ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 26-05-2013, 08:14:22
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putujemo...
| |-+  Srbija
| | |-+  Srebrno jezero
« previous next »
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print
Author Topic:

Srebrno jezero

(Read 28121 times)
Lazar
Administrator
putnik dugoprugaš

« Reply #15 on: 17-08-2009, 21:35:02 »

Bio prošle godine na nagovor prijatelja, i NIKADA više.

Možda kada odem u penziju. Tamo jedino što može da se spava a provod 0 bodova, jezero 0 bodova.
 jednom rečju TUGA.

Dobro, de, pa ne može se od ravničarskih jezera očekivati ne znam šta. To su u većini slučajeva veštačka jezera, rupe pune smeđe vode, sa muljevitim dnom Smiley U njima plivaš jer bolje nemaš pri ruci... Ne treba očekivati prozirnu vodu kroz koju se vidi svaki kamen na dnu... Toga teško da ima u ravnici Smiley

Svima pripadne samo ko je korenom duboko prodro u rodno tle.
dejanido
novajlija
*

« Reply #16 on: 19-08-2009, 16:47:07 »

Ja sam bio 2006 godine tamo...prvo bogu iza nogu je ako se ide preko Pozarevca,mnogo kraci put je ako se ide na Palanku tj. na skelu u tom mestu i izadje se u Ramu selu koje je prvo do jezera.(naravno pod uslovom da idete iz Bg-a ili Banata)Drugo....to ne moze da se nazove jezerom!!Ljudi su pregradili izliv Dunava sa dve brane....to mi u Vojvodini zovemo Dunavac!!Voda je katastrofa...kakva bi i bila kada stoji!Ja sam inace bio u da tako kazemo mirnijem delu jezera,koje je u stvari jedno vikend naselje i stvarno je da se odmoris i naspavas prava stvar.....opet ako ste bez kola ne mozete nista!!!Sve u svemu....kome je blizu ok....ali u poredjenju sa nekim drugim jezerima i plazama na samom Dunavu ovo mesto je stvarno 0!
Koferce
novajlija
*

« Reply #17 on: 10-12-2009, 22:42:55 »

Do Srebrnog jezera je najbolje otici kolima i to tokom letnje sezone.Prvenstveno se na takvo mesto odlazi odmora radi,ima nekoliko kafica(koji se nocu pretvaraju u klubove) i restorana.
Veliko Gradiste je nedaleko odatle i tamo mozete prosetati po parku,a za vecernji provod mestani preporucju jedan splav kom ne znam ime(nema ih mnogo tako da necete promasiti).
Takodje za ljubitelje borove sume toplo preporucujem vikend naselje Vinci koje se nalazi na putu ka Golupcu tj,17km od Velikog Gradista.U njemu se nalazi 1500 vikendica i moja je jedna od njih Grin
U Golupcu obaveznu posetu Golubackoj tvrdjavi i manastiru Tumane.
Sto vece drustvo je obavezno!
Relja
putnik dugoprugaš

« Reply #18 on: 25-04-2011, 21:18:45 »

Прошетао сам мало главном улицом (Цара Лазара?) у Великом Градишту... ја иначе волим да се мајем по таквим местима, и не депримирају ме толико, али не може да ти буде жао... мање пропало је изгледало Сарајево 96...
rosa u podne
novajlija
*

« Reply #19 on: 29-08-2011, 14:28:03 »

Прошетао сам мало главном улицом (Цара Лазара?) у Великом Градишту... ја иначе волим да се мајем по таквим местима, и не депримирају ме толико, али не може да ти буде жао... мање пропало је изгледало Сарајево 96...

Centar izgleda pristojno, stara arhitektura zgrade opstine, gimnazije i apoteke cine zanimljivu celinu. Sve je u parku a tu odmah je Dunavski kej i pesacka staza ka Srebrnom Jezeru. Mesto je idealno za odmor, pecanje, biciklizam i kampovanje sa malom decom. Ja sam letovao u "privatnom smestaju" (t.j. imam kucicu tamo). Bio sam ove godine (inace zivim u ceskoj) i vidim da se Jezero bas izgradilo. Hotel je dogradjen, vile, teniski tereni, sve je sredjenije nego pre par godina. Toplo bih preporucio Srebrno Jezero porodicama sa malom decom. Kada bih ziveo u Srbiji sigurno bih vikende provodio tamo.
« Last Edit: 29-08-2011, 14:30:26 by rosa u podne » Logged
Domaci Keks
novajlija
*

« Reply #20 on: 29-08-2011, 16:41:50 »

Centar izgleda pristojno, stara arhitektura zgrade opstine, gimnazije i apoteke cine zanimljivu celinu. Sve je u parku a tu odmah je Dunavski kej i pesacka staza ka Srebrnom Jezeru. Mesto je idealno za odmor, pecanje, biciklizam i kampovanje sa malom decom. Ja sam letovao u "privatnom smestaju" (t.j. imam kucicu tamo). Bio sam ove godine (inace zivim u ceskoj) i vidim da se Jezero bas izgradilo. Hotel je dogradjen, vile, teniski tereni, sve je sredjenije nego pre par godina. Toplo bih preporucio Srebrno Jezero porodicama sa malom decom. Kada bih ziveo u Srbiji sigurno bih vikende provodio tamo.

Da li imas mozda neki smestaj da mi preporuics ? Ne bih kamp, vise sam za neki luksuzniji apartman, s'tim da nije u nekom vecem hotelu,zbog buke , i da nije mnogo daleko od obale Srebrnog Jezera.
Hvala,
Pozdrav
rosa u podne
novajlija
*

« Reply #21 on: 30-08-2011, 00:09:39 »

Pa, kao sto rekoh, ja imam kucicu u Gradistu, tako da nemam licnog iskustva sa smestajom kod jezera. Ako hocete blizu jezera, onda je jasno da smestaj u Gradistu ne dolazi u obzir,  posto  je do negde dva kilometra od jezera. Kod samog jezera, pored hotela i kampa ima dosta vila koje se izdaju. Spolja gledano, dobro izgledaju. Mozete da ih nadjete na guglu kada zadate na primer: Apartmani Srebrno Jezero, Vila Srebrno jezero i slicno.

« Last Edit: 05-09-2011, 14:06:59 by Lazar » Logged
marinche91sv
novajlija
*

« Reply #22 on: 07-09-2011, 15:16:03 »

Ja tek sad se prikljuchila...
Domaci keks, imash dosta luksuznih vila a srebrnom jezeru.... jedna od njih je i vila Dinchic, najbolje je da pogledash na netu da nadjesh njihov broj, ili sad vec na licu mesta da pogledash... Ipak je najbolje tamo kada vidish koliko ima vila i kako fenomenalnih...   
ivanaste
putnik dugoprugaš

« Reply #23 on: 07-09-2011, 17:09:39 »

Ja sam bila jednom dosta davno, jos pre 7 godina u poseti poznanici iz Gradista. Setali smo se pored jezera, seli u neki kafic, i onako , tada mi je delovalo dosta nesredjeno, a ne znam kako je sad.

“The World is a book, and those who do not travel read only a page.” Saint Augustine
elefteros
Global Moderator
putnik dugoprugaš

« Reply #24 on: 07-09-2011, 21:02:45 »

Meni je delovao sređeno. Lepo je za šetnju, mada ne bih znao šta da radim tamo da treba da budem duže od jednog dana...

nepoznata
putnik srednjeprugaš

Cedo nulli!

« Reply #25 on: 08-09-2011, 00:17:14 »

Spomenuste kafanu "Kod Brke", gde postoje i sobe. Cena po osobi je bila 1000 din, 1500 za dve osobe (cene su iz jula ove godine i to u vreme odrzavanja festivala). Moguce je da je sada jeftinije.

Vulnerant omnes, ultima necat.
Without Shadow
putnik-pripravnik
**

« Reply #26 on: 22-04-2012, 01:46:33 »

Da li je ok otići sada u aprilu tamo na dan-dva sa svojim šatorom? Nije promašaj?
Hvala
Pages: 1 [2] Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube