ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 23-05-2013, 15:37:36
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  O klubu / sajtu...
| | |-+  Klub putnika Srbije privezak
« previous next »
Pages: [1] Add to: Facebook Print
Author Topic:

Klub putnika Srbije privezak

(Read 801 times)
Nikolar91
putnik dugoprugaš

Personal Text:

« on: 12-02-2010, 21:03:03 »

U temi http://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=2492.0 sam predlozio da se u promo materijal  KPSa dodaju i privesci za kljuceve, lancici cak mozda i prstelje.

Moj cale ima mini livnicu koja radi te stvari. Moze da se napravi sa velikom preciznoscu i mislim da bi to super izgledalo. Naravno to bi u buduce bio odlican poklon na putovanjima.

Nekako mi je najlogicniije da privezak bude oblika logoa sajta - cizma u trouglu.

Nemam pojma koliko bi to moglo da kosta, ali verujem da nece izaci mnogo jer bi cale naplatio samo materijal.

Pitanja, sugestije, pohvale, grdnje, samo izvolite.  Grin
slobo665
putnik dugoprugaš

Tamo gde prestaje logika pocinje Srbija!

« Reply #1 on: 12-02-2010, 21:43:08 »

Koliko ce da kosta?  Grin
Nikolar91
putnik dugoprugaš

Personal Text:

« Reply #2 on: 12-02-2010, 23:54:14 »

U temi http://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=2492.0 sam predlozio da se u promo materijal  KPSa dodaju i privesci za kljuceve, lancici cak mozda i prstelje.

Moj cale ima mini livnicu koja radi te stvari. Moze da se napravi sa velikom preciznoscu i mislim da bi to super izgledalo. Naravno to bi u buduce bio odlican poklon na putovanjima.

Nekako mi je najlogicniije da privezak bude oblika logoa sajta - cizma u trouglu.

Nemam pojma koliko bi to moglo da kosta, ali verujem da nece izaci mnogo jer bi cale naplatio samo materijal.

Pitanja, sugestije, pohvale, grdnje, samo izvolite.  Grin

Znam da je bitna stavka, trenutno ne znam cenu. Najverovatnije cu okvirnu cenu znati sledece nedelje.
Sloba
putnik dugoprugaš

« Reply #3 on: 13-05-2010, 00:51:15 »

Sazna li šta?

Travel is fatal to prejudice, bigotry and narrow-mindedness and many of our people need it sorely on these accounts. Broad, wholesome, charitable views of men and things can't be acquired by vegetating in one little corner of the Earth all one's lifetime.
Nikolar91
putnik dugoprugaš

Personal Text:

« Reply #4 on: 13-05-2010, 08:27:37 »

pffff... trenutno nista mada ima pomaka u radu. Mislim da ce cena biti oko 150 dinara. Ali konacna izrada nije jos moguca
Pages: [1] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube