ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 18-05-2013, 19:37:11
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putujemo...
| |-+  Azija, Australija & Okeanija
| | |-+  kazahstan u februaru
« previous next »
Pages: [1] Add to: Facebook Print
Author Topic:

kazahstan u februaru

(Read 1398 times)
pendzi
novajlija
*

« on: 15-12-2006, 17:36:23 »

Dragi drugari,

da li je neko isao za Kazahstan iz Rusije i kako je to najpovoljnije uciniti-posto jos nisam pocela da trazim opcije sve sto mi kazete bi bilo od velike pomoci; uglavnom, planiram u Rusiju krajem januara pa odatle za Kazahstan -sredinom februara. Ako je neko voljan da se pridruzi u ovoj avanturi-hajde!!!
uglavnom, idemo pa sta bude... Smiley

« Last Edit: 15-12-2006, 18:12:27 by bokonon » Logged
Sloba
putnik dugoprugaš

« Reply #1 on: 16-12-2006, 00:24:15 »

Evo dok ti se ne javi Acketa koji je bas to radio sto pitas, imas ovo, ako vec nisi videla:

http://www.klubputnika.org/blogs/acketa_05_01/

Travel is fatal to prejudice, bigotry and narrow-mindedness and many of our people need it sorely on these accounts. Broad, wholesome, charitable views of men and things can't be acquired by vegetating in one little corner of the Earth all one's lifetime.
Acketa
Global Moderator
putnik dugoprugaš

It's the wonderful world of possibilities :-D

« Reply #2 on: 16-12-2006, 02:23:18 »

Hej hoj!
Nije mi jasno sta smatras pod najpovoljnije... a tamo jesam bio...
Elem, nesto mi se cini da se neces bas usreciti ako odes tamo u Februaru, posto bi trebalo da je jezivo hladno...
Imas li ideju zasto ides tamo i sta hoces da vidis?  Kazahstan je zemlja  jako neisplativa za razgledanje, velika i prazna, ali i to ima odredjenu vrednost...

afro

The soul has greater need of the Ideal than  the Real ...
sbbkbb
novajlija
*

« Reply #3 on: 16-12-2006, 11:27:13 »

Interesantno putovanje...
E a sta ti je sve potrebno ... mislim na vize... koliko je komplikovano dobiti vize (Rusija i Kazahstan)?
Ромеос
putnik srednjeprugaš

« Reply #4 on: 12-08-2009, 12:26:05 »

Ћао! Ако неко жели да дође у Казахстан , посебно у Алма Ату ту сам на располагању.  Живим овде у Алма Ати, ако нешто хоћете да сазнате можете да питате слободно

facebook.com/helpigor
babareebu
putnik dugoprugaš

« Reply #5 on: 13-08-2009, 14:03:22 »

Idi u Azerbejdzan,Baku,zemlja je skroz interesantna,da ne poverujes!Vredi otici a koliko vidim jos niko nije pisao,ja cu ici iduce godine obavezno.BAKU,Azerbejdzan!!
Pages: [1] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube