ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 19-05-2013, 10:50:43
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Razno
| |-+  O klubu / sajtu...
| | |-+  Brisanje postova!
« previous next »
Pages: 1 2 3 [4] 5 Add to: Facebook Print
Author Topic:

Brisanje postova!

(Read 7118 times)
spavac
putnik dugoprugaš

Deb`o!

« Reply #45 on: 27-08-2006, 21:48:28 »

evo josh malo korisnog stiva za onog koji bi pisao pravilnik...

http://solair.eunet.yu/~fangorn/smart_questions/smart-questions.sr.html

"...ono što pokušavam sad, ti nećeš za ceo svoj život..."
irena79
putnik srednjeprugaš

« Reply #46 on: 14-10-2006, 12:10:00 »

mhmh nije da se zalim al to brisanje se nastavlja.... ok nije bila tema topika, bila je sala ...
i nije da imam ambicije da prestignem marinu sa brojem postova, ja bas retko pisem, al deprimirajuce deluje kad vidis i da ti se broj postova smanjuje iz dana u dan.

uh smorilo me povlacim se u penziju pa cu se javiti samo kad budem imala nesto mudro da kazem 

budite pozdravljeni pa se vidimo nekad negde....nekim cudom verovatno bas veceras 
Lazar
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #47 on: 14-10-2006, 14:51:37 »

mhmh nije da se zalim al to brisanje se nastavlja....

Niko ti nije obrisao post, nego je bilo tehničkih problema sa forumom, pa su izgubljeni postovi od poslednjih nedelju dana, što si lako mogla da primetiš da si pročitala informativnu rečenicu koja kaže da je bilo tehničkih problema sa forumom i da su zbog toga izgubljeni postovi od poslednjih nedelju dana.

deprimirajuce deluje kad vidis i da ti se broj postova smanjuje iz dana u dan.

Deprimirajuće deluje i kad ljudi ne pročitaju šta piše.

Svima pripadne samo ko je korenom duboko prodro u rodno tle.
irena79
putnik srednjeprugaš

« Reply #48 on: 14-10-2006, 20:01:02 »

dobro de sto si agresivan!?

ja se izvinjavam sirokom auditorijumu na svojoj nepaznji i brzopletosti!
nemam vremena da citam sve postove koji se pojave.

u ostalom pogresi covek! samo sam se pitala sta sad ne valja?

nemoj zbog mene da se deprimiras molim te...
Dule
putnik dugoprugaš

« Reply #49 on: 09-05-2007, 01:02:21 »

Iako sam se nadao da do toga nece doci, ipak ste obrisali temu: "Putuj, Evropo..."
OK, Vi ste administratori, Vi imate vlast na ovom sajtu da odlucujete sta je dobro za njega. Moja ideja je bila samo da aktiviram ljude da malo razmisljaju.
Izvinite sto sam pokusao da pisem nesto sto "nije u saglasju" sa politikom sajta.
Pozdrav!
djora
putnik srednjeprugaš

« Reply #50 on: 09-05-2007, 01:42:31 »

Ma nije obrisan, tu je.  Smiley
Lazar
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #51 on: 09-05-2007, 01:43:54 »

Izvinite sto sam pokusao da pisem nesto sto "nije u saglasju" sa politikom sajta.

Političke teme imaju sasvim dovoljno prostora u medijima, na Internetu, i u životima ljudi. Ne moraju da se uvuku baš svuda, zar ne?

Moja ideja je bila samo da aktiviram ljude da malo razmisljaju.

Razmišljamo mi i bez potrebe za aktivacijom sa strane. Postoji mnogo stvari o kojima se može razmišljati. Ako se ovde ne bavimo politikom, to nije zato što smo nesposobni za razmišljanje, nego zato što ne želimo da se bavimo politikom na ovom mestu.

Eto, nadam se da više neće biti ovakvih nesporazuma.

djora
putnik srednjeprugaš

« Reply #52 on: 09-05-2007, 01:52:27 »

Ma nije obrisan, tu je.  Smiley
Nisam refrešovao 

Pa i po pitanjima viza dotičemo temu politike, zar ne Bokonon?
Možda je cilj teme "Putuj Evropo" bio da se raspravlja o budućim (prošlim) viznim olakšicama, a ne o kožnim foteljama skupštine.  102
Acketa
Global Moderator
putnik dugoprugaš

It's the wonderful world of possibilities :-D

« Reply #53 on: 09-05-2007, 01:58:32 »

Ja sam siguran da bi mnogi od nas imao da kaze puno toga pametnog ili pametnog u odbranu ove ili one strane, ali ne vidim korist od toga, kao ni potrebu za time ovde. Postoji gomila foruma koji se bave aktuelnom politickom situacijom, i na kojima bi o istoj bilo i primereno raspravljati...
Korist od onoga sto nama takva rasprava ovde moze da donese neuporedivo je manja od stete...

afro

The soul has greater need of the Ideal than  the Real ...
kika_vts
nije žensko...
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #54 on: 09-05-2007, 08:41:44 »

Ja moram da kazem da se po prvi put slazem sto je moj post izbrisan! Mislim ... slozio sam se i sa brisanjem nekih mojih prethodnih postova ali u njima sam naglasio "brisite ovo znam da su gluposti ali jace je od mene"  LOL Dole politika, napred putovanja!
miroslavg
putnik dugoprugaš

« Reply #55 on: 09-05-2007, 09:27:44 »

Ja sam siguran da bi mnogi od nas imao da kaze puno toga pametnog ili pametnog u odbranu ove ili one strane, ali ne vidim korist od toga, kao ni potrebu za time ovde. Postoji gomila foruma koji se bave aktuelnom politickom situacijom, i na kojima bi o istoj bilo i primereno raspravljati...
Korist od onoga sto nama takva rasprava ovde moze da donese neuporedivo je manja od stete...
 afro
Ni malo me nije iznenadila rekacija.
Samo treba biti dosledan. Ima drugih foruma o hrani na kojima se priča o čokoladnim bananicama, drugih foruma o zaštiti životinja, kada su u pitanju delfini,  o alkoholu, koncertima i sličnom.....tada nikome nije zasmetalo .... uostalom, čemu služi grana trice i kučine? za sve, samo ne za politiku od koje direktno mnogi budući putopisi zavise.....

i što je najvažnije ne zaboravite da polako ali sigurno se otvara sve više foruma o putovanjima i da ovakvim gestovima usmeravate ljude, barem neke, na njih......a što je najgore, i nije prvi put!

Acketa
Global Moderator
putnik dugoprugaš

It's the wonderful world of possibilities :-D

« Reply #56 on: 09-05-2007, 09:52:47 »

Vidi Miroslave, ako pocnemo raspravu o cokoladnim bananicama, delfinima i koncertima malo koga mozemo time ozbiljno da uvredimo, povredimo, i vrlo verovatno nece doci do zucne rasprave. Ima nas raznih sa raznim stavovima, i ako pocnemo rasprave na tu temu, forum ce postati iskljucivo politicki.
Ja sam licno politicki uzasno zagrizen, i potpuno opredeljen, i razumem svaku reakciju na stvari koje se oko nas dogadjaju, ali nas interni dogovor je da tome ovde nema mesta. I to je PRAVILO. Jasno?
Ko hoce sa mnom da se raspravlja o politici neka dodje na recimo forum b92, pa mozemo zajedno da kukamo, radujemo se, svadjamo se ili sta vec.

afro

The soul has greater need of the Ideal than  the Real ...
Lazar
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #57 on: 09-05-2007, 09:57:28 »

Dotičemo, ali ne raspravljamo o politici, nego o vizama, a politike je tu taman onoliko koliko je neophodno da bi se moglo raspravljati o vizama.

i što je najvažnije ne zaboravite da polako ali sigurno se otvara sve više foruma o putovanjima i da ovakvim gestovima usmeravate ljude, barem neke, na njih......a što je najgore, i nije prvi put!

Nikoga mi, Miroslave, ne teramo da koristi ovaj forum. Drago mi je da se otvara još foruma o putovanjima, trebalo bi da ih bude što više Smiley Tako će svako moći da odabere onaj koji mu najviše odgovara, pa će i sama komunikacija postati kvalitetnija Smiley Mislim da je kvalitet komunikacije daleko važniji od masovnosti.

Ne mogu da verujem da vam se do sada nije smučilo sve što ima veze sa politikom. Izgleda da ne postoji mesto na ovom svetu na koje politika neće, pre ili kasnije, proturiti svoju ružnu glavu, što bi rekli Englezi  Ne mora baš i ovde.

Hajde, ima toliko drugih stvari o kojima se može razgovarati. Nebrojeno smo puta imali prilike da vidimo kuda vode političke rasprave... više štete nego koristi, što reče Acketa.

Lazar

miroslavg
putnik dugoprugaš

« Reply #58 on: 09-05-2007, 10:19:32 »

Vidi Miroslave, ako pocnemo raspravu o cokoladnim bananicama, delfinima i koncertima malo koga mozemo time ozbiljno da uvredimo, povredimo, i vrlo verovatno nece doci do zucne rasprave. Ima nas raznih sa raznim stavovima, i ako pocnemo rasprave na tu temu, forum ce postati iskljucivo politicki.
Ja sam licno politicki uzasno zagrizen, i potpuno opredeljen, i razumem svaku reakciju na stvari koje se oko nas dogadjaju, ali nas interni dogovor je da tome ovde nema mesta. I to je PRAVILO. Jasno?
Koje pravilo? Gde piše? Jer je ovo interni ili javni forum? Svaki forum koji drži do sebe ima pravilnik. Ovde toga nema iako se jedno vreme radilo na njemu. Verovatno se došlo do zaključka da nema potrebe za pravilnikom.

Lazare, potpuno si u pravu što se politike tiče. Naravno da su mi se smučile priče i razmišljanja o svemu tome i tačno je da je politika još davno ušla u društvo.
Verujem da niko ne traži žučnu, dijafragmatsku ili plućnu svađu već samo na taj način želi da izrazi svoj gnev. Siguran sam da ne bi došlo do svađa da je topik ostavljen.

Dule
putnik dugoprugaš

« Reply #59 on: 09-05-2007, 10:51:08 »

Postovani,
ne znam da li su Vama nekada na nekom forumu obrisali  temu ili post, ali verujte mi bezveze je osecaj. cry

Možda je cilj teme "Putuj Evropo" bio da se raspravlja o budućim (prošlim) viznim olakšicama, a ne o kožnim foteljama skupštine. 102

Upravo tako! Nisam pricao o politici i propagirao politicku partiju, vec sam skrenuo paznju na potpuno zivotne teme: aktuelnosti vezane za vizne olaksice i percepciju nas kao gradjana Srbije u svetu, a usko vezane za nasa putovanja u buducnosti. Problem je sto je to, NAZALOST, neraskidivo umrezeno sa politikom. Nadam se da shvatate moju nameru.

Razmišljamo mi i bez potrebe za aktivacijom sa strane. Postoji mnogo stvari o kojima se može razmišljati. Ako se ovde ne bavimo politikom, to nije zato što smo nesposobni za razmišljanje, nego zato što ne želimo da se bavimo politikom na ovom mestu.

Nije mi bila namera nikoga da uvredim i kazem da je "nesposoban za razmisljanje" (izvinjavam se svima koji su tako protumacili), vec veliki broj NE ZELI da razmislja o tome (baviti politikom), hteo sam na taj nacin da ih aktiviram. U suprotnom posle biva kasno (http://69.46.23.36/muzika/d/Djordje%20Balasevic%20-%20Putuj%20Evropo.mp3). Da podsetim, 1933. i "demokrate " su u skupstini glasale za Hitlera, kasnije je on njih smak'o, narod nije hteo da prica o politici, ostatak znate...  U krajnjem slucaju mi kao nevladina organizacija moramo da pricamo i stitimo interese naseg Kluba i nasih clanova, sto vize svakako jesu i sto nas ugled u svetu svakako jeste, pa makar se nekad dotakli i politike. Ne budimo toliko gadljivi!

Slazem se! i ne bih potcenjivao inteligenciju clanova Kluba i ovog foruma da procene sta je vazno i od klljucnog uticaja na putovanja u buducnosti. Za nepunih 90min. koliko je tema "Putuj, Evropo..." uspela da prezivi, zabelezana je rekordno interesovanje sa 8-9 postova (na 10 min. po 1 post), sto cinimi se ipak nesto govori.
S'toga bih Vas najlepse zamolio da vratite obrisanu temu. Hvala!
Srdacno!
Dusan
Pages: 1 2 3 [4] 5 Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube