ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 25-05-2013, 12:37:51
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putujemo...
| |-+  Azija, Australija & Okeanija
| | |-+  Tahiti
« previous next »
Pages: [1] Add to: Facebook Print
Author Topic:

Tahiti

(Read 1224 times)
Aristotel
novajlija
*

« on: 17-05-2012, 01:07:57 »

Ljudi molim vas da ako je neko bio nekad na Tahitiju! Napiše koji red o tome! Jel ima utisaka? Naših ljudi! Kako najlakše doći? Koliko ostati? Sta je sa vizom?
praguc
putnik dugoprugaš

« Reply #1 on: 19-05-2012, 15:41:19 »

Čisto da znaš vezano za odlazak tamo najjeftinije je airFrance, međutim problem je što samo mesečak dana postoje direktni letovi, i pritom su cene ludačke, a u drugom slučaju imaš međusletanje u LAX, što znači da ti treba i američka tranzitna viza. (koja košta isto kao i turistička).
Al X
putnik-pripravnik
**

« Reply #2 on: 21-05-2012, 12:18:42 »

Nisam bio tamo, ali znam da moze da se putuje i preko Chilea, odnosno Uskrsnjeg Ostrva. Time se zaobilazi Americka viza a i vidi se jedna interesantna teritorija vise...Smiley
Dragance
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #3 on: 21-05-2012, 16:46:06 »

Tacno! Pogledaj na sajtu www.lan.com. Lete i iz Evrope, ali, obrati paznju, nekad imaju konekcije preko USA. U ostalim slucajevima, lete preko Santjaga, Cile, za gde nam ne treba viza. Ali, ako idu preko Sao Paola, tu vec treba turisticka viza za Brazil, koju nije tesko dobiti.
Aristotel
novajlija
*

« Reply #4 on: 18-06-2012, 11:37:02 »

Najjeftiniju kartu sam nasao za1900 evrta! death Sa tranzitom preko LAX. a preko Brazila nisam nasao nista! El neko zna kada je taj mesec diretniih letova da se ne preseda puno puta! Smiley Kakva je situacija za vizu? Smiley
praguc
putnik dugoprugaš

« Reply #5 on: 22-06-2012, 16:15:40 »

Kakva viza kad je to Francuska? Wink Ne trebaju vize za Francusku Polineziju.
Aristotel
novajlija
*

« Reply #6 on: 09-07-2012, 12:48:47 »

Znam da ne treba viza! Al juce sam bio u turistickog agenciji odneo poasoše za viziranje za tajland i tre neme klijentkinja kupila kartu za Tahiti , pa me zanima jel kobio tamo! Kako je došao! Kako mu je bilo party
Pages: [1] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube