ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 24-05-2013, 15:01:43
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  Vesti sa naslovnice i komentari
| | |-+  Albanski safari
« previous next »
Pages: 1 [2] 3 Add to: Facebook Print
Author Topic:

Albanski safari

(Read 7101 times)
ela
Guest
« Reply #15 on: 12-03-2009, 15:49:00 »

Uzivala sam clap
I zeljno cekam drugi dio... Je li tako da ce biti i drugi dio?
Ima nas mnogo zainteresovanih...
Marko
Guest
« Reply #16 on: 13-03-2009, 22:41:45 »

Sve odlike odličnog putopisa! Da kad čovek pročita, poželi da krene tamo istog trenutka! Bravo!!!
jadrankadz
Guest
« Reply #17 on: 26-03-2009, 07:48:56 »

Odličan putopis. Meni je jako žao što nisam mogla zbog grčke vize da odem na izlet sa Krfa za Sarandu i Butrint ali bože moj, ima dana.
Sve pohvale.
E. Gjon Bala
Guest
« Reply #18 on: 29-03-2009, 16:12:23 »

Ako je proceniti po zivopisu g. Natase, u bliskoj buducnosti Albanija bice atraktivna turisticka destinacija,pa mi preostaje da ove godine dozivim taj "safari"
praguc
Guest
« Reply #19 on: 01-04-2009, 09:41:29 »

hehehe eto da li vam je vasil rekao da je ime Berat derived from Beograd, pošto je taj grad se zvao Albanski Beograd (tako se na češkom npr još uvek zove, Albansky Belehrad), al se vremenom ime iskrivilo.... Za vreme cara Dušana je on dobio takvo ime...
A jeste divan je grad... Doduše meni je Đirokastra lepša;=)
Kolosus
Guest
« Reply #20 on: 07-04-2009, 20:30:54 »

I ja sam bio na albanskom safariju 2007. godine i zelim da potvrdim pricu. Napravio sam ogromnu gresku kad nisam poslusao ljude iz Valone da se ne upustam nocu put Saranda. Kao - ima 130 km. Putevi iz vremena Enver hodze iliti kozje staze. Trebalo mi je 6 sati za 130 km, iskrivio sam felne, a pored mora sam obisao i najvise vrhove Albanije...
Albanija je u ekspanziji i verujem da ce Sarand biti centar njihovog turizma. Ne sme se zaobici Butrint, anticki grad/tvrdjava izmedju jezera i mora.
A ako se nekome stvarno ide na safari, preporucujem Gruziju - bilo koji put, osim magistrale turska granica - Tbilisi, koja se dalje racva na dva puta - za Jerevan i Baku. Wink
golosina
Guest
« Reply #21 on: 08-04-2009, 11:14:24 »

ali vredelo je, zar ne kolosus Smiley
albanski safari 2
Guest
« Reply #22 on: 08-04-2009, 22:44:53 »

Zbilja jeste. Vrlo avangardni provod za smesne pare. Kada bi ljudi znali kako je tamo jeftino letovati, nasi turisti bi se sjatili tamo, uprkos svim predrasudama. Mi smo zapravo bio na Ohridu, gde nam je dosadilo, pa smo produzili. I nismo se pokajali.
Savet: ako se uputite na krajnji jug, obavezno idite putem preko Gjirokastera - osim ako niste PRAVI avanturista i ne vozite staru dobru i nadasve neunistivu Ladu Nivu. Wink
Petar
Guest
« Reply #23 on: 01-05-2009, 13:26:13 »

Fantastičan putopis, očekivao sam još koju sliku nekih plaža, ali i ovo je izvanredno, sa puno stila i detalja. Svaka čast! Smiley
Buna
Guest
« Reply #24 on: 05-05-2009, 11:45:52 »

Puno propagande ovde! Posebno ono Ortodoks-Srbija hahahahaha! Ako postoji neko koga Albanci ne vole, iako su Ortodoksi, to su Grci i Srbi. A onome sto je spomenuo Berat-Berat (turski Belo) je turski naziv za taj grad. Bajke o okupaciji Albanije ostace uvek takve-bajke.
Alban
Guest
« Reply #25 on: 10-05-2009, 01:50:54 »

Ja sam se juce vratio iz Albanije! Prosto je neverovatno koliko se ova zemlja brzo menja! Ustvari, to je jedno ogromno gradiliste, na sve strane se radi i gradi...
Krajem juna se ocekuje i pustanje u promet novog auto-puta Prizren-Tirana, put sa cetiri trake, 27 mostova 23 tunela koji skracuju danasnju distancu toliko da od Pz do Tirane putujete za manje od 2 sata.
Todor
Guest
« Reply #26 on: 23-06-2009, 14:49:44 »

Prosle godine sam bio u Albaniji, u mestima Valona, Radhima, Orikum i Dermiu. No comment, sa 1 euro jedes hamburger a sa 5 eura super pripremljenu ribu, da ne pricam o morskim specijalitetima, u tome su super iako ja ne volim morsku hranu. Zemlja je prelepa prelepa prelepa, more cisto, divno , samo treba znati gde ici, najlepse mesto je definitvno DHERMIU tako se zove, ne propustite odlazak dok je jos jeftino jer od ce i oni ubrzo da poskupe. Od Valone pa prema jugu oko 70% turista su Makednoci (ne albanci iz makedonije vec makedonci) putevi nisu nesto posebno ali vredi otici
Nenad
Guest
« Reply #27 on: 17-05-2009, 15:34:51 »

Lepo receno Smiley A sto se tice odnosa albanaca prema nama, isti je onakav za kakav sam cuo. Sa par reportaza sa tv-a, ali, najbitnije, iz licnog iskustva posle razgovora sa nekim albancima koje znam.
I oni sami kazu da su albanci sa Kosova, ali i sa planina Severne Albanije, u stvari 'oni' za kakve mi znamo i kakve ne volimo.
Da skratim, zelim da obidjem Albaniju.
Jelena
Guest
« Reply #28 on: 20-05-2009, 13:07:29 »

imam pitanje, posto planiram da idem u Makedoniju...kako se iz Ohrida ide za Albaniju..mislim ima li prevoz iz Ohrida...i jel moze viza na granici da se uzme ili mora ovde u ambasadi?
unapred hvala
Olivera
Guest
« Reply #29 on: 18-06-2009, 10:31:17 »

Definitivno podrzavam putovanja u manje posecene zemlje jer sigurno covek moze uvek nesto lepo nauciti i videti na svakoj tacki planete. :green:
Mislim da su takva putovanja uvek puna avanture a naidje se na gomilu dobrih ljudi koji su uvek spremni ugostiti i pomoci...dok npr. u nekom od evropski gradova nemozete da se ogrebete ni za cigar Sad
Pages: 1 [2] 3 Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube