se da malo odlaganje ne smeta...

bjuti
putnik dugoprugaš

Мераклија

« Reply #3 on: 26-10-2008, 16:49:03 »

Лоша метода  Cheesy Пушћај све, а за остало ће се побринути рандом алгоритам. Smiley

chivitli
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #4 on: 26-10-2008, 16:51:30 »

Ja te fotke i ne vidim, a cini mi se da ih nisam video ni pre par dana. Jedino su bile u privremenom folderu fotke sa livadarenja koje je Sloba postavio, jos neke fotke koje nisu sa livadarenja, i sad su tamo neke fotke iz Istocne Srbije.

Едет трамвай, мы без билетов...
gosn.shofershajbna
putnik dugoprugaš

« Reply #5 on: 26-10-2008, 19:14:32 »

u redu pokusacu ponovo da ih okacim sutra.prvo sam isao na browse nasao fotku,onda je upload trajao neko vreme.onda mi se pojavila fotka u levom uglu i neki upitnik ,na foru u koji folder zelim da je stavim,ime fotke,komentar...kad sam zavrsio sa tim pojavila mi se poruka na ekranu na kojoj je pisalo da je fotka aploudovana i da ce biti postavljena kad je administrator odobri i ispod je bilo dugme continue,na koje kad malo bolje razmislim ni jednom nisam kliknuo zato sto sam mislio da je fotka vec aploudovana i isao sam na back da bi aploudovao sledecu.

''Nase ce sjene hodati po Becu, lutati po dvoru, plasiti gospodu.''
Lazar
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #6 on: 27-10-2008, 23:16:19 »

Ma na serveru su, nemoj da brinesh. Samo malo strpljenja, molim.

marko.petrovic
putnik dugoprugaš

a jedem spal bi a se dignem jel bi

« Reply #7 on: 10-04-2009, 09:50:20 »

malopre sam uploadovao 10 slika iz Sremskih Karlovaca, ali kada je trebalo da ih dodelim albumu koji sam napravio, javilo mi je neku grešku, i sada ne mogu da pronadjem slike, pa sam zbunjen. Konfuzna mi je ova galerija.
chivitli
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #8 on: 10-04-2009, 10:26:48 »

Gde su ti slike, ne znam, ali i mene poprilično živcira ova galerija, tako da će jednog dana biti zamenjena drugom (trebaće malo vremena za to).

Едет трамвай, мы без билетов...
zokiNS
putnik srednjeprugaš

« Reply #9 on: 28-07-2009, 18:48:37 »

Postovani administratori ima li pomaka u organizovanju nove galerije? I sami ste zakljucili da je postojeca dosta komplikovana za upotrebu. Imam dosta zanimljivih slika sa Bliskog istoka, Kariba i raftinga na Tari ali jednostavno ne uspevam da uradim sve kako treba da one dospeju u albume. Postavio sam jedan album ali on vec mesecima stoji u "privremenim albumima", ne znam zasto  huh
Pages: [1] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube