ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 25-05-2013, 16:25:07
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  Vesti sa naslovnice i komentari
| | |-+  Tanzanija: Aruša i Dar es Salam
« previous next »
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print
Author Topic:

Tanzanija: Aruša i Dar es Salam

(Read 3705 times)
Relja
putnik dugoprugaš

« Reply #15 on: 17-02-2010, 22:13:24 »

Jedva čekam Zambiju i Namibiju Smiley Kad razmislim, čitao sam ponešto o skoro svim dosadašnjim zemljama, ali o Tanzaniji, Zambiji, Namibiji... to su valjda zemlje dovoljno srećne da ne budu na vestima Smiley Naravno nisam bio u Africi, ali Lusaka, Vindhuk, istočni Zair... mi nekako deluju nepoznatije od ostalog Smiley
klapac
novajlija
*

« Reply #16 on: 21-02-2010, 03:32:11 »

molim vas cuvajte se tih malaricnih komaraca, mi se ovde brinemo, a vi pisete slajive blogove Smiley pozdrav
Xepoj91
Guest
« Reply #17 on: 21-02-2010, 21:26:05 »

Samson je car... kakva upečatljiva i duboka misao (po malo tužna). Momci, stvarno imate dara da uočite prave stvari i prenesete ih. Za Lazara sam znao iz prošlih putopisa ali i vas dvoje ste odlični. Blog je nenormalno dobar. Pozdrav iz Crne Gore.
Lazar
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #18 on: 22-02-2010, 08:30:24 »

Jest, to sto je Samson rekao, i mozda pre svega nacin na koji je to rekao, mi je jedan od najjacih utisaka iz Tanzanije. Jos uvek ne znam sta da mislim o tome.

Svima pripadne samo ko je korenom duboko prodro u rodno tle.
Bane
putnik srednjeprugaš

« Reply #19 on: 03-03-2010, 19:53:29 »

Vratih se ponovo da procitam neke delove bloga i moram priznati da mi je ovaj najdrazi. Svestan sam da takva vrucina postoji, ali ja nekako vise volim zimu i verovatno zato nikada necu obici Afriku. Malo mi vas je zao jer cini mi se da ove godine necete videti sneg ;-)

Sve proradi ako se dovoljno dugo zezas sa njim (-;
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube