ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 19-06-2013, 16:19:56
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putnički servis
| |-+  Vize
| | |-+  Sta su vam trazili na granici (sa novim pasosem)
« previous next »
Pages: [1] 2 3 ... 12 Add to: Facebook Print
Author Topic:

Sta su vam trazili na granici (sa novim pasosem)

(Read 19631 times)
ogledalo
putnik srednjeprugaš

« on: 10-02-2010, 19:28:39 »

Posto jos uvek ima ljudi koji veruju da je potrebno pokazivati kes ili izvodi iz banke, potvrde za smestaj, osiguranje i neznam jos sto sve ne, dali nekome su stvarno nesto od toga potrazili da pokaze?
Ja do sada nisam cuo, ali neka kaze svako licna iskustva.
Bio sam samo do Grckoj, normalno, osim pasosa nista ne traze.
« Last Edit: 10-02-2010, 19:34:26 by kostan » Logged
jovancvijovic
putnik dugoprugaš

« Reply #1 on: 10-02-2010, 19:31:05 »

kada sam isao za rim preko temisvara niko me nista nije pitao ni na rumunskoj granici ni na aerodromu u rimu.

Bog je, stvorivsi coveka, zaboravio da ga patentira. Zato ga danas pravi svaka budala.
slobo665
putnik dugoprugaš

Tamo gde prestaje logika pocinje Srbija!

« Reply #2 on: 10-02-2010, 22:18:42 »

Prelazio sam granicu u poslednjih dva meseca preko 20-ak puta i nikada nista sem pasosa i ako sam isao kolima saobracajne dozvole i zelenog kartona. Zemlje u koje sam putovao su: Italija, Slovenija, Madjarska i Rumunija
Behemot
putnik dugoprugaš

kkkkhhhhh

« Reply #3 on: 10-02-2010, 23:11:05 »

Meni čak ni vozačku, ni zelenu kartu nisu tražili prilikom prelaska mađarske granice automobilom.

Kad umrem, stavite me samo negde gde je toplo.
A onda, kada lepe žene budu išle preko mog groba, ja ću da ih grabim za noge, k'o u onom filmu.
miloica
putnik dugoprugaš

« Reply #4 on: 10-02-2010, 23:30:54 »

Ишли смо два другара, другарица и ја у Софију а бугарски цариник се са нама шалио на рачун другарице која је до контроле спавала а очи је отворила само да пружи пасош и након тога их одмах затворила.

Од прилике овако је било:

-Цариник: ''Добар дан, пасошка контрола''.
-Ми: ''Добар дан''.
-Цариник: ''Како сте се провели, како је било на концерту''?
-Ми: ''Одлично''!
-Цариник: ''Јесте ли стигли да се отрезните, нешто попијете, поједете''? Затим је још једном погледао у другарицу да се увери да ли спава и показујућу брадом на њу додао: ''ПојеБете''?

Извињавам се што сам непристојан али ми умало што у кому нисмо упали. rolleyes LOL LOL  Дакле, ништа сем пасоша нису тражили.
abraskas
putnik dugoprugaš

« Reply #5 on: 11-02-2010, 06:57:53 »

Posto jos uvek ima ljudi koji veruju da je potrebno pokazivati kes ili izvodi iz banke, potvrde za smestaj, osiguranje i neznam jos sto sve ne, dali nekome su stvarno nesto od toga potrazili da pokaze?

Ne secam se da su mi ikad to trazili ni dok nam je trebala viza.
Acketa
Global Moderator
putnik dugoprugaš

It's the wonderful world of possibilities :-D

« Reply #6 on: 11-02-2010, 08:26:08 »

Niko ništa nije tražio. Pitao nas je čovek samo da li znamo kuda idemo, čak smo prošli kroz onu kapiju rezervisanu za građane EU...
I meni dođe da prelazim tu granicu nasumično s vremena na vreme, čisto da proverim da nisam sanjao, pa razumem te ljude koji veruju u svašta.

afro

The soul has greater need of the Ideal than  the Real ...
strikan
putnik srednjeprugaš

« Reply #7 on: 11-02-2010, 08:45:28 »

Za sada isao samo do Rumunije i Madjarske nakon ukidanja viza i niko me nista nije ni pitao ni trazio. Cak na madjarskoj granici sam pitao njihovog policajca da mu pokazem zeleni karton, posto ga drzim odvojeno, na sta je on rekao - ma jok.
Prema tome put pod noge opusteno.
Pretender
putnik dugoprugaš

« Reply #8 on: 11-02-2010, 17:24:56 »

Zasad samo ja od njih trazim da mi lupe pecat/skeniraju pasos...cisto da ne bude zabune  Grin
jms_uk
putnik dugoprugaš

« Reply #9 on: 11-02-2010, 23:36:03 »

Zasad samo ja od njih trazim da mi lupe pecat/skeniraju pasos...cisto da ne bude zabune  Grin
Meni poslednji put nisu lupili pecat ni kad sam trazio.

Moja iskustva od ukidanja viza: Francuska i Holandija po par puta

sci
putnik srednjeprugaš

« Reply #10 on: 13-02-2010, 04:56:03 »

Nista mi nisu trazili, opustite se ljudi, konacno smo na slobodi, naviknite se na tu cinjenicu
Mrgud.VS
putnik srednjeprugaš

« Reply #11 on: 13-02-2010, 08:58:53 »

Ja sam isao u Poljsku, par dana po ukidanju viza i carinik me samo pitao gde idem ja mu reko i on mi lupio pecat i pozeleo srecan put.
Makaveli13
putnik dugoprugaš

« Reply #12 on: 13-02-2010, 09:23:04 »

Meni su izmedju rumunije i madjarske RUMUNI trazili osiguranje za EU,a ja onako sa torbama idem na Tajland. Ja izvadio i dao mu osiguranje za Tajland,i on kao,u redu je... Mislim se,nije glup si,ali pandur si,tako da...
elefteros
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #13 on: 13-02-2010, 13:30:35 »

Evo pre 4 dana, aerodrom Buve, Francuska, carinik pitao za vizu, rekao sam da nam ne treba i on je nesto pogledao i rekao ok!

gandzetina
novajlija
*

« Reply #14 on: 30-03-2010, 15:37:27 »

":Цариник: ''Јесте ли стигли да се отрезните, нешто попијете, поједете''? Затим је још једном погледао у другарицу да се увери да ли спава и показујућу брадом на њу додао: ''ПојеБете''?"

Zanima me da li i njegova cerka ili sestra ide na koncerte....da je nesto priupitam. Cisto da vidim da li bi mu i tada to bila tako dobra fora.
Pages: [1] 2 3 ... 12 Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube