ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 23-05-2013, 03:37:07
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  Vesti sa naslovnice i komentari
| | |-+  Priča o cipelama
« previous next »
Pages: [1] 2 Add to: Facebook Print
Author Topic:

Priča o cipelama

(Read 2677 times)
Haralampije
novajlija
*

« on: 15-10-2008, 12:28:13 »

Vreća za spavanje činila mi se poput neke kapsule u koju se povlačim i negiram stvarnost, sve dok nije osvanulo prvo jutro i dok me nije probudilo nečije kucanje na vratima...

Autor: Vasko LukinićPročitajte ceo tekst
Ivana
Guest
« Reply #1 on: 15-10-2008, 12:45:27 »

odlično napisano, prosto sam se nervirala čitajući,baš si uspeo da dočaraš taj osećaj!
nije zgoreg pisati i ovoj strani putovanja,prosto kao upozorenje..
nadam se da ćeš s nama podeliti uskoro i neki lepši doživljaj,Majka Azija krije razna čuda Wink
Vlada
Guest
« Reply #2 on: 15-10-2008, 13:30:32 »

Sjajan tekst!
Acketa
Guest
« Reply #3 on: 15-10-2008, 16:52:55 »

Vrlo fina prica!
Mozda se to (karmicki balans?) nece vratiti tebi u nekom od narednih zivota, nego nekom od tvojih predaka. A mozda je neki tvoj predak zgresio i ukrao nekom neduznom, slucajno naivnom putniku, cipele...  rolleyes

afro
Acketa
Guest
« Reply #4 on: 15-10-2008, 16:53:51 »

-ispravka, nece se vratiti nekom od predaka, nego potomaka...  
Dejan
Guest
« Reply #5 on: 15-10-2008, 17:08:49 »

Usudicu se da kazem da se karmicka razmena vec dogodila... Izgubio si cipele, a za uzvrat si dobio sjajnu pricu o cipelama, upoznavanje turisticke policije... i ko zna sta jos. Smiley I hvala ti sto si je podelio sa nama. Smiley
Lazar
Guest
« Reply #6 on: 15-10-2008, 17:18:31 »

Uzbudljivo, dinamično, i pre svega originalno. Veoma me raduje što putopisi na sajtu postaju sve neobičniji i originalniji... Kao da sajt polako sazreva, a autori traže maštovitije pristupe putovanjima i zapisivanju doživljaja sa putovanja. Posebno mi je drago što ovaj tekst poseduje nešto što je, nažalost, još uvek dosta retko u putopisanju, a to je smisao za humor, pokušaj da se sagleda smešna strana situacije. I što reče Dejan, cipele su bile vredne ovakve jedne priče... Možemo reći da si im, napisavši priču, podigao spomenik Smiley
Tatjana
Guest
« Reply #7 on: 15-10-2008, 22:58:53 »

Odlično !
Pravi biser  clap
jelena
Guest
« Reply #8 on: 17-10-2008, 13:18:02 »

mnogo mi se svidela priča.... dance
znači poruka je: sve svoje sa sobom nosi! ::
Nina
Guest
« Reply #9 on: 18-10-2008, 10:06:34 »

Ali, ostale su ti patike koji broj manje. Smiley Bas simpaticna prica, bas.
radap
Guest
« Reply #10 on: 18-10-2008, 19:57:39 »

Kako dobra priča! Puna emotivnog naboja, uzbudljiva, dinamična. Sviđa mi se ideja trampe: cipele za priču. Zaista, cipele su bile samo tvoje, a priču si podelio sa svima nama. Hvala.
MajaNS
Guest
« Reply #11 on: 19-10-2008, 20:52:02 »

Obozavam da putujem, upoznajem nove ljude, kulture, predele, ali ne volim kada se idealizuju takva iskustva, stoga mi je izuzetno drago sto si napisao jedan ovakav tekt o neprijatnom iskustvu. Nadam se da to nece odvratiti ljude da idu na tu stranu, ali da ce ih nagnati mozda da budu oprezniji, i da porazmisle pre no sto krenu zasto uopste idu i koliko ustvari znaju o zemlji u koju su se uputili...
Frieda
Guest
« Reply #12 on: 21-10-2008, 10:42:36 »

Fantasticna i lepa simbolicna prica. Slazem se u potpunosti sa Dejanom i radap-om. Ukoliko smem da izreknem malo predvidjanje & Smiley, prognoziram autoru svetsku spisateljsku karijeru Smiley, samo ukoliko ovako nastavi.
Goran
Guest
« Reply #13 on: 14-11-2008, 06:50:47 »

Ih bre, a tako sam se nadao da je lik dolijao...  I meni se jedan slican prikacio u Damasku. Nije mi nista otudjio, ali je naravno na kraju trazio pare, kao sto sam i ja pretpostavljao, mada nisam imao prethodno slicno iskustvo. Dao sam mu $1, a kad me belo gledao, dao sam mu jos jedan i rekao "ciao!".
Hermina
Guest
« Reply #14 on: 07-12-2008, 00:28:43 »

Bravo Vasko! Tvoja putovanja trebas cesce pretakati u reci..Podeli ih sa mladima..znas ti to.
Pages: [1] 2 Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube