ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 22-05-2013, 14:36:25
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  Vesti sa naslovnice i komentari
| | |-+  Treća kapija
« previous next »
Pages: [1] 2 Add to: Facebook Print
Author Topic:

Treća kapija

(Read 1971 times)
Haralampije
novajlija
*

« on: 08-01-2009, 13:50:26 »

Mistična dimenzija zaista se oseća pri prolasku kroz kapije, ili tokom stajanja u njima. Daleko veće od bilo čega u neposrednoj blizini, hipnotišu posmatrača koji neuspešno pokušava da ih pogledom smanji i uklopi u svoj svet...

Autor: Lazar Pašćanović
Pročitajte ceo tekst
Dejan
Guest
« Reply #1 on: 08-01-2009, 16:17:31 »

Perfektna avantura od pocetka do kraja. Bas vam zavidim.
Mufloni, prerasti, stalaktiti, vino, neobicni nadgrobni spomenici... Kad procitam ovako nesto, dodje mi neobicno koliko se ljudi trude da jurcaju po svetu, a propustaju ovakva cuda u svom komsiluku.
bokas
Guest
« Reply #2 on: 08-01-2009, 16:32:15 »

Kako ova nasa minijatura od Srbije nekad izgleda kao rupa bez dna... toliko fantasticnih mesta, kao iz bajke, a da niko zivi o tome nista ne zna! ...bar ja nisam znala Embarrassed

Potpuno sam odusevljena svakim korakom vaseg putesestvija clap odlican tekst, odlicne pratece fotografije! I poseban momenat: direktorov odgovor na molbu, genijalno! lpl::
U celoj prici samo sam razocaran cinjenicom da nisam bila tamo Smiley nadam se nekom sledecem putu!
bokas
Guest
« Reply #3 on: 08-01-2009, 16:34:05 »

Uh greska u kucanju...razocaranA sam, a ne razocaran sam Smiley
Vanja
Guest
« Reply #4 on: 08-01-2009, 16:48:38 »

divna novogodisnja ledena avantura i jos bolji text i slike Smiley
vino mmm, i srne, i MUFLONI!!! yeeee, ipak nisu iscezli pre 3000 godina Tongue

ovaj text je dobar razlog da mi bude zao sto nisam isla Sad
Gule
Guest
« Reply #5 on: 08-01-2009, 16:51:24 »

To su garant druidi bušili stene, oni su lečili decu pronošenjem kroz bušan kamen. Smiley
A sledeći put kad idete tako negde u druidske pejzaže, cimnite i mene, ima Iva moj broj.javascript:void(0);
javascript:void(0);
radap
Guest
« Reply #6 on: 08-01-2009, 17:09:15 »

Kakva bajkovita ledena avantura. Začarane kapije, tajanstvene pećine, mufloni i prestrašene srne, zelenkasta rečica - negde sa vodom a negde bez nje. Fantastično, zaista. A tek stranci koji hladnokrvno uđu u nečiju kuću i naruče čaj. Ha, ha. Izvanredno!
Acketa
Guest
« Reply #7 on: 08-01-2009, 21:24:29 »

Cheesy Odlicnopis, zimopis, setnjopis i vinopis.
Dobro za podsetiti, ukusno za procitati.
Prijalo!

afro
Iva
Guest
« Reply #8 on: 09-01-2009, 19:54:34 »

Mene jedinice na pečurci asociraju na loto, one kugle što ispadaju iz bubnja. Ne znam, doduše, zbog čega su sve jedinice, to nekako više asocira na školu. Pečurka možda ima nekakve veze sa Guletovim druidima.

Šta još reći, odličan tekst, nekoliko briljantnih anegdota, odlična pesma o Hajduk Veljku, a mogu da posvedočim i da je vino odlično, hvala autoru teksta na donetoj flaši Lep putopisni početak ove 2009-te Smiley Uzdravlje  
darcco
Guest
« Reply #9 on: 10-01-2009, 16:24:39 »

Iscrpno i iskreno! Nasmejao sam se nekoliko puta Smiley)) Ima tu materijala za odličan dokumentarac
Vasko
Guest
« Reply #10 on: 11-01-2009, 20:07:18 »

Vec dugo sanjam da posetim Istocnu Srbiju. Cini mi se da je puna mistike, bezvremenosti...Ovaj putopis me je jos vise podstakao da krenem tamo. Divna prica!
Natasa
Guest
« Reply #11 on: 13-01-2009, 14:17:39 »

Koliko mi je samo krivo sto ona formula nije glasila P=p/2+1... Dajem sve pecenje u zamenu za ovakvo iskustvo. Sledeci put...
Putopis je izuzetan, fotografije fenomenalne.
Lj L-B
Guest
« Reply #12 on: 17-01-2009, 00:15:40 »

Ovaj putopis u reci i slici je izuzetan, hvala autoru sto je ovu lepotu tako nadahnuto podelio sa nama.Narocito mu hvala na vlaskoj pesmi o Hajduk Veljku, a velikom entuzijasti i pregaocu Paunu Es Durlicu na divnom prevodu!
Gege
Guest
« Reply #13 on: 21-01-2009, 16:57:45 »

Svaka cast, alal vera i ocekujem jos koju pricu.
Sjajne fotke, dobra prica, a vala se i nasmejah ko lud. Odusevljen sam sadrzajnoscu direktorovog odgovora.
braker
Guest
« Reply #14 on: 28-01-2009, 14:42:52 »

Odavno se vec meracim da ostavim komentar na neki od Lazarevih putopisa. I svaki put se srozam na nivo licnog utiska, i odustanem smatrajuci to nedovoljnim i neprimerenim. A kako izbeci izraubovane postapalice kritike a ne upasti u zamku laickih kitnjastih hvalospeva?
Ovaj put se javih, samo da sveobuhvatno kazem, da bih prepoznao i nepotpisan text iz pera autora.
Pozdrav
Pages: [1] 2 Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube