ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 24-05-2013, 05:58:35
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putnički servis
| |-+  Autostop
| | |-+  Stopom iz Budimpeste
« previous next »
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print
Author Topic:

Stopom iz Budimpeste

(Read 6238 times)
ragbista
novajlija
*

« Reply #15 on: 10-07-2010, 08:27:39 »

Драги пријатељи...

Хвала Вам на саветима... Али, нажалост, Из Будимпеште сам се вратио возом...  crying

Ево ме сад, овога момента у Загребу с пријатељицом и трудимо се да мозгамо као од ЗГа до Ријеке...

Хвала још једном, надам се да ћу се други пут јавити у догледније време за савете...
Vagabundo
putnik srednjeprugaš

« Reply #16 on: 14-04-2012, 16:43:48 »

Jel stopirao neko skoro iz Budimpešte? Da li je i dalje ista situacija? Planiram da odem do Budimpešte u sredu  i da se vratim u četvrtak, stopom naravno, pa me zanima da li je došlo do nekih izmena ili postoje neke bolje varijante...
Vagabundo
putnik srednjeprugaš

« Reply #17 on: 23-04-2012, 23:51:27 »

Samo da prenesem da sam u subotu, doduše poslepodne, negde oko 5h stopirao dva sata. I na žalost niko nije ni pomislio da stane. Mesto je ok za stop ali nešto nije išlo tog dana. Inače, ovo mi je prvi neuspeli stop Sad
Bilo je malo kamiona, kažu da ih prepodne ima više i da ih je dosta lako ustopirati. Posle dva sata stopa bio sam demotivisan. Neka devojka, koja radi u fabrici, stala je pored mene i za nepunih tri minuta uhvatila stop Smiley) Jebešga, moram svuda da vučem devojku sa sobom, ako mislim da mi i ubuduće pali stop...
Laza GNR
putnik dugoprugaš

Drink beer be free

« Reply #18 on: 04-05-2012, 01:17:59 »

Odustao si posle 2 sata?Pa,nisi ti bas tako uporan Smiley
A sto se kamiona tice,vikendom u EU za njih vazi zabrana voznje.Pravila su od zemlje do zemlje,al generalno racunaj da od petka ponoci (noc petak-subota) do nedelje uvece je zabrana teretnog saobracaja po EU.

...bar mi je tako jedan kamiondzija nas rekao...

People,check-out this site:www.hospitalityclub.org
Vagabundo
putnik srednjeprugaš

« Reply #19 on: 04-05-2012, 23:49:57 »

Hehe, posle dva sata prevagnula je ideja o gulašu i krigli piva i spavanju u vozu... Smiley)
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube