ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 20-05-2013, 22:42:45
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  Trice i kučine
| | |-+  ?ta ste noćas sanjali?!
« previous next »
Pages: 1 2 3 [4] Add to: Facebook Print
Author Topic:

?ta ste noćas sanjali?!

(Read 6519 times)
vlada kuvar
putnik srednjeprugaš

« Reply #45 on: 18-09-2006, 13:31:07 »

Ja sam sanjao da sam Deda Mraz.Sve super imam chak i sanke koje vuku irvasi, suprugu da znate kakva je
Sve to nije nishta chudno vec to da se sve odigrava u leto.Vrucina neverovatno, guzva u saobracaju (ko da nije Nova Godina )Kao mene cheka Deda Mrazica? na Senjaku, a ja u civilu (gde si do sad chekaju nas), i tu na sred ulice se oblachim, tapshem irvase? i krecem da delim poklone. rofl

Kol`ko je to normalno huh

the world ıs too small for travelers...
Omu
putnik srednjeprugaš

« Reply #46 on: 04-10-2006, 11:29:47 »

Sinoc sam sanjao o lucidnom snevanju, tacnije, sanjao sam devojku koja je pokusavala da mi pokaze kako se ulazi u lucidan san. Ironicno je sto nisam shvatio da sam ja, u tom trenutku, mogao od toga da napravim lucidan san Smiley
Baksuz
putnik kratkoprugaš

Alelejihuuuuuu

« Reply #47 on: 04-10-2006, 14:08:24 »

Ja sam sanjao kako idem za Austriju, i negde u Makedoniji (!?), izađem da kupim hamburger, a autobus mi pobegne  crying

Buahaha ovako nesto jos ne videh u zivotu!!!
http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=36147
Cruela DeVil
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #48 on: 04-10-2006, 15:28:57 »

Ja sam sanjao kako idem za Austriju, i negde u Makedoniji (!?), izađem da kupim hamburger, a autobus mi pobegne  crying

e baksuze jedan!!!

Kad si jednom osetio let ici ces zemljom ociju uprtih u nebo tamo gde si bio i tamo gde zelis da se vratis...
Marija
putnik srednjeprugaš

« Reply #49 on: 16-10-2006, 00:14:36 »

Nemojte nikada da mesate pica, jer mozete ... da sanjate 
Sanjam lep, ulickan park.Dan jos lepsi.Pun je ljudi.Sve se sve to nalazi u zgradi,tj. bolnici.I svi smo mi pacjenti tamo. 
Kad iznenada pocinje oluja.Sve leti.Skupljamo stvari.Pokusavamo da pobegnemo napolje gde nema kise.  banghead 
Napolju smo, ali meni se jako ide u wc.Sad se svim silama trudim da se vratim unutra   
Nisu me pustili,rekli su da nemam zakazano 

A ja sam mislila da od sinocne zurke nece ostati nikakve posledice  crying
vlada kuvar
putnik srednjeprugaš

« Reply #50 on: 28-10-2006, 14:37:34 »

Nemojte nikada da mesate pica, jer mozete ... da sanjate?

nemojte nikada da radite k`o ludak, a onda tako umorni odete na pijanku? banghead

posle toga sam sanjao da stopiram za Sloveniju. Idem na koncert u Ljubljanu, imam kartu sve OK, legalno. Uhvatim stop do Zagreba, odatle neki stranger ide na zapad, pa dalje s`njim!
Divan san, zar ne? Moralo je neshto krenuti naopako. marfijev zakon se pokazao u pravom svetlu? cry
Pred granicu ja pogledam u pasosh i vidim da mi nema stranice gde je bila viza za ulazak u Sloveniju banghead

I shta da radim pokusham nekako da ujdem? ali nishta krenem kuci pognute glave crying
Ne bi ni bilo strashno da u pitanju nije grupa RHCP cry cry cry cry cry cry cry

the world ıs too small for travelers...
Magelan
putnik dugoprugaš

« Reply #51 on: 29-10-2006, 22:10:42 »

DA SU NAM UKINUTE SENGEN VIZE I DA SA NASIM PASOSEM MOZEMO DA PUTUJEMO PO CELOM SVETU BEZ VIZA  banghead
Baksuz
putnik kratkoprugaš

Alelejihuuuuuu

« Reply #52 on: 21-11-2006, 08:45:47 »

Sanjao sam noćas zemljotres  silence

Buahaha ovako nesto jos ne videh u zivotu!!!
http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=36147
whiskas
putnik srednjeprugaš

« Reply #53 on: 21-11-2006, 15:00:18 »

a bio je sinoc neki zemljotres kod Paracina..
da nisi mozhda i ti to osetio

Prema podacima seizmolo?ke stanice na Divčibarama, noćas u 2 sata i 58 minuta u Srbiji se dogodio zemljotres čiji se epicentar nalazio 14 kilometara istočno od Paraćina. Magnituda potresa bila je 4,8 stepeni Rihterove skale, a intenzitet 6 do 7 stepeni Merkalijeve skale. Prema prvim podacima sa terena, nema povređenih kao ni veće materijalne ?tete.

Micowiny
putnik dugoprugaš

« Reply #54 on: 20-12-2006, 16:43:23 »

poslednji san je bio neki lik sa TVa nabraja drzave u sredozemlju: Italija, ?panija, Portugalija, Severna Koreja...  shock

Pages: 1 2 3 [4] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube