ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 20-06-2013, 02:46:47
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  Vesti sa naslovnice i komentari
| | |-+  Treća kapija
« previous next »
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print
Author Topic:

Treća kapija

(Read 2047 times)
Brandon Walsh
Guest
« Reply #15 on: 29-01-2009, 14:50:51 »

Moram napisati par reci...simpatican tekst,ali sa previse doze sarkazma,ipak
je Negotin moj grad. Dugo zivim u Beogradu i mogu slobodno reci,sto veci grad to vise prostora za "sve". Tako da kada bih recimo ja otisao u vas voljeni Novi Sad,verovatno bih imao onoliko puta vise materijala za ismejavanje od vas koliko je NS veci od NG-a.Realno,cela drzava je u kurcu,ne samo Negotin i UNACOP.
Ne mogu da kazem da nije istina to sto ste napisali,ali recimo meni nije bilo smesno,vec tuzno,jer znam kakav je taj grad nekada izgledao,disao..
Zamislite koliko su vase telefonske Noooooooovoooooosaaaaaaaadjaaaaaaaansskeeeeeeeeeeeee sekretarice spore kada Negotinske toliko odugovlace?
Selo nije Urovice,vec Urovica...imate jos par gresaka,ali me mrzi...
Da ste samo malo spomenuli Mokranjca,tekst bi bio mnogo bolji..ovako...dva na tri..eh te rukoveti i liturgija.
Veliki pozdrav "duhovita" i vesela ekipo!

P.S. A tek da ste probali Negotinsku dzidzu...
Nije bitno !!!!!!!!!!!!!!
Guest
« Reply #16 on: 29-01-2009, 21:26:34 »

Radim na Djerdapu 2 pa mi je cudno posto znam da je svako ko je napisao dopis za smestaj u lovackom domu bio odobren od strane direktora.Neznam zasto je vas odbio.A jos nisam siguran mozda je i razlog grejanje ali ako jeste to je moglo da stoji kao obrazlozenje za odbijanje.Toliko od mene i pozdrav iz Negotina.
Lazar
Guest
« Reply #17 on: 30-01-2009, 10:44:32 »

@15: Nije u pitanju ismevanje ni sarkazam, nego samo stara dobra ironija. O Novom Sadu bih pisao isto tako, verovatno sa još više ironije, jer ga mnogo bolje poznajem. Tvoj komentar govori više o tebi nego o tekstu na koji se odnosi.

@16: U pogledu odbijanja molbe za smeštaj, na kraju krajeva, nije ni bitno - ostala nam je poučna priča o niskom civilizacijskom stepenu direktora preduzeća, kao i vredan istorijski dokument.
Brandon Walsh
Guest
« Reply #18 on: 05-02-2009, 16:40:49 »

@17: Nisi se valjda uvredio..nemoj tebra..mislim,nauci da primas male,male kritike..nista maligno...teeebraaaa..hahaha...
E,samo da ti kazem,pljeke nisu najbolje kod Becara,trebao si da probas kod Veterana..
Zelim ti puno lepih i interesantnih putovanja,sa jos mnogo tekstova,ali sa manje stare dobre ironije..lepo je sto nisi napisao...stare dobre Srpske ironije...
Ne zesti se teebraaa..
Veliki pozdrav..

P.S. Ako idete negde da upoznajete nasu lepu planetu..zainteresovan sam..hahah..
wayloh
Guest
« Reply #19 on: 17-02-2009, 12:16:54 »

Stvarno je potrebno veliko odsustvo razmišljanja o mogućim posledicama, pa se lomatati po zaleđenom stenju kanjona. Ja sam tamo bio pre par godina, preko leta, i ledeni virovi kroz koje je trebalo proći na par mesta nisu ni malo bili "slatki". A i sama staza ni preko leta nije naivna, a tek zimi!!!
Svaka čast na hrabrosti, tačnije ludosti.
veverica
Guest
« Reply #20 on: 08-04-2009, 16:53:35 »

Odlična avantura. Morate ponoviti kada je lepo vreme onda pivnice rade.Pozdr
Dragan
Guest
« Reply #21 on: 18-05-2009, 12:13:52 »

Zao mi je sto sam tek sada nisao na ovaj sajt , konkretno na ovaj putopis , ja sam iz Negotina , i mogu vam reci da su mnogi Beogradjani i mnogi ljudi iz unutrasnjosti Srbije - koje sam ja licno vodio u obilazak, bili odusevljeni Negotinskom krajinom , ima mnogo sto - sta jos videti ovde , ali jbg centralizacija Beograda je ucinila da ljudi odavde beze.Ali doci ce vreme kada ce i taj jebeni Beograd da pukne , pa ce svi da navrnu da ulazu u ove nerazvijene krajeve.
Lazar
Guest
« Reply #22 on: 18-05-2009, 23:27:21 »

De, de, samo nam to fali, da "Beograd pukne". Beograd je naš, isto kao što je i Negotin naš - i od jednog i od drugog imamo samo po jedan primerak, pa treba da ih čuvamo. Savetujem da se razmišlja u tom pravcu.
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube