ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 19-05-2013, 21:13:46
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  Trice i kučine
| | |-+  ?ta ste noćas sanjali?!
« previous next »
Pages: [1] 2 3 4 Add to: Facebook Print
Author Topic:

?ta ste noćas sanjali?!

(Read 6515 times)
Baksuz
putnik kratkoprugaš

Alelejihuuuuuu

« on: 25-08-2006, 09:06:12 »

Elem, neki pametnjaković (brainiac) reče da san traje svega 2-3 sekunde! Ama ne sla?em se! Ja sanjam ?ivopisne snove, svaku noć po nekoliko, i mislim, svaki put ne?to novo, i ako to sve traje 3 sekunde, daj bre stalno da spavam! I tako ja mnogo puta planirao da zapisujem ?ta sve sanjam, da vidim dokle će da tera, i dal mi se ne?to ponavlja, pa evo pravog mesta za to, a mo?da nije lo?e ni čuti, ?ta i Va?i mozgići rade tokom noći!

Pa ?ta ste sanjali noćas?!

Ovu noć sam sanjao, verovatno povučen jučera?njim uspehom Partizana?? dance party? party? party? dance , da je Zvezda pobedila Milan sa 3:1? ! Golovi su bili čudno raspoređeni, jedan do drugog umesto jedan naspram drugog, i prvi pogodak Zvezde sam video sa drveta visine jedno 50m, a u Zvezdinom (belom) dresu, igrao je Ronaldinjo! Ne, nisam ni?ta? to veče, mislim, tad bi Zvezda jedino i mogla da pobedi Milančeta... mo?da...?? ? ? LOL

Buahaha ovako nesto jos ne videh u zivotu!!!
http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=36147
jegulja
putnik dugoprugaš

« Reply #1 on: 25-08-2006, 09:24:11 »

bogo! gde me nadje! ja se obicno ne secam svojih snova (to kazem jer tvrde da svake noci sanjamo, samo se ne secamo sta), ali nocas sam sanjala LAZARA!!!
i snove si mi okupirao, ti... ti... ti...!  mad  crying 

The summer heat has brought a plague of jellyfish that is causing trouble for beachgoers in Spain.
nera
putnik srednjeprugaš

« Reply #2 on: 25-08-2006, 09:39:06 »

Noćas sam sanjala da jedem ribu.

Juče popdne kad sm spavkala sanjala sam da mi je stan 12 spratova ispod zemlje i bijo je svuda mrak a napolju je bila op?ta uzbuna ceo svet se zarazijo nekim opakim virusom...
jegulja
putnik dugoprugaš

« Reply #3 on: 25-08-2006, 09:51:37 »

unistio te miris iz one kafane pored reke!  LOL  LOL  LOL

The summer heat has brought a plague of jellyfish that is causing trouble for beachgoers in Spain.
nera
putnik srednjeprugaš

« Reply #4 on: 25-08-2006, 10:07:22 »

?ta kafana učini od čoveka...
Cruela DeVil
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #5 on: 25-08-2006, 10:20:27 »

Ja kad sanjam fudbal probudim se vrishteci! To je nocna mora! Hvala Bogu pa ga retko sanjam!
Mislim da sam zadnji put sanjala kad sam bila u Maroku! Sanjala sam mamu koja mi je govorila nesto oko racuna za moj stan bla bla bla... i onda posle toga sam sanjala neke drugare... sta cu... nostalgija drmala!
 :-D

Kad si jednom osetio let ici ces zemljom ociju uprtih u nebo tamo gde si bio i tamo gde zelis da se vratis...
Baksuz
putnik kratkoprugaš

Alelejihuuuuuu

« Reply #6 on: 25-08-2006, 10:59:05 »

Noćas sam sanjala da jedem ribu.

Juče popdne kad sm spavkala sanjala sam da mi je stan 12 spratova ispod zemlje i bijo je svuda mrak a napolju je bila op?ta uzbuna ceo svet se zarazijo nekim opakim virusom...

Gledala si atomskog mrava 

Buahaha ovako nesto jos ne videh u zivotu!!!
http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=36147
spavac
putnik dugoprugaš

Deb`o!

« Reply #7 on: 25-08-2006, 11:49:56 »

Ajd, kad ste vec pomenuli snove, jel uspevaju nekome lucidni snovi?
Ja sam se u zadnje vreme zainteresovao za to, i mogu vam reci da se uz malo prakse moze doci do toga...

"...ono što pokušavam sad, ti nećeš za ceo svoj život..."
franzee
putnik dugoprugaš

Eons and eons of spring and fall await me...

« Reply #8 on: 25-08-2006, 12:02:10 »

moj svaki san je donekle lucidan.. ali sta tacno podrzaumevas pod tim? Smiley

trebalo bi priupitati acketu, eksperta za lucidne snove 

"Clouds appear
and bring to men a chance to rest
from looking at the moon."
spavac
putnik dugoprugaš

Deb`o!

« Reply #9 on: 25-08-2006, 12:22:17 »

Vishe o tome na:
en.wikipedia.org/wiki/Lucid_dream

Ali ukratko, lucidni snovi su snovi u kojima postajesh svestan da sanjash ali se ne probudish, i kad malo ovladash time mozesh predobro da se zabavljash tako shto svesno ucestvujesh u svojim snovima...

A u snovima zaista mozesh da radish shta god pozelish Smiley

"...ono što pokušavam sad, ti nećeš za ceo svoj život..."
franzee
putnik dugoprugaš

Eons and eons of spring and fall await me...

« Reply #10 on: 25-08-2006, 12:31:23 »

u tom sluchaju DA... i uzasno mi je skenj kad se probudim posle!!  angry

"Clouds appear
and bring to men a chance to rest
from looking at the moon."
Marija
putnik srednjeprugaš

« Reply #11 on: 25-08-2006, 12:57:20 »

S obzirom da skoro svake noci sanjam isti san gde sam ja glavni akter koji bezi od nekoga tamo ko zeli da me ubije.Pre sam stalno sanjala istu lokaciju ( suma iznad babine kuce u Srebri) sad je vec mogu menjati cini mi se sopstvenom voljom gde zelim da bezim i kad budem ubijena da se ponovo probudim i nastavim neprekidnu bezaniju.
Evo, nocas sam sanjala da sam u nekom gradu i prica ide poznatim tokom,bila sam uhvacena, ali prosto sam vratila film do tog momenta i nastavila drugim pravcem.
Imam obicaj da sanjam stalno iste predele u kojima nisam u zivotu nogom krocila, ali ih poznajem do detalja.
Bilo ovo lucidno ili ne, ja mislim da se ja i moji snovi dobro slazemo
miroslavg
putnik dugoprugaš

« Reply #12 on: 25-08-2006, 13:04:21 »

Pre tri godine sam sanjao kako preko puta moje vikendice na Kosmaju (umesto njive) je more i ja kao pecam ribu, a tu pored na camcu Slobodan Milosevic pokusava da se obesi 

a skoro sam sanjao kako se setam auto putem i oko mene jurcaju dvokrilni i trokrilni ormari.....

redovno sanjam pozare, rusenje aviona na terazijama, Avali.... vojsku, pecine i slicno.....

poletarac
putnik srednjeprugaš

« Reply #13 on: 25-08-2006, 13:26:40 »

ja cesto sanjam da sam u nekim sranjima, teskim, ne kao da me ubijaju ili tako nesto - to me ne pogadja previse, vec vise kao u nekim licnim sranjima, iz kojih apsolutno nema izlaza i onda se probudim otprilike u trenutku kad se pomirim sa svim tim i skontam da je sve to san. e, to su momenti kad ova java uopste ne izgleda tako lose Cheesy

a ti lucidni snovi, ne secam se da mi se to desilo, meni se desavaju stalno ti obrnuti, kao onaj kad ti u snu zvoni sat i ti ga razbijas i lomis i seces bateriju na dva dela, ali sat nastavlja da zvoni, i tek onda se probudis Smiley

:nihilistdvetackenihilesttritacke...
Sloba
putnik dugoprugaš

« Reply #14 on: 25-08-2006, 14:34:27 »

ne secam se sra sam veceras sanjao, ali npr pre neki dan, sanjam kao dolazim u neko cuveno mesto u Bg-u da kupim nesto da jedem, a oni imaju pizzu s limunom Smiley Vidim stoji pizza s isecenim parcadima i na svakom kolut limuna 

Inace sanjam puno i raznoliko, od toga da mi na faxu drzi ispit profesorka iz gimnazije pa da iz elektronike odgovaram na pitanja iz hemije, pa da pronalazim gomilu para, pa ima tu onako nevaljalih snova ponekad Smiley pa onda nekih skroz cudnih, pa i nekih koje sanjam dva tri puta (bar se tako cini)... itddddddddddddd

Travel is fatal to prejudice, bigotry and narrow-mindedness and many of our people need it sorely on these accounts. Broad, wholesome, charitable views of men and things can't be acquired by vegetating in one little corner of the Earth all one's lifetime.
Pages: [1] 2 3 4 Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube