ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 24-05-2013, 03:51:32
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  Vesti sa naslovnice i komentari
| | |-+  Pešter, srpski Sibir
« previous next »
Pages: 1 [2] 3 4 Add to: Facebook Print
Author Topic:

Pešter, srpski Sibir

(Read 7742 times)
esad
Guest
« Reply #15 on: 16-09-2008, 12:53:42 »

mnogo bi bilo bolje kad bi pešterci sami o sebi pisali, iako pisac je pokušavao da bude shvatljiv, što ne znaći da je promašio,ali nije se dovoljno upoznao sa krajem da bi o njemu pisao.
ooooooooooooooooooooo
Guest
« Reply #16 on: 18-09-2008, 08:00:35 »

afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro
svaka cast to moj rodni kraj.
marković
Guest
« Reply #17 on: 25-09-2008, 14:44:17 »

Ja sam iz Sjenice,a otac mi je iz Buđeva, vi ste opisali ovo vaše putešestvije u originalu ,i samo za one neupućene da kažem:
Oni koji bi želeli da vide Tibet,a nemaju sredstava za to neka dođu na pešter nema velike razlike.
Marija KG
Guest
« Reply #18 on: 26-11-2008, 15:59:58 »

Lep opis ali previse kratak da bi se opisala ta lepota. Otac mi je rodjen u Budjevu i tamo sam provela najlepse godine detinjstva a sad nemam kod koga i kad da odem. Treba videti te prizore i slatko se naslusati najlepseg zvuka tisine i gledati zvezde leti..
Imam jos mnogo toga napisati ali reci nisu isto sto i sam prizor. Najdraze od svega mi je sto su bebe pocele da se radjaju i sto ce Budjevo nastaviti da zivi..

Pozdrav svima.
sandzak
Guest
« Reply #19 on: 23-12-2008, 00:13:26 »

jako dobar tekst ali bih zamolio citaoce da se ne opterecuju sa postankom muslimana jednostavno neka ih akceptiraju muslimanima jer ako bi na tu temu onda moguce da su sve nacije ili religije jednostavno izmisljene?
zeljko savic
Guest
« Reply #20 on: 02-01-2009, 17:36:16 »

Pozdrav svim Budjevcima.Otac mi je iz Budjeva,a ja sam rodjen u Kraljevu ali poreklo se ne brise.Takodje sve Budjevce pozdravlja i moj otac RADAN SAVIC.
HAMCO
Guest
« Reply #21 on: 05-09-2009, 23:19:21 »

LIJEPE SLIKE IMALI JOS   clap
HAMCO SABAREDZOVIC
Guest
« Reply #22 on: 05-09-2009, 23:21:21 »

PESTER JE JEDNO OD NAJLEPSIH MIJESTA NA SVIJETU  
Haris
Guest
« Reply #23 on: 16-09-2009, 13:18:30 »

Pozdrav i sellam za sve Buđevce !
Ja sam po prezimenu takođe Buđevac i moji preci su iz Buđeva.
Prema nekim šturim informacijama, potičemo iz Crnče-predgrađa Višegrada, odakle su semoji preci uselili u Buđevo.
Iz Buđeva su opet otišli dalje i držali su hanove i to pored manastira Mileševa kod Prijepolja i na Kašanu, mjestu između Prijepolja i Sjenice.
Molim sve Buđevce i ljude koji poznaju istoriju ovog kraja , da mi daju ev. nove informacije u vezi ovih mojih podataka.Naime, želio bih da otkrijem svoje korijene, što je moguće detaljnije.
Živi bili, i svako dobro !
MERCEDES BENZ 814
Guest
« Reply #24 on: 17-01-2009, 21:04:48 »

PRELIJEPO POSECUJEM TAJ KRAJ
Dragutin savic
Guest
« Reply #25 on: 30-01-2009, 16:19:16 »

zivim u Svedckoj vec 30 g rodom sam ispd kozare .pester me puno privlaci imam namjeru da ga uskoro posjetim.
rzbrzotrz
Guest
« Reply #26 on: 27-03-2009, 16:13:03 »

Sad procitaj i pogledom trazim ranac po sobi.Jbg ne mogu veceras.Radim sutra,ali otici cu nekad.Ma sta nekad- sto pre.
Sjajno
Nebojsa
Guest
« Reply #27 on: 04-02-2009, 22:26:10 »

Moji roditelji su iz tih krajeva, tako da sam bas uzivao dok sa ovo citao.Svaka cast!
ukica
Guest
« Reply #28 on: 15-02-2009, 07:20:54 »

::arabia:obisla sam zemajsku kuglu a 3 godine sam zivela na pester.Nemoze se opisati pester to se treba dozivet.nezna se dalije bolje ljeto ili zima..sandzacka ili pesterska.Malo je napisati 4 toma o pesteri od allahovih ljepota obicaja ljutskih sudbina...U zadnje vrijeme sve ti se cesce vracam moj Sandzaku...Pesteri.Svi smo jednom dusom disali 1983............I LOVU
ninja
Guest
« Reply #29 on: 05-04-2009, 12:04:02 »

ja sam iz Karajukića Bunara čitam komentare ali jedno da znate Pešter je jedna i nemožete je dočarati ako njom niste hodali
Pages: 1 [2] 3 4 Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube