ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 26-05-2013, 03:04:37
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putnički servis
| |-+  Vize
| | |-+  Sta su vam trazili na granici (sa novim pasosem)
« previous next »
Pages: 1 [2] 3 4 ... 12 Add to: Facebook Print
Author Topic:

Sta su vam trazili na granici (sa novim pasosem)

(Read 19289 times)
jms_uk
putnik dugoprugaš

« Reply #15 on: 30-03-2010, 22:52:25 »

Cija carina/pasoska kontrola?

":Цариник: ''Јесте ли стигли да се отрезните, нешто попијете, поједете''? Затим је још једном погледао у другарицу да се увери да ли спава и показујућу брадом на њу додао: ''ПојеБете''?"

Zanima me da li i njegova cerka ili sestra ide na koncerte....da je nesto priupitam. Cisto da vidim da li bi mu i tada to bila tako dobra fora.

golosina
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #16 on: 31-03-2010, 11:43:35 »

":Цариник: ''Јесте ли стигли да се отрезните, нешто попијете, поједете''? Затим је још једном погледао у другарицу да се увери да ли спава и показујућу брадом на њу додао: ''ПојеБете''?"

Zanima me da li i njegova cerka ili sestra ide na koncerte....da je nesto priupitam. Cisto da vidim da li bi mu i tada to bila tako dobra fora.

omg Shocked

mene nisu nikad nista pitali od kad su ukinute vize.

stay hungry. stay foolish.
iguman
novajlija
*

« Reply #17 on: 31-03-2010, 20:01:58 »

nedavno sam leteo za Brisel i imao sam kartu samo u jednom pravcu.
meni licno nista nisu trazili osim pasosa,samo se sluzbenik raspitivao kako se neke reci kazu na srpskom jeziku.Medjutim  devojci pre mene trazili su i pozivno pismo i trazili su joj da pokaze koliko ima evra. Znaci stvar je individualna.Takodje smatram da su malo rigorozniji na aerodrumima u odnosu na prelazak granice automobilom.
miloica
putnik dugoprugaš

« Reply #18 on: 01-04-2010, 00:37:18 »

Бугарска. Написао сам то на претходној страни.
gandzetina
novajlija
*

« Reply #19 on: 09-04-2010, 14:40:32 »

Ma to je bilo samo retoricko pitanje, ali mi je njegova fora skroz trula. Btw, nama nista nisu trazili ni u Rumuniji ni u Spaniji, prosli smo lagano, ali to ne mora da bude pravilo.
anka bashtovanka
putnik-pripravnik
**

« Reply #20 on: 09-04-2010, 16:05:35 »

Mene su pitali za pare i pozivno pismo samo u vozu pri ulasku u Hrvatsku.
Doduse, cini mi se da je carinik glumio strogocu iz ciste dosade....malo da se zabavi  Embarrassed

Niko drugi nista sem dobar dan - dovidjenja.
vidaknn
putnik srednjeprugaš

« Reply #21 on: 09-04-2010, 17:08:41 »

takvi su hrvati na granici, jako cesto traze novac i treniraju strogocu..

panonski
Just naive enough
Global Moderator
putnik dugoprugaš

dare to ask

« Reply #22 on: 09-04-2010, 18:20:16 »

ja sam tu granicu prelazio 20-ak puta u poslednjih par godina... novac su mi tražili jednom. dakle, iskustva su nam različita.

When Rome was built in 750 BC, Aleppo was already 2500 years old.
ela
putnik dugoprugaš

« Reply #23 on: 09-04-2010, 20:37:44 »

Meni nikada nisu trazili pare na hrvatskoj granici, a prelazila sam je (i prelazim) bas cesto...

Poiskah štit dobri da štiti me
Bacih ga potom dobrog jer
Tišti me
miloica
putnik dugoprugaš

« Reply #24 on: 09-04-2010, 21:33:16 »

Мене је хрватски цариник питао да ли сам учествовао у рату иако је по податцима из псоша могао закључиту да сам у тренутку избијања рата имао 5 година. banghead
praguc
putnik dugoprugaš

« Reply #25 on: 09-04-2010, 21:43:52 »

Ma hoće da se iz*****aju nad tobom, sećam se i meni je taj što je ulazio u voz glumio neko ludilo..
Ma uostalom,  ako te nešto pita "Imate li novce za Hrvatsku?" " Idem u Sloveniju, tranzitiram" Tongue
« Last Edit: 12-04-2010, 14:44:35 by Cruela DeVil » Logged
miloica
putnik dugoprugaš

« Reply #26 on: 10-04-2010, 22:25:41 »

Ма знам ја шта је он хтео, да је барем тражио да му покажем паре, овако је само испао глуп. Иначе, тада су из аутобуса извели само мене, другарицу и једног Немца. Немац јадан умро од страха, стално нас питао да ли је ово уобичајено и шта ће да нам раде.
Sloth
putnik-pripravnik
**

« Reply #27 on: 12-04-2010, 17:06:08 »

Мене је хрватски цариник питао да ли сам учествовао у рату иако је по податцима из псоша могао закључиту да сам у тренутку избијања рата имао 5 година. banghead

Ja se zovem i prezivam kao jedan istaknuti hrvatski kriminalac.
A na granicama raznim uvek imam tonu problema (i pretresaju me, i skidaju i iz prevoza izvode) pa sam očekivao da će tek oni da me rešetaju... kad ono... ništa...
Tačno sam se razočarao.
ivanaste
putnik dugoprugaš

« Reply #28 on: 12-04-2010, 18:37:16 »

Ja se zovem i prezivam kao jedan istaknuti hrvatski kriminalac.
A na granicama raznim uvek imam tonu problema (i pretresaju me, i skidaju i iz prevoza izvode) pa sam očekivao da će tek oni da me rešetaju... kad ono... ništa...
Tačno sam se razočarao.
Mozda si vec svima poznat, pa su odustali

“The World is a book, and those who do not travel read only a page.” Saint Augustine
Vagabundo
putnik srednjeprugaš

« Reply #29 on: 13-04-2010, 19:32:03 »

Prelazio sam hrvatsku granicu više od deset puta ali su mi samo jednom tražili da pokažem novac. Išao sam iz Trebinja za Dubrovnik... Smiley
Pages: 1 [2] 3 4 ... 12 Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube