ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 20-05-2013, 02:41:16
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putujemo...
| |-+  Srbija
| | |-+  Tara
« previous next »
Pages: 1 2 [3] Add to: Facebook Print
Author Topic:

Tara

(Read 6038 times)
Beatrix Kiddo
novajlija
*

« Reply #30 on: 16-08-2011, 21:44:23 »

Ja bih ovih dana na Zaovinsko jezero, da malo odmorim od ljudi, gradova i guzve.

Nemam bas kamperskog iskustva, pa me zanima kakva je situacija sa kampovanjem tamo? Sator sam nabavila, ali ne znam da li mogu da ga postavim gde hocu ili postoje mesta predvidjena za to i gde da ih nadjem, posto mi guglanje nije pomoglo . Sad
Svaka informacija je dobrodosla, posto osim satora i zelje da odem tamo, nemam ni jednu Cheesy 
e-poslovi
putnik srednjeprugaš

« Reply #31 on: 20-04-2012, 13:15:17 »

Planiram da ovog leta odem sa porodicom na Taru, produzeni vikend, priroda, setnja, NEMA mobilnog...
Trebaju mi vasa iskustva ko je bio ili ima pouzdanu informaciju.
Trazim vikendicu da je u sumi, dalje od civilizacije ali da je opremljena. Prvenstveno me interesuje cena jer sam trazio po netu i svuda je uglavnom CENA NA UPIT a ja stvarno nevolim da provesem ceo dan pored telefona da mi ljudi diktiraju cene koje su jednostavno mogli da okace na sajt...

Trazim znaci vikendicu sa kupatilom, kuhinjom, da je u sumi ili blizu sume ili jos bolje na obali jezera samo da je dalje od civilizacije Smiley

Pomagajte! Stvarno mi treba odmor Smiley
Pages: 1 2 [3] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube