ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 24-05-2013, 16:25:00
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  Vesti sa naslovnice i komentari
| | |-+  Dnevnik jednog navijača
« previous next »
Pages: [1] Add to: Facebook Print
Author Topic:

Dnevnik jednog navijača

(Read 896 times)
Haralampije
novajlija
*

« on: 13-01-2007, 11:37:40 »

Pogled na Evropu iz  fudbalskog ugla, putovanje brzim vozovima u potrazi za stadionima i utakmicama -  Nemačka, Austrija, Holandija.

Autor: Ivan Đelić - KikaPročitajte ceo tekst
mpetrovic
Guest
« Reply #1 on: 15-01-2007, 03:01:34 »

izuzetno napisano! stvarno izuzetno
zabavno.. zanimljivo.. bilo mi krivo kad sam bio sve procitao sto nema jos!
blueGIRL
Guest
« Reply #2 on: 15-01-2007, 03:46:40 »

Odlicno je... veoma zabavno...
drugacije je od svega sto je do sad napisano!
 grin
irena79
Guest
« Reply #3 on: 15-01-2007, 04:00:26 »

iiiiiiiiiiiiiii konacno ga docekasmo, al vredelo je  clap bata kile svaka cast, moram i javno da te pohvalim mada sam ja imala i ranije prilike da procitam ruku tvojih dela. mastovito i iskreno pre svega! samo tako nastavi....
kika_vts
Guest
« Reply #4 on: 15-01-2007, 08:39:56 »

Hvala ljudi ... pa marko ... bilo je jos ali je malo skraceno!  102 Golem sajt!
Slumpy
Guest
« Reply #5 on: 15-01-2007, 08:50:28 »

Super je, ba? u duhu naslova, a i prvi putopis u formi dnevnika. Tako je: neko putuje da slika turističke atrakcije, neko da se napije u hostelu, a Kile da vidi evropske stadione!? dance To je svojstveno i izdvaja se iz celine.

rayuela
Guest
« Reply #6 on: 15-01-2007, 15:48:40 »

ima duhovitih zapazanja, i, slazem se sa slampijem sto se tice raznovrsnosti ugla posmatranja... svidja mi se Smiley
jovanovic
Guest
« Reply #7 on: 15-01-2007, 17:01:47 »

Hej !
Možda ću vam zvučati kao sitničar ali verujem da će Kiki kao velikom fanu moja primedba biti zanimljiva :
Tragedija na Hejselu se nije dogodila 25og nego 29og maja 85e. U to vreme sam i ja izuzetno pratio sport i datum mi se baš urezao u sećanje. Mada, priznajem da se ne sećam onog Platinijevog gola smiley.
Marija
Guest
« Reply #8 on: 15-01-2007, 17:20:02 »

Bravo bata Kile  clap
Barem si ti oborio neki svetski rekord tih dana, dok su se oni nasi samo svetski blamirali.
kika_vts
Guest
« Reply #9 on: 15-01-2007, 18:34:55 »

Jeste bila 29. maja ... tacno 6 godina pre nego zvezda postane prvak evrope. Neznam kako je ta greska dospela ovde. U mom blogu pise 29.! Mozda sam greskom ukucao 25. kad sam pokusavao da ocistim putopis od psovki! Sad Ko zeli da procita celi putopis (ne skracivanu varijantu) moze da procita www.kikavts.blogspot.com
Jos jedanput hvala na lepim recima! Pozdrav!
Omu
Guest
« Reply #10 on: 16-01-2007, 02:53:37 »

Izuzetan putopis! Naravno, onima koji nisu gadljivi na emocije, preporucujem i "Brate, proveo sam se po Jevropi" uncut version na blogspotu  LOL
langouste
Guest
« Reply #11 on: 16-01-2007, 13:05:34 »

Bravo Bata Kiko 

Ko nije bio na utakmici on i nije ziveo, a josh svetsko prvenstvo

Omu
Guest
« Reply #12 on: 16-01-2007, 17:08:00 »

U ime koalicije chivitli - poletarac, kao glasnogovornik izjavljujem:
Super ti je putopis u sveobuhvatnoj verziji!
Pages: [1] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube