ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 20-06-2013, 10:51:30
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  Vesti sa naslovnice i komentari
| | |-+  Sinjajevinom za virdžinom
« previous next »
Pages: [1] 2 Add to: Facebook Print
Author Topic:

Sinjajevinom za virdžinom

(Read 2552 times)
Haralampije
novajlija
*

« on: 05-10-2008, 16:31:56 »

Kad ti Žabljak ostane desno ti udri lijevo, pa kad dođeš u Vrtoč polje ti ponovo okreni lijevo, viđećeš jedan mali mos', pa onda bucaj makadamom sve dok ne ugledaš jedan put kako vodi kroz livadu, to ti je moja kuća…

Autor: Zoran Šaponjić
Pročitajte ceo tekst
бјути
Guest
« Reply #1 on: 05-10-2008, 21:09:20 »

Тужно и симпатично...

Колико г-ђа има година? Smiley
chivitli
Guest
« Reply #2 on: 05-10-2008, 22:07:38 »

Sjajna reportaza! Davno sam je procitao negde, bas mi je drago da je sada i na ovom sajtu Smiley
Bjuti, pise u tekstu da ima 62, mada mi po slici deluje znatno starije.
bjuti
Guest
« Reply #3 on: 05-10-2008, 23:32:48 »

Вид стварно пише... Grin
Marina
Guest
« Reply #4 on: 06-10-2008, 06:47:09 »

Vec 5 minuta pokusavam da napisem komentar ali stvarno ne znam sta bih rekla na ovakav tekst. Imala sam utisak kao da sama setam tim krajevima i razgovaram sa tim ljudima... Jednostavno fenomenalno.... i tekst i slike.   clap
Lazar
Guest
« Reply #5 on: 06-10-2008, 09:12:59 »

Fantastično dočarana atmosfera... Što reče Marina, kao da sam zaista bio tamo. Posebno mi se dopada što ima toliko dijaloga. Dobar tekst, zaokružen od početka do kraja. I odlične fotke.
Iva
Guest
« Reply #6 on: 06-10-2008, 11:57:23 »

Uh, odlično! Podseti me na moju prababa-Stojanu koja je i u svojoj 92-goj godini pušila svilu od kukuruza u nedostatku duvana, tamo negde u planinama kraj Berana Smiley A mi svi tanki, što reče virdžina Cheesy

Sjajan tekst, vrlo direktan i efektan. Neverovatno mi je koliko se razlikuju životi iako nema vremenske distance, a geografska i nije tako velika. Slažem se sa stvarima izrečenim u ostalim komentarima Smiley Uživala sam  clap
Lazar
Guest
« Reply #7 on: 06-10-2008, 17:35:11 »

Sad se setih da sam hteo da pitam nešto što mi nije jasno. Ako je otac želeo da mu ćerka-virdžina održi kuću, verovatno mu je bilo jasno da to može da traje samo jednu generaciju, tj da ta ćerka neće imati potomstvo. Znači, bilo mu je bitno da se kuća održi samo još malo... Možda dok je on živ. Ili grešim?
Acketa
Guest
« Reply #8 on: 06-10-2008, 19:51:29 »

Potpuno neverovatno. I predeo, i ljudi, i prica same Stane.
Odlicno napisano, sto vec rece Iva, efektno.
Ostavlja bas jak utisak!  

afro
lithobrowser
Guest
« Reply #9 on: 08-10-2008, 14:28:34 »

Oho, imamo selebritija u ekipi Wink. Čestitam.
A scenografija je - moja omiljena. Jedno od retkih mesta na koje bih otišao više od jednom.
Ivanaste
Guest
« Reply #10 on: 10-10-2008, 00:24:59 »

Nikako ne voli zene, samo muskarce,hm... Tipicna zenska ljubomora
ip
Guest
« Reply #11 on: 11-10-2008, 09:25:09 »

sta kaze stana nema vise pravijeh ljudi u crnu goru ili je to bilo uopsteno hehe
MajaNS
Guest
« Reply #12 on: 11-10-2008, 22:43:18 »

Sjajan tekst, po mnogo cemu nesvakidasnji. Inace to sto "ženski svijet ne podnosi nikako" je normalno u sredini u kojoj je taj isti "svijet" svet za sebe, obespravljen, devastiran, ponizen. Razlog vise zasto je mizoginija tako rasprostranjena medju zenama, a posebno to mora biti med onima kojima obicaji nalazu da pogazi to zensko u sebi.
Dejan
Guest
« Reply #13 on: 16-10-2008, 15:07:32 »

Samo da se pridruzim cestitkama za odlican tekst.... Omogucio si nam da te pratimo korak po korak. Sjajno. Smiley
filip
Guest
« Reply #14 on: 18-11-2008, 22:19:33 »

reportaza je dobra...svaka cast,ali ima gresaka.tusinja je selo ne pored pluzina vec pored savnika na putu prema zabljku...i zamjenjen je pojam kolibe i katuna. nekoliko koliba cine katun tj dio planine gdje izdižu stocari,i vi ste ulazili u kolibu...stana ipak ima jednu zensku osobinu,krije godine. ja za nju kažem veže se ženskim pasom a muskim glasom! Smiley
Pages: [1] 2 Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube