ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 19-06-2013, 23:58:52
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  Vesti sa naslovnice i komentari
| | |-+  Bolonja - učena, crvena i debela
« previous next »
Pages: [1] 2 Add to: Facebook Print
Author Topic:

Bolonja - učena, crvena i debela

(Read 2759 times)
Haralampije
novajlija
*

« on: 28-11-2008, 23:56:39 »

Bolonjezi za svoj grad kažu: Bologna – la dotta, la rossa, la grassa (učena, crvena, debela)! A zašto? Pa, ovako...
Autor: Nenad Prodanović

Pročitajte ceo tekst
Marija,19.decembar 2008.
Guest
« Reply #1 on: 19-12-2008, 09:52:30 »

Upoznala sam nekog ko mi je za kratko vreme postao neizmerno zanimljiv,a zivi u Bolonji!Zato sam pozelalla da bar ovako (nadam se za sada) Embarrassed upoznam taj grad!Fascinirana sam i sada mi je jasno da taj grad svoje dobre vibracije prenosi i na ljude koji u njemu zive!Divan putopis,prelepe fotografije!Ako ikada krenem tamo seticu se Vas i popiti jedan kapuco u Vase ime na Piazza Maggiore! dance
chivitli
Guest
« Reply #2 on: 30-11-2008, 23:39:58 »

uh, oh, uh, kraj me potpuno dotukao :/
Lazar
Guest
« Reply #3 on: 30-11-2008, 23:46:21 »

Sjajno, sad verovatno znam sve što ima da se zna o Bolonji Smiley Ako nastaviš ovako da sladiš, možda jedared i odem da detaljnije pogledam taj truli Zapad  clap
Iva
Guest
« Reply #4 on: 01-12-2008, 11:28:45 »

ja sam odavno rekla da je jedan od mojih osnovnih razloga za putovanja - sladoled... aahhh... a u italiji sam jela sladoled pre 19 godina, i jos uvek osecam taj ukus na kvrzicama, tja Smiley)

osim toga, prica sa ikonom je genijalna, a takvu biblioteku mogu samo da sanjam za sada Smiley lepo ste se vi snasli tamo, uzivajte Smiley
Maja
Guest
« Reply #5 on: 01-12-2008, 15:02:50 »

Skoro sam je posetila...mogu samo da kazem da je Bologna totalno `druga` Italija  ;)u pozitivnom smislu,naravno  clap
Vlada
Guest
« Reply #6 on: 01-12-2008, 16:55:25 »

Super je putopis dobio sam želju da je vidim iako sam pre više od 20 godina bio tamo. Slike su divne i nastavite tako!!!
Jelena
Guest
« Reply #7 on: 01-12-2008, 18:06:28 »

Divan putopis...a, tek klopa Smiley
Бјути
Guest
« Reply #8 on: 01-12-2008, 22:04:05 »

Лепо  clap
Acketa
Guest
« Reply #9 on: 02-12-2008, 09:57:36 »

Odlicno! Smiley
Taman onoliko detalja koliko treba coveku da se jako zainteresuje, a da ipak procita ovo u jednom dahu...  
Dejan
Guest
« Reply #10 on: 02-12-2008, 23:00:49 »

Pravi ljudi na pravom mestu, nema sta... takav grad i zasluzuje da se o njemu pise nadugacko, nasiroko - i zanimljivo! Smiley

Odlican uvod, jedva cekam sledece price... Smiley
ujka Vasa
Guest
« Reply #11 on: 06-12-2008, 17:42:47 »

Goga i Neša, naši neumorni putnici, kuda god da krenu uspevaju da nam prenesu lepote, a posebnno duh sredine u kojoj se nalaze i snalaze. Želimo im još puno putovanja, e da bi nam budili želje da i mi prodjemo Evropom, možda je zavolimo. A i ona nas. Bravo Gorana, bravo Nenede. Volimo vas
bilja
Guest
« Reply #12 on: 07-12-2008, 13:32:43 »

Bravo,bravissimo!Posebno mi se dopala pričica o svodovima i lukovima Bolonje  clapŽelim vam još puno,puno divnih putovanja i predivnih putopisa :green:
lena
Guest
« Reply #13 on: 09-12-2008, 13:27:03 »

pre tačno godinu dana,bila sam u italiji i  stigosmo do bolonje i . . . zaobišli 102 navodno,nije bilo u ponudi..aha..a profesorka noe gucci čizmice pre exqrzije.. :: savet,idite sa mamom i tatom
Mirjana
Guest
« Reply #14 on: 09-12-2008, 16:28:33 »

Ciao bolognesi! Vedo che state molto bene. Non ho letto ancora niente, ho visto solo le foto e mi piacciono da morire!
Nenade, ovo ti je da malo vezbas italijanski, a poznajuci tebe ne sumnjam uopste da ti ide odlicno. Idem sad da citam i uzivam!
Pozdravi Gogu!
Mirjana
Pages: [1] 2 Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube