ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 22-05-2013, 13:19:37
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putnički servis
| |-+  Vize
| | |-+  VIZA sengen
« previous next »
Pages: [1] Add to: Facebook Print
Author Topic:

VIZA sengen

(Read 4398 times)
Guest
« on: 05-07-2005, 17:03:13 »

INTERESUJE ME DA LI SA BILO KOJOM SENGENSKOM VIZOM MORAM PRVO DA UDJEM U ZEMLJU KOJA MI JE IZDALA VIZU ILI MOGU PRVO NA PRIMER U GRCKU GDE ZELIM DA IDEM NA ODMOR , PA ONDA U TU ZEMLJU KOJA MI JE DALA VIZU!!!

HITNO MI TREBA ODGOVOR, JER SE ISPRED GRCKE AMBASADE CEKA OD RANOG JUTRA I PITANJE JE DA LI CETE DOCI NA RED!!!

DUCA
« Last Edit: 21-07-2008, 13:52:05 by Cruela DeVil » Logged
Lazar
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #1 on: 07-07-2005, 15:11:01 »

U principu, kad jednom udjes u podrucje sengena, vise nije bitno kroz koje ces se zemlje kretati. Ja sam sa sengen-vizom za Portugal usao u Italiju i nije bilo nikakvih problema.

E sad, u praksi moze da dodje do komplikacija, cuo sam da izvesni carinici nekad malo gnjave, al u principu uvek puste... najbolje bi bilo da telefoniras ambasadi i pitas njih licno.

Ovde imas informacije o ?engen - vizama, skinute sa zvanicnog sajta... kao sto vidis, pravila ostavljaju mesta mnogim nedoumicama, zato definitivno treba pitati.

http://www.klubputnika.org/html/vizesengen.htm

Sa kojom vizom hoces da ides, i u koju zemlju? Grcku ambasadu ne preporucujem, tamo rade idioti...  evil

LP

Svima pripadne samo ko je korenom duboko prodro u rodno tle.
Guest
« Reply #2 on: 08-07-2005, 11:07:21 »

Hvala na odgovoru ...Mislim da idem za GRCKU , ali svake godine je sve veca guzva i zaista me nervira da ja moram da cekam , da da zelim da uradim neku drugu SENGEJ kao sto je AUSTRIJSKA ili NEMACKA i da odem na KRF...Ne znam da li ce mi praviti probleme jer normalno njihov odgovor u ambasadi je..." prvo mora u zemlju koja je izdala vizu da se udje , pa onda mozete kod nas"...Videcu da li cu na kraju i oticu u GRCKU ...
Anonymous
Guest
« Reply #3 on: 18-07-2005, 02:22:32 »

Ja sam se pre izvesnog vremena vratila sa puta iz Spanije,i niko od nas nije imao problem sto se tice sengena.Bilo je ljudi koji su imali  grcke,belgijske,francuske vize....tako da samo opusteno Smiley
Pages: [1] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube