ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 23-05-2013, 10:49:34
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  Vesti sa naslovnice i komentari
| | |-+  Buđav lebac (u Londonu)
« previous next »
Pages: [1] 2 Add to: Facebook Print
Author Topic:

Buđav lebac (u Londonu)

(Read 2857 times)
Haralampije
novajlija
*

« on: 26-01-2009, 02:15:25 »

Mi, kuvari, ne priznajemo poslastičarstvo, jer se sve radi uz pomoć kantara. Da nema vage u poslastičarnici, ne bi bilo ništa od kolača. Ako sve izmeriš, ne mož` da omaneš. Zbog toga mi i nedostaje prava kujna, gde se začinjava iz prsta...

Autor: Vladimir BojovićPročitajte ceo tekst
Del Boy's clone
Guest
« Reply #1 on: 26-01-2009, 05:40:04 »

Šefe, (ili bi više voleo CHEF :green:) dubok naklon   dance
Evo već par dana čitam tvoje dogodovštine iz kuhinje i sa britanskih drumova.  Zadovoljstvo je možda i blag izraz u poređenju sa onim kako se osećam čitajući šta tefteriš  
Pošto već pominješ Vels, a ljubitelj si fudbala, svrni do Kardifa i baci oko na Millenium Stadion. Mislim da bi ti "leglo" i da se malo baškariš po njihovoj obali, pošto mi se čini da tamo ima više dvoraca kakve ti voliš - zapljusnutih morem!
Ja ću u to vreme biti verovatno negde u Kejmbridžu, Liverpulu ili tako nešto.
Još jednom

Marina
Guest
« Reply #2 on: 26-01-2009, 13:46:04 »

od ovih slikica pozelim da dodjem U Londru... tako mi dodje sjajan i suncan
  :green:
Iva
Guest
« Reply #3 on: 27-01-2009, 14:14:31 »

Sve ovo što pišeš iz kuhinje mi je toliko nepoznato i romantično da se osećam kao da čitam neki roman Smiley Jako dobro, samo napred  
Jelena
Guest
« Reply #4 on: 27-01-2009, 16:35:13 »

Jedina zamerka je sto ne pises cesce ;)jedva cekam sledeci izvestaj dance
Sloba
Guest
« Reply #5 on: 27-01-2009, 19:39:03 »

Vlado sto nas mucis ovakvim slikama!  Tongue
Marinche
Guest
« Reply #6 on: 27-01-2009, 20:36:20 »

Šta reći... Sa svakim novim blogom ja sve više ostajem bez daha! (ugušićeš me,čoveče) Wink

Samo ti putuj    i ne zaboravi rezglednicu..  clap

P.S.Moraš mi praviti neke kolače kad se vratiš,pošla mi voda na usta od onog čokoladnog parfea (teško da se meni ne svidi neki čokoladni kolačić)..  Smiley Smiley Smiley

Jubbbb veeeeliki
Nina
Guest
« Reply #7 on: 27-01-2009, 23:37:40 »

Da znas... nemoj vise slike da postavljas, mnogo mi je tesko da jedem ovaj budjavi kolac od koksa dok citamo o sufleu sa portom i gledam cokoladni parfe. Nije lepo, nije Sad
Iva
Guest
« Reply #8 on: 28-01-2009, 12:57:34 »

ja ni ne znam šta je to parfe   ali me barem više neće gristi savest kad mi se ubuđaju jagode u frižideru  
braker
Guest
« Reply #9 on: 28-01-2009, 14:08:41 »

Valjda se za taj sladoled u domacoj radinosti jaja mute toplo/hladno (uz jos poneki sastojak i manevar pride), al' ne znam kako izbeci da se ukajganisu. Kad si znao slati slike, dajder sad recept i savet.smiley
Бјути
Guest
« Reply #10 on: 28-01-2009, 20:27:51 »

Браво шефе! Tongue
Bata Ivan
Guest
« Reply #11 on: 01-02-2009, 20:09:26 »

Bogami kad Sanja vidi sa kakvim kolacima se igras ima svaki dan da joj spremas po neki.
Sandora
Guest
« Reply #12 on: 03-02-2009, 19:02:48 »

Vodi tebe tvoja seka u  Japan da tamo napravimo biznis i postanemo pravi brend! Sada znam kako posluju u zemlji izlazeceg Sunca, necemo omanuti!!!  
Pozdravi Eleni i Japanku! Nisu mogle boljeg coveka za zezanje da nadju! clap

sCHEFer :D
Guest
« Reply #13 on: 10-02-2009, 11:41:24 »

hahaha, dobar je izgoreli puter za rak Smiley Smiley
svaka cast za trud Vlajko, samo tako nastavi, i naravno - jedva cekamo nastavak dogodovstina Smiley  clap clap Grin
Таја
Guest
« Reply #14 on: 11-02-2009, 00:02:36 »

Баш се радујем новим текстовима, јако интересантна тема и писање. Бра’о  
Pages: [1] 2 Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube