ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 20-06-2013, 00:12:00
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  Vesti sa naslovnice i komentari
| | |-+  Tanzanija: Sumbavanga i Tanganjika
« previous next »
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print
Author Topic:

Tanzanija: Sumbavanga i Tanganjika

(Read 3505 times)
vasco-putnik
putnik srednjeprugaš

« Reply #15 on: 05-03-2010, 11:17:32 »

Sjajno-prosto je neverovatno gde ljudi stignu...Znaci to je ona faza tokom putovanja "sta mi je ovo trebalo u zivotu" Smiley
bagzy
putnik dugoprugaš

Mininal rulez...

« Reply #16 on: 07-03-2010, 00:18:39 »

Gospodo svaka cast, covek treba imati zivce kao brodske konopce da sve ovo pregura. Respect jos jednom!

The future is big as you are big enough to create it!
Impossible is nothing, because changes happens!
HEJZI
Guest
« Reply #17 on: 07-03-2010, 15:57:06 »

Svaka čast gospodinu Oskaru! Ko zna, možda u njemu čuči neki budući Ford? Ili Anjeli, ili Rokfeler, u svakom slučaju neko ko je uspeo jer je u svetu lenjih bio vredan. Daleko će taj gospodin Oskar dogurati, kažem vam. Čovek je pun ideja. Žao mi je samo što ne napisaste koliko gospodin Oskar otprilike ima godina, da znam koliko mu je vremena ostalo da ih realizuje. Što se tiče ostalog u tekstu, strašno je. Kad bi kod nas kažnjenici mogli da biraju ili da provedu godinu dana u našem zatvoru ili da s vama trojicom putuju na vaš način samo mesec dana po Africi, svakako bi odabrali miran i udoban zatvor sa redovnom hranom.
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube