ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 21-05-2013, 04:36:25
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putnički servis
| |-+  Oprema
| | |-+  PRESS-kartice
« previous next »
Pages: 1 [2] 3 4 ... 35 Add to: Facebook Print
Author Topic:

PRESS-kartice

(Read 53955 times)
chivitli
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #15 on: 21-09-2008, 17:55:03 »

Hmm, cini mi se da smo ih vec pominjali ovde negde. U svakom slucaju, ja sam pre sam sebi pravio karticu (a i jos neki odavde), i ustedele su nam ihahaj para. Ne znam bas koliko bi ostale medijske kuce nekome izasle u susret, ali potpuno je jednostavno uz malo truda napraviti press karticu. Fotku sam stampao, nisam lepio.
Za osobe kojima nije "frka" da falsifikuju, ovo je najbolja varijanta za ulaznice u inostranstvu. Ja sam i u bioskop ulazio za dz. Grin

p. s. sad imam pravu karticu Grin
« Last Edit: 21-09-2008, 17:56:42 by chivitli » Logged

Едет трамвай, мы без билетов...
MajaNS
putnik dugoprugaš

« Reply #16 on: 21-09-2008, 18:37:43 »

Izvinjavam se ako je o ovome vec bilo reci, ali mogla bih se zakleti da nije, buduci da sam bas pomno, tragajuci za nekim informacijama iscitavala sve postove na forumu, u svakom slucaju nije na odmet da se obznani jos jednom...

Sta ce mi revolucija ako ne mogu da plesem
Emma Goldman
chivitli
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #17 on: 21-09-2008, 18:47:23 »

Naravno, naravno, mislim da smo samo uzgredno pominjali ranije. Taman ovde da iznesemo iskustva.

Ustvari, nadjoh temu od ranije, evo imas neka iskustva i ovde: http://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=302.0
« Last Edit: 24-09-2008, 12:09:42 by Lazar » Logged

Едет трамвай, мы без билетов...
Nikolar91
putnik dugoprugaš

Personal Text:

« Reply #18 on: 13-05-2009, 22:27:06 »

Cuo sam price za press kartice. Ako mi neko moze reci kako bi ona trebala da izgleda? Mozda da okaci neku sliku. Jako mi je bitno i hitno. Putujem za france u utorak!!!

Molim vas sto pre odgovor!!!
MajaNS
putnik dugoprugaš

« Reply #19 on: 14-05-2009, 00:37:43 »

Ako si u Novom sadu ja ti mogu pokazati svoju, koja je by the way original,a  izgleda kao najordinarniji laznjak Cheesy, no nije na odmet videti da bi znao kako da je odradis. Ako si u NS-u javi se da ti je dam.

Emma Goldman
Lazar
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #20 on: 14-05-2009, 16:39:26 »

Eto, mogu ti ja dati moju da pogledaš, ako hoćeš... Nije prava, al' je bombonica Smiley Napraviš je za 15 minuta u Photoshopu, odštampaš u boji, plastificiraš, i to je sve. Ono što je esencijalno jeste da imaš nekakav serijski broj, recimo 46549001 Smiley

Najbolje ukucaj u google images "press id", "press pass" ili "press card", pa nađi nešto po svom ukusu. Kao što vidiš, sve su različite, tako da izgled nije bitan, samo treba da deluje uverljivo.

Plastificiranje ima u nekim fotokopirnicama i papirnicama po NS-u. 

Takođe nemoj zaboraviti da napišeš i ono da je umnožavanje zabranjeno i da se svaka zloupotreba kažnjava Smiley

Svima pripadne samo ko je korenom duboko prodro u rodno tle.
Nikolar91
putnik dugoprugaš

Personal Text:

« Reply #21 on: 14-05-2009, 16:47:02 »

superiska! cujemo se jos oko toga  Wink
kokota
putnik kratkoprugaš

« Reply #22 on: 14-05-2009, 20:14:36 »

Ja cu upravo da pokusam da u par lokalnih medija zatrazim akreditaciju, cak cu se ponuditi da im na leto napisem neki kraci putopis za par brojeva novina, a oni meni zauzvrat da daju akreditaciju. Ako ne prodje to, onda cu morati da se posvetim nekim mracnijim metodama Smiley

I went coast to coast, and from star to star
But that's how you learn, who you really are
vuksa
novajlija
*

« Reply #23 on: 15-05-2009, 16:16:51 »

jel bi mogao neko da skenira svoj "press " pa da okaci da vidimo na sta to lici..naravno nekom moze i da korisit  :
Lazar
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #24 on: 15-05-2009, 19:00:13 »

Sad sam primetio da imamo dve teme o press karticama, pa sam ih spojio u jednu, da ne pisemo dvaput isto.

Na ovo:

jel bi mogao neko da skenira svoj "press " pa da okaci da vidimo na sta to lici..

Vec ima odgovor ovde:
Najbolje ukucaj u google images "press id", "press pass" ili "press card", pa nađi nešto po svom ukusu.

Svima pripadne samo ko je korenom duboko prodro u rodno tle.
Nikolar91
putnik dugoprugaš

Personal Text:

« Reply #25 on: 16-05-2009, 13:50:03 »

maja mi je dala na uvid njenu press karticu. Napravio sam svoju, meni deluje pristojno. Okacio bih sliku ali nesto me zeza photobucket na ubuntu. Kacim prvom prilikom Wink

p.s. hvala majo jos jednom Smiley
stefantenis
putnik srednjeprugaš

« Reply #26 on: 16-05-2009, 14:58:09 »

Moze li nesto u Londonu da se izvacari sa ovom karticom Smiley?
MajaNS
putnik dugoprugaš

« Reply #27 on: 16-05-2009, 23:42:50 »

Nema na cemu, putuj srecno i upotrebljavaj je sto cesce Cheesy
Uglavnom moze svuda, osim u privatnim galerijama, muzejima, od cele Evrope gde smo je koristili nije nam vredela jedino u Vatikanskom muzeju i u Pompeji.

Emma Goldman
golosina
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #28 on: 18-05-2009, 11:09:24 »

moze u london eye Smiley moja je doduse bila prava ali nista posebno, odes tamo na neki poseban salter, pokazace ti, das to, oni prepisu tvoje podatke i daju ti jos i neke lepe prospekte da imas kao kad budes pisao tekst Cheesy

takodje, sad sam se setila da sam usla samo sa press za dz u gaudijeve kuce u barsi Smiley

stay hungry. stay foolish.
stefantenis
putnik srednjeprugaš

« Reply #29 on: 18-05-2009, 22:46:31 »

hehe cool za London eye, jesi li se i vozila? a a Madam Tissauds  mozda:D?
Pages: 1 [2] 3 4 ... 35 Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube