ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 23-05-2013, 12:05:20
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putnički servis
| |-+  Vize
| | |-+  Viza za SAD
« previous next »
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 80 Add to: Facebook Print
Author Topic:

Viza za SAD

(Read 96737 times)
Borka
novajlija
*

« Reply #60 on: 03-03-2010, 16:41:19 »

e, puno vam hvala... i ja sam u fazonu da kazem istinu - nemam sta da lazem, namere su mi casne. sto se tice plana kad se vratim, da zavrsim fakultet, nasstavim rad na projektu na kome sam trenutno angazovana i upisem master studije... valjda ce biti dovoljno.  102
meelosh
putnik srednjeprugaš

« Reply #61 on: 03-03-2010, 18:56:33 »

e, puno vam hvala... i ja sam u fazonu da kazem istinu - nemam sta da lazem, namere su mi casne. sto se tice plana kad se vratim, da zavrsim fakultet, nasstavim rad na projektu na kome sam trenutno angazovana i upisem master studije... valjda ce biti dovoljno.  102
meni to nije bila prva americka viza, ali pre nekoliko meseci sam aplicirao sa devojkom (koja je prvi put isla u usa), oboje smo sveze diplomirani masteri a tada jos nismo bili upisali doktorske, za turisticku vizu - eto ti primer rizicne grupe iz udzbenika Smiley medjutim, normalno smo sve rekli i dobili smo trogodisnje vize.
Borka
novajlija
*

« Reply #62 on: 04-03-2010, 21:38:34 »

e hvala, jos jednom  uffff.. nadam se da ce tako i na mene gledati. verovatno ce biti najjproblematicniji deo to sto idem kod decka. on, pretpostavljam, treba da mi posalje neko pismo - kako to treba da izgleda, ima li neko iskustva s tim ? sorry, ja bas nemam nikakvog iskustva sa usa vizom, pa sam istripovana.. Undecided al cim budem imala iskustva - podelicu ga rado  angel
slobo665
putnik dugoprugaš

Tamo gde prestaje logika pocinje Srbija!

« Reply #63 on: 04-03-2010, 22:33:01 »

Mozda da kazes kod prijatelja umesto decka.
Miloš Pović
putnik-pripravnik
**

Life is either a daring adventure or nothing.

« Reply #64 on: 05-03-2010, 01:48:36 »

Bice bolje  ovo sto kaze Slobo. Ameri su paranoicni, mogu da pomisle da ces da se udajes tamo  

Inace, skoro svi koji apliciraju dobiju vizu. Tako da, no sweat 
Borka
novajlija
*

« Reply #65 on: 25-03-2010, 23:41:06 »

evo da obavestim da sam dobila vizu  Cheesy rekla sam sve istinu i stvarno je bilo opusteno i bez ikakvih bitnih podpitanja, posle bukvalno minut intervjua su me pustili.. stvarno je ovako kako kazete, da sam znala da ce sve ovako proci ne bi se onoliko cimala.. hvala vam puno svima na umirujucim savetima, mnogo su mi znacili!!! a ukoliko nekom bude trebalo bicu rada da podelim svoje iskustvo  Smiley
jelenik
novajlija
*

« Reply #66 on: 31-03-2010, 20:22:24 »

Htela sam da putujem u junu u Ameriku. Treba mi turisticka viza. Ne bih trazila za duze od 2 nedelje.
Zaista nemam nameru da tamo ostajem. Problem je sto sam diplomirala u oktobru i nisam nasla posao jos uvek.
Sta mislite kakve su mi sanse da dobijem vizu i sta da im prilozim od dokumenata kao dokaz da cu se vratiti?
Inace tamo bi se nasla sa drugaricom koja je dobila stipendiju za neku konferenciju od par dana, ona je vec dobila vizu. I da li im to uopste spominjati?
Molila bih vas da mi sto pre odgovorite.
Unapred hvala.
ivanaste
putnik dugoprugaš

« Reply #67 on: 31-03-2010, 21:47:49 »

Kao nezaposlena sa zavrsenim fakultetom, tesko mozes da dobijes vizu. Mogu pomoci potvrde o vlasnistvu nekretnina ako ih posedujes, ali ni to nije nikakva garancija.

“The World is a book, and those who do not travel read only a page.” Saint Augustine
slobo665
putnik dugoprugaš

« Reply #68 on: 31-03-2010, 23:17:12 »

Ako dobro spremis dokumentaciju da imas cvrste veze sa Srbijom i da ces se vratiti mislim da ces dobiti vizu.
meelosh
putnik srednjeprugaš

« Reply #69 on: 01-04-2010, 01:14:39 »

Ne mislim da je problem to sto si bez posla. Naravno, bilo bi lakse da nisi, ali kao sto Sloba rece, ako se dobro pripremis, sve moze da prodje kako treba. Najbolje da pazljivo iscitas ovu temu od pocetka, mislim da je tu sve receno.
Ivdza
novajlija
*

« Reply #70 on: 19-04-2010, 10:48:04 »

Ljudi,pomagajte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cry
Ja treba danas da zovem da zakazem razgovor,putovala bih pocetkom jula,pa me zanima da li sam malo zakasnila s obzirom da bi trebalo planirati put sto ranije??? Meni je garantno pismo doslo od rodjake pre neki dan tek,pa sam zato cekala.. E sad,ja sam student prve godine,dala sam do sad 4 ispita od 10,planiram  u junu da dam jos 4,pa onda da odem u Ameriku,budem mesec dana i vratim se da zavrsim ispite do kraja usseptembarskom roku. E sad,ja ne znam sta mogu da prilozim od dokumentacije kao dokaz da cu se vratiti s obzirom da nemam neku posebnu imovinu(osim stana u kojem zivim sa mamom gde posedujem cetvrtinu)..da li je dovoljno da donesem samo potvrdu da sam student,indeks,i sta jos...mnogooo sam nervozna i kao na iglama ne mogu da docekam razgovor  cry   potty
sta mislite,koje su mi realne sanse??? unapred zahvalna
Ivdza
novajlija
*

« Reply #71 on: 19-04-2010, 10:57:45 »

joooj,i zaboravih da dodam ,moja mama je bila kod iste rodjake u januaru,ima vizu na tri godine,bila je normalno i vratila se...ja tad nisam bila u mogucnosti zbog fakulteta i predavanja,i konkretno jul je jedini period kad uposte mogu da idem jer tad nemam predavanja. da li vredi da spominjem ove detalje?? ja mislim da da,s obzirom da nemam neku pozamasnu dokumentaciju...
slobo665
putnik dugoprugaš

« Reply #72 on: 19-04-2010, 15:00:25 »

Sve ovo sto si ovde napisala kazi i u ambasadi i sve ce biti OK. Potrudi se da imas i nekih 2000eur/usd na racunu da se vdii da imas sa nekim novcem da odes i boravis tamo nekoliko nedelja.
Ivdza
novajlija
*

« Reply #73 on: 19-04-2010, 15:04:05 »

a da li je to neophodno,jer imam garantno pismo i oni mi sve placaju??? hvala puno
praguc
putnik dugoprugaš

« Reply #74 on: 19-04-2010, 15:31:39 »

Ipak ti se potrudi da imaš lovu na računu Wink Bolje sprečiti nego lečiti Wink
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 80 Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube