ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 24-05-2013, 05:01:22
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putnički servis
| |-+  Vize
| | |-+  Viza za SAD
« previous next »
Pages: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 80 Add to: Facebook Print
Author Topic:

Viza za SAD

(Read 96846 times)
nakamiči
novajlija
*

« Reply #825 on: 25-06-2012, 19:33:54 »

ZA SANJICU
Grin Cheesy clap LOL banana

a sad na učenje Smiley
« Last Edit: 25-06-2012, 19:36:04 by nakamiči » Logged
sanjica88
putnik-pripravnik
**

« Reply #826 on: 27-06-2012, 00:48:24 »

banana banana banana
 Jedno pitanje:) Neko mi je vec odgovorio da nema veze sto cu da sletim u Washington, ali ja lepo da pitam. Da li ce mi praviti problem kada sletim u Washington i kada me pitaju gde idem ja kazem Cliveland, Ohio? . Jer je to druga drzava, pa da im nesto ne bude sumnjivo. Da li mogu da im kazem da ce moji da me cekaju u Washingtonu i da sam tu sletela zato sto je bila jeftinija karta?  Idem sutra da uzmem kartu pa zbog toga pitam, a cinjenica je da je karta jeftinija...
milan068
novajlija
*

« Reply #827 on: 27-06-2012, 13:10:11 »

Jedno pitanje u vezi obrasca I-94.
Posto nikad nisam popunjavao ovaj obrazac interesuje me na koga se odnosi, odnosno cije prezime , ime, datum rodjenja i drzavljanstvo treba uneti u ona polja pri dnu sa leve strane u rubrici Departure Record? Zbunilo me to sto ako se odnosi na mene koji putujem zasto se sve to ponavlja kada sam na pocetku lista u Arrival Record to naveo? Da li je u pitanju to sto oni ovaj obrazac I-94 seckaju po segmentima i jedan deo zadrzavaju kad udjem u SAD a drugi uzimaju kad napustam SAD ili...

Hvala unapred!
nepoznata
putnik srednjeprugaš

Cedo nulli!

« Reply #828 on: 27-06-2012, 13:21:14 »

http://www.nostalgija.com/usa-vize/pdf/i94.pdf

Vulnerant omnes, ultima necat.
мверуовић
putnik srednjeprugaš

« Reply #829 on: 29-06-2012, 10:03:45 »

banana banana banana
 Jedno pitanje:) Neko mi je vec odgovorio da nema veze sto cu da sletim u Washington, ali ja lepo da pitam. Da li ce mi praviti problem kada sletim u Washington i kada me pitaju gde idem ja kazem Cliveland, Ohio? . Jer je to druga drzava, pa da im nesto ne bude sumnjivo. Da li mogu da im kazem da ce moji da me cekaju u Washingtonu i da sam tu sletela zato sto je bila jeftinija karta?  Idem sutra da uzmem kartu pa zbog toga pitam, a cinjenica je da je karta jeftinija...

А је л си извадила визу за Охајо? Ако ниси онда не можеш. Smiley

НАравно да можеш да слетиш где год хоћеш у УС, ја никад нисам чуо да су било коме правили проблем.
sanjica88
putnik-pripravnik
**

« Reply #830 on: 29-06-2012, 10:51:10 »

Pa znam... Nema logike da ce da prave problem, ali posto volim mnogo da pitam pa eto tako Grin Hvala. Pozdrav.
Aleksandra86
novajlija
*

« Reply #831 on: 03-07-2012, 18:16:43 »

Cao svima!

Zivim u Francuskoj, gde sam zaposlena kao doktorant i zelim da apliciram za turisticku vizu za SAD. Da li je ok da to uradim u Bgu odakle sam inace? Znam da je mozda bolje da to uradim u Fr, ali morala bih da se cimam do Pariza, plus da cekam oko 30 dana za razgovor (koliko sam videla u Bgu je cekanje 1 dan!!!). U avgustu sam ionako u Bgu pa bi mi bilo prakticnije. Moje pitanje u stvari da li bi to bilo sumnjivo i smanjilo moje sanse??? Podnela bih im naravno sve svoje dokumente iz Fr

Aleksandra
Aleksandra86
novajlija
*

« Reply #832 on: 04-07-2012, 14:46:11 »

Zdravo svima! Jedno pitanje, koliko se prosecno ceka za intervju? Tj kada pozovem telefonom za koliko dana kasnije zakazuju sastanak?

Hvala
nakamiči
novajlija
*

« Reply #833 on: 04-07-2012, 17:08:08 »

Nekoliko dana, zavisi od broja slobodnih mesta. Zovite što pre, kako ne bi bili u frci sa vremenom. Ja sam zvao jednog petka, a razgovor je bio prve sledeće srede. Slikajte se, spremite dokumenta, zakažite. Vodite računa da aplikacioni set morate da im pošaljete najkasnije do 24 sata pre zakazanog razgovora.
avanturista011
putnik-pripravnik
**

« Reply #834 on: 04-07-2012, 18:01:06 »

Ljudi ako mi je račun firme u blokadi već neko vreme, mogu li da apliciram za vizu, kakve su šanse da je dobijem, ili postoji  mogućnost da se to nekako zaobiđe, zna li ko  huh
whiskeytown
putnik-pripravnik
**

« Reply #835 on: 04-07-2012, 19:29:19 »

pa sto ne bih imao shanse, nisu oni MMF, ja misli da se ljudi ovde inace tripuju da prilazu mnogo nepotrebnih papira, da li je to sto smo rasli u birokratskoj zemlji neam pojma...
tarmi014
novajlija
*

« Reply #836 on: 05-07-2012, 23:36:31 »

Ljudi,ja sam nov pa sam hteo da malo cujem komentare vas ''iskusnih'' po pitanju dobijanja vize...Naime,planiram da sa suprugom posetim turisticki Ameriku na 2-3 nedelje pa me zanima kakve su nam sanse za dobijanje turisticke vize. Supruga radi vec 6 godina,ima stalni radni odnos sa sasvim solidnim primanjima za Srbiju...Ja radim na odredjeno preko ugovora i ugovor mi traje godinu dana s'tim sto znam da ce ga produziti...Imam solidna primanja,manja od supruge,ali preko 60 hiljada mesecno...E,sada,da li nam je sansa veca sto zajedno idemo na razgovor,sto smo vencani i sto nas ceka posao kada se vratimo? Takodje imamo solidnu sumu para na stednoj knjizici u evrima naravno...Mene malo brine sto radim na ugovor tj na odredjeno pa ne znam da li neko zna kakve su sanse da se dobije viza i da li mogu da npr. supruzi dodele vizu a mene da odbiju zbog toga?
Istice mi zakonski rok od 6 meseci rada u septembru pa imam pravo na 15 radnih dana odmora nakon toga sto bih i prilozio u ambasadi....
Takodje,ako je to vazno,mogu da prilozim primanja i mojih roditelja koja nisu mala i pritom mi je otac vec isao u Ameriku na seminar povodom njegovog posla....
Hvala vam unapred i ocekujem vase iskrene odgovore smiley
avanturista011
putnik-pripravnik
**

« Reply #837 on: 07-07-2012, 11:52:24 »

Pa ima i toga, dugo smo bili u izolaciji!
A šta misliš da ne prilažem uopšte poslovanje firme i stanje računa, samo potvrdu da  sam vlasnik firme??
djuka
novajlija
*

« Reply #838 on: 09-07-2012, 12:19:06 »

treba mi mala pomoc, ako neko ima iskustvajer ja sam samo jednom bio u sad sa vizom za jedna ulazak. moja prijateljica ima multi vizu na deset godina, i planira da u oktobru ove godine ide jos jednom u posetu rodjacima... pitanje je , da li joj treba pozivno pismo i za ovaj odlazak i za naredne,,,napominjem jos jednom da je vec dobila multi vizu!!
hvala na pomoci
mladen3006
novajlija
*

« Reply #839 on: 12-07-2012, 22:23:02 »

evo prvi post Smiley
pitanje  odmah Smiley
25-mi je godina, zovem se Mladen, bio sam 2007 godine u USA work and travel kao student...
vratio se sve kako treba ...
ozenjen sam vec 2 i po godine.. imam dete 2 godine...
imam posao radim kao taksista.. nisam prijavljen tako da to nema nigde, na crno sto se kaze.. supruga mi radi ona je prijavljena, otac mi je pun on ima kamione i ta cudesa pa su finansije mi ok .. sto se tice tog racuna mogu da imam koliko god treba na njemu.. nemam nista na sebe.. mogao bih kola da prebacim to nije problem imam dvoja kola mogu to da prebacim na svoje ime... dugujem drzavi poreza dosta ... od neke taksi radnje koju sam davno drzao... zatvorena je ali nisam platio poreza dosta.  isao bih turisticki na par meseci da putujem po usa... imam prijatelja takodje u cliftonu.. kod njega bih mogao ostati, ako je to plus ili ne ko je bio neka kaze svoja iskustva...
hvala svima unapred na pomoci ..  Smiley
Pages: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 80 Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube