ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 21-05-2013, 02:49:21
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putujemo...
| |-+  Po belom svetu
| | |-+  Jeftina klopa po svetu! :)
« previous next »
Pages: [1] 2 Add to: Facebook Print
Author Topic:

Jeftina klopa po svetu! :)

(Read 7266 times)
zokiNS
putnik srednjeprugaš

« on: 15-11-2009, 22:28:07 »

Ako se neko nadje u Damasku, u starom delu grada blizu Omajad dzamije, obavezno svratiti u Jaber house restoran. Nalazi se u 200 godina staroj kući. Ambijent je fantastičan, vesela atmosfera, konobari obučeni kao Aladin. Nas četvoro je večeralo 4 velike salate, 4 ogromna glavna jela, kolači i nekoliko pića a sve za ukupno 1800 dinara zajedno sa bakšišom.
« Last Edit: 16-11-2009, 23:08:29 by panonski » Logged
Makaveli13
putnik dugoprugaš

« Reply #1 on: 16-11-2009, 01:46:00 »

Bio sam tri puta u barseloni,i svaki put sam pokusavao da jedem onaj meni od 8 evra i da koliko toliko kvalitetan. Ove godine u Rimu mi je devojka iz Barselone rekla mesto gde ona i njena porodica rucaju Smiley Za 8 evra sam dobio : Rizoto sa pilecim krilcima,Pola pileta,gomilu pekarskog krompira,bokalce vina i za kraj sam mogao da biram da li cu vocni jogurt ili ananas Cheesy
Sve ovo moze mnogo bolje da se iskombinuje,naravno,ali ko zna katalonski,jer su konobari totalno ne zainteresovani da ti pomognu,jer je to restoran pretezno za ljude iz Barselone Smiley e ovako,udjete u cuvenu La Buqueria (market),iz La Ramble,i izadjete sa druge strane,u jednu malu ulicicu (carrer de jerusalem) idete desno,i na prvoj cosci,videcete izlog,restoran,ruznjikav spolja,na pravom ste mestu! Smiley Kazu da su najcuveniji po paeli Smiley Prijatno,ogladneo sam,a na dijeti sam 
bee beep
putnik dugoprugaš

« Reply #2 on: 19-11-2009, 21:44:27 »

All you can eat and drink buffet u Budimpesti. Nisam bio. Samo  comp

http://www.trofeagrill.com/index_eng.php
pedjalon
putnik dugoprugaš

« Reply #3 on: 19-11-2009, 22:20:59 »

Bio, i tako se prejedas da ti posle bude muka. Ustvari se ne isplati jer na mnogim mestima u Budimpesti se moze vrlo jevtino jesti. Jedan restoran istog tipa,jedi i pij koliko mozes, je i PastaDosta u Rakoci ulici. Po meni je Pasta dosta kvalitetnija od Trofeje (kojih ima tri).
U West endu se moze u nekim restoranima jesti za 50% od cene posle 20h. Burek u vec spomenutoj buregdjinici je , isto, 50% posle 18h.
Ubedljivo najjevtiniji su kineski restorani gde mozes dobiti menu vec od 400-500Ft.

Ahimša paramo dharma
golosina
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #4 on: 20-11-2009, 15:16:35 »

U Madridu je sve skupo, a mi smo nasle letos "Muzej sunke" (to su kao neki snek barovi gde ti svuda s plafona vise sunke), gde je kroasan sunka i sir JEDAN evro. Sta da vam kazem, svako jutro smo ta doruckovale, i onda kupimo jos jedan za poneti za rucak. Ubrzo se smuci, ali jeeeftiiiinoooo 

Jedan Muzej sunke (Jamon) je na trgu SOL, mada ima ih jos ali ne mogu da se setim gde.

stay hungry. stay foolish.
mnikola
putnik srednjeprugaš

« Reply #5 on: 20-11-2009, 16:42:34 »

Jedan Muzej sunke (Jamon) je na trgu SOL, mada ima ih jos ali ne mogu da se setim gde.

Potvrdjujem, jedan od popularnijih restorana u Madridu, upravo zbog cena.

http://www.museodeljamon.es/ pa izvol'te i prijatno! smiley
CheGuevara
putnik-pripravnik
**

« Reply #6 on: 27-05-2010, 10:17:42 »

A ima li ko da preporuci neku jeftinu klopu u pragu ili Bratislavi? 
bee beep
putnik dugoprugaš

« Reply #7 on: 15-09-2011, 22:15:42 »

Makaveli13 je pre skoro dve godine pisao u ovoj temi o dobrom i ne skupom restoranu u Barseloni. Sada ću samo da malo dopunim informacije.

Restoran se zove "La Gardunya". Više o njemu možete pročitati na sledećim linkovima:

http://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g187497-d1418267-Reviews-La_Gardunya-Barcelona_Catalonia.html
http://www.bcnrestaurantes.com/eng/barcelona.asp?restaurante=la-gardunya
elefteros
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #8 on: 16-09-2011, 16:13:07 »

Moćna stvar, behemot i ja probali, u priču je bilo uključeno i neograničeno pivo, a najlepše je neka piletina koju prave sa mešanim povrćem.

trainspotter
novajlija
*

« Reply #9 on: 17-09-2011, 02:31:12 »

http://www.deewan.at/  u Becu - najjace mjesto na kugli zemaljskoj - eat as you can, pay as you wish! i dobra je klopa skorz, buffet tip, par vrsta mesa, par vrsta priloga..
Nikodijevic
putnik dugoprugaš

« Reply #10 on: 17-09-2011, 05:14:33 »

Taman sam hteo to da predlozim!
Odlicno mesto!

!!PRAVDA ZA MPETROVICA!!
   ::fnlm&nrpzsormpinn::
Behemot
putnik dugoprugaš

kkkkhhhhh

« Reply #11 on: 17-09-2011, 06:06:19 »

Moćna stvar, behemot i ja probali, u priču je bilo uključeno i neograničeno pivo, a najlepše je neka piletina koju prave sa mešanim povrćem.

Jeste. Vrhunska stvar. Meni su se najvise svideli oni meksicki specijaliteti.
Aaaaa i pivce je bilo dobro.

Ima u Wittier-u (zabit na Aljasci, blizu Anchorage-a) "all you can eat" kineski restoran.
14 dolara je meni koliko se secam, s tim da ako ne pojedes sve sa tanjira mora da doplatis jos 5 dolara. Smiley

Dobar fazon. Nema bacanja hrane.

Kad umrem, stavite me samo negde gde je toplo.
A onda, kada lepe žene budu išle preko mog groba, ja ću da ih grabim za noge, k'o u onom filmu.
Pretender
putnik dugoprugaš

« Reply #12 on: 18-09-2011, 04:56:53 »

Kolko para je klopa u Trofeagrill-u ?
Sto se Beca tice, svako malo je neki Thai, Chinese ili overall Asia all you can eat za 5-6 E. Vrlo isplativo.
elefteros
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #13 on: 18-09-2011, 08:19:12 »

12 evra je bila

Pretender
putnik dugoprugaš

« Reply #14 on: 18-09-2011, 15:30:17 »

Pih...sto vece bagra, to skuplja klopa. A kod nas neprikosnoveni Dzindzer i 15 E  death I jos te gleda kao da ti broji porcije...
Pages: [1] 2 Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube