ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 22-05-2013, 04:13:31
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  Vesti sa naslovnice i komentari
| | |-+  Maroko
« previous next »
Pages: [1] Add to: Facebook Print
Author Topic:

Maroko

(Read 2717 times)
Haralampije
novajlija
*

« on: 01-04-2010, 10:09:25 »

Desetak fotografija iz različitih gradova u Maroku - Kazablanka, Rabat, Fes, Marakeš i drugi. Stare zgrade, palate, prolazi, prozori, detalji marokanske arhitekture i tako dalje. Jedna kratka ali šarolika šetnja kroz Magreb.

Autor: Josip Šarić

Pročitajte ceo tekst
geravodeli
putnik srednjeprugaš

« Reply #1 on: 01-04-2010, 15:30:19 »

Odlične fotke! I odlično probrane iste. Mada bih volela da ih ima više Smiley
Opet se povratila želja za obilaskom te magične zemlje.
jsphotomorgana
Guest
« Reply #2 on: 01-04-2010, 17:40:45 »

Quote from: "geravodeli"
Mada bih volela da ih ima više Smiley

Hvala na poitivnom komentaru, a stšo se tiče broja fotki, nisam hteo da zamaram, mada ih u špajzu imam i-ha-ha:-)))
vesna kolezinica
Guest
« Reply #3 on: 01-04-2010, 20:20:35 »

Josipe, stvarno si ga razbiksnovao!
Jelena
putnik srednjeprugaš

« Reply #4 on: 01-04-2010, 21:44:19 »

Lepe fotke  Wink
franci
Guest
« Reply #5 on: 01-04-2010, 21:49:00 »

JAko Jako fino!
chestitke
lukastrika
Guest
« Reply #6 on: 02-04-2010, 14:02:55 »

bas vam je nepristojno veliki i preuocljiv taj watermark. ko da ste stock agencija...
Lazar
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #7 on: 02-04-2010, 15:18:42 »

bas vam je nepristojno veliki i preuocljiv taj watermark. ko da ste stock agencija...

Kad kradu!  Sad

Svima pripadne samo ko je korenom duboko prodro u rodno tle.
lukastrika
Guest
« Reply #8 on: 03-04-2010, 18:07:32 »

znam da kradu. ali mislim da nije u redu da to plate gledaoci. krade se i muzika, pa se ljudi ne izivljavaju nad svojim pesmama na ovaj nacin... i tekst se krade, al' tu nema lakog resenja, pa onda eto.

resenje za one najbezobraznije koji kradu i zaradjuju na ukradenom je tuzba, ako treba nevidljivi watermark (na 1 posto opacity, cisto da mozete lako da dokazete da je vasa fotka), a za upotrebe koje nisu jako stetne po vas, stisnete zube ili zamolite da ne koriste.
cak i sa ovim watermark-om, vecina fotki je krajnje ukradljiva, uz mali krop, a sve su prilicno poruznjene za gledaoce.

ne shvatite ovo zlonamerno, ne volim ni ja kad mi neko uzme fotku bez dozvole, ali mislim da u celom restruktuiranju autorskih prava i medija uopste treba napraviti trud i pokusati da cenu tranzicije ne plate korisnici sadrzaja.
Lazar
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #9 on: 03-04-2010, 18:59:43 »

Sve to stoji, ali sajt je prilično posećen a ti si prvi koji se požalio. Ako krenu ljudi masovnije da se žale na watermark, razmislićemo o njegovoj modifikaciji. Uveravam te da smo imali dobre razloge da stavimo nešto tako upadljivo, i da to nije urađeno bez dosta razmišljanja.

Svima pripadne samo ko je korenom duboko prodro u rodno tle.
Sunrise :)
novajlija
*

« Reply #10 on: 04-04-2010, 17:47:47 »

Stvarno prelepe slike. Daj slobodno i te druge iz spajza.  party
lukastrika
Guest
« Reply #11 on: 05-04-2010, 14:12:24 »

mozda onda ljudima stvarno ne smeta ili su naviknuti na to. ok, hvala na odgovorima.
Pages: [1] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube