ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 19-06-2013, 10:53:03
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putujemo...
| |-+  Amerike
| | |-+  Viza za USA za nase gradjane koji su u Kanadi na studijama
« previous next »
Pages: [1] Add to: Facebook Print
Author Topic:

Viza za USA za nase gradjane koji su u Kanadi na studijama

(Read 779 times)
Venik
novajlija
*

« on: 10-05-2012, 07:41:10 »

Ovaj forum je, koliko vidim, vrlo koristan, jer ima puno dobronamernih ljudi sa iskustvom i dobrim svetima. Moje pitanje je: Slobo ili bilo ko....
Sin mi je na doktorskim studijama u Kanada (ima kanadsku vizu na 4 godine). Hteo bi da poseti Njujork (imam kolegu tamo) i to na kratko - npr. nedelju dana. Da li mu je potrebna americka viza i ima li ko kakav savet....Hvala na vremenu...
ZeleniZub
novajlija
*

« Reply #1 on: 09-06-2012, 14:12:17 »

Mislim da će mu trebati viza. Ja sam na doktorskim studijama u SAD i znam da bi mi trebala viza za Kanadu ako bih išao da je posetim. Jedina olakšavajuća okolnost je što bi američku vizu mogao (možda i trebao) da vadi u Kanadi.
Pages: [1] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube