ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 20-06-2013, 13:46:37
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putujemo...
| |-+  Po belom svetu
| | |-+  Jeftina klopa po svetu! :)
« previous next »
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print
Author Topic:

Jeftina klopa po svetu! :)

(Read 7551 times)
zeljo_bl
putnik srednjeprugaš

« Reply #15 on: 25-09-2011, 23:01:59 »

Ima u Wittier-u (zabit na Aljasci, blizu Anchorage-a) "all you can eat" kineski restoran.
14 dolara je meni koliko se secam, s tim da ako ne pojedes sve sa tanjira mora da doplatis jos 5 dolara.

jos jedno dobro mjesto na Aljasci...grad Juneu(Dzuno bi rekli nasi)

Wild Spice...mongolski restoran...all you can eat...prije podne 10 dolara a poslije podne 14...

dakle...rafa sa svezim namirnicama,...4 vrste mesa seckanog na male komadice, rezanci, nekoliko vrsta povrca...natrpas u zdjelu koliko te volja i odneses dvojici likova na sred prostorije koji to propremaju na nekoj ogromnoj plati...postupak se moze ponoviti nebrojeno puta a i supa od jaja i kukuruza dodje pride...

u barseloni ima All you can eat restoran...7e dorucak, 11 ili 12 rucak...ne mogu da opisem tacnu lokciju, blizina onog trga gdje su  bili protesti...

Novi zeland...grad Tauranga...u blizini luke...iduci od luke, kroz park pa levo...kineski restoran...opet jedi koliko mozes...10-15NZD ne sjecam se tacno al bilo je nesto smesno za toliko klope takvog kvaliteta...
...Wellington...u glavnoj ulici nedaleko od Sony shop-a ima kineski all you can eat restoran...restoran je na prvom spratu...

..toliko za sad..bice jos...

www.zeljkorogic.com - moj pogled na svet
www.tnp.ba - domaći carpool sajt
Selen
novajlija
*

« Reply #16 on: 16-02-2012, 20:54:03 »

Thai Pai (5-6e)

Ljubljana.
Pengembara
novajlija
*

« Reply #17 on: 11-06-2012, 03:18:59 »

Koliko vidim dosta kineske hrane "jeftine", kad citam te cijene sve mi izgleda preskupo, s`obzirom na cijene ovde u Kini, sad sam kupila dorucak 2 baozi (nesto kao zemljicke punjene mesom ili povrcem, kuvane na pari) i 300ml sojinog mlijeka za 2.20 yuan-a, sto je 0.27 cent, meni je to dosta za dorucak, za rucak obicno jedem rizu sa necim, fried rice ili neku supu sa rezancima, ako zelis da mesom rizu, bude oko 8 yuan, a bez mesa 5yuan, u svakom slucaju bude jaje, bok choy, jos neko povrce, zacini... supa sa rezancima je oko 6 yuan, sa mesom, povrcem.. Vecera, mi cesto idemo na rostilj, koji se postavlja svuda na ulici cim padne mrak, jedan stapic necega je 1yuan, a ima svega, bukvalno sve vrste povrca, morskih plodova, mesa,gljive su predobre, pivo je 5 yuan\0.66cent 600ml flasa, ali je jako blago, to na rostilju obicno bude 2.5% alkohola, u prodavnici se moze naci i jace, rostilj obicno bude od 20 do 50 yuan, sve zavisi koliko piva popijes Smiley I tako klopa u Kini bude jeftina sve do trenutka dok ne pozelis evropsku Cheesy

Pozdrav svima

Smiley
MajaNS
putnik dugoprugaš

« Reply #18 on: 09-09-2012, 12:43:58 »

Bolivija, gradic Kopakabana, u restorancicima na gradskoj pijaci za 1 $ mozete pojesti kompletan rucak, supu, przenu ribu sa pirincem salatom i najcesce jos nekim prilogom i sok.

Sta ce mi revolucija ako ne mogu da plesem
Emma Goldman
igi2105
novajlija
*

« Reply #19 on: 01-01-2013, 23:15:51 »

Udine- možda ne toliko atraktivan turistički grad, al svakako vrijedan posjeta...

Restoran CONCORDIA- cijene dosta jeftine,a hrana vrhunskaaaaaa... Konobari posebno, inače sam stol se čeka 10-15 minuta, jer je stalno prepuno.
Dobar tek
baki70
putnik srednjeprugaš

« Reply #20 on: 13-01-2013, 11:19:07 »

U Trabzonu sam jeo neki lokalni crnomorski specijalitet kujmak ili ti muhlema. U pitanju je neki topljeni kačkavalj ili sir, sa mislim puterom ili tako nečim. Na sto vam donesu bakarni kotlić sa tom vrelom smesom i vruć hleb. U kotliću se nalazi zajednička drvena varjača sa kojom se taj kačkavalj maže na hleb, tj. više razvlači. Odlično je, veoma sito i vrlo jeftino.
elefteros
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #21 on: 13-01-2013, 20:54:04 »

njam Cheesy gladan sam, čekam da ovi moji nešto slično naprave, pa moram da iskomentarišem Cheesy

garfildd
putnik kratkoprugaš

« Reply #22 on: 29-01-2013, 16:37:25 »

Pozzz ljudi, neka preporuka za jeftinu solidnu hranu u Rimu? party
TARA70
putnik srednjeprugaš

« Reply #23 on: 08-02-2013, 14:22:37 »

Ima nekoliko picerija gde su pice odlične (isprobala)deo grada Tirbutino nedaleko od Terminija neznam da li je ulica via degli Equi  ili via degli Umbri(male uličice) i velika je bila 7e...Ali isto po gradu se može naći sasvim dobri restorani u skrivenim uličicama.
Ima i jedan restoran na uglu ulice via Merulana i via Angelo Poliziano gde se dobre lazanje mogu pojesti za 4e.
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube