ENGLISH, please!Klub putnika - o namaKlub putnika - članstvoLinkoviKontakt
Welcome, Guest. Please login or register. Home Home galerija Help Search Login RegisterToday is 25-05-2013, 17:14:12
News: Drage naše, dragi naši, dobrodošli na forum Kluba Putnika... da biste nešto i pisali, registrujte se i obavezno pročitajte pravilnik... a za to vam je potrebno, u proseku, dva minuta.
+  Klub putnika Srbije - Serbia Travel Club - Forum
|-+  Putujemo...
| |-+  Srbija
| | |-+  Horor tura po Srbiji
« previous next »
Pages: 1 2 [3] 4 Add to: Facebook Print
Author Topic:

Horor tura po Srbiji

(Read 10610 times)
Behemot
putnik dugoprugaš

kkkkhhhhh

« Reply #30 on: 27-05-2010, 11:12:54 »

Kad smo već kod horor ture... bacite pogled na ovaj link:
  Smiley

Sori za oftopičarenje.

Kad umrem, stavite me samo negde gde je toplo.
A onda, kada lepe žene budu išle preko mog groba, ja ću da ih grabim za noge, k'o u onom filmu.
Nukleus
novajlija
*

« Reply #31 on: 02-06-2010, 16:27:41 »

Ako bas imas hrabrosti, probaj da prenocis u jednoj kuci koja je tacno ispred ulaza u Guchu, tu je za vreme 2 sv rata pobijeno mnogo ljudi i svasta se tu desava, uglavnom raspitaj se kod mestana pokazace ti lokaciju.

slobo665
putnik dugoprugaš

Tamo gde prestaje logika pocinje Srbija!

« Reply #32 on: 15-11-2010, 19:46:04 »

Hade da vratim temu iz mrtvih.
Da li je neko isao na neku od ovih tura ove godine?

I da li ima zainteresovanih za neku turu, meni se bas ide 
zeljo_bl
putnik srednjeprugaš

« Reply #33 on: 15-11-2010, 23:25:53 »

dobro rece onaj lik
Ja, sa porodicom, ovde živim već 50 godina. I, za sada, nisam primetio da je počela da mi raste treća ruka, ili druga glava. Doduše, kad malko više popijem, osećam izvesne promene.
.... Wink

Ali u selu se nalazi pećina Samar u kojoj je jedan naš lik Milutin Veljković
  nije li to onaj lik za kojeg se kasnije ispostavilo da je u stvari izlazio iz pecine bezbroj puta a da to ostali ne primete....

ispod crkve svetog marka postoji sistem kanala iz drugog svetskog rata...jedan deo je sredjen i uredjen od strane JNA i mislim da je cak otvoren za turiste ali drugi deo koji je originalno nemacki je zarusen i izgleda prilicno jezivo...pronaci knjigu Beograd ispod Beograda...gde se nalaze sve informacije o svim lagumima i podzemnim kanalima po beogradu....

ako koga nanese put u bosne neka poseti napustenu varosicu Srnetica na istoimenoj planini...ukidanjem uskotracne pruge mesto je umrlo....

druga stvar u bosni je ovo gradjevinsko cudo   http://www.zeljava.com  ...dokaz da rijeci vojna inteligencija ne mogu nikako biti zajedno iako mnogi forsiraju pomenutu kombinaciju...kome je to trebalo i jos pogotovo na granici dveju drzava?...danas je mjesto jedna velika rusevina u koju se sa bosanske strane moze uci jer nije dobro cuvana(dakle rekoh nije dobro cuvana a ne nije cuvana u potpunosti)...e da dobro razmotrite odlazak i sa kim ce da idete...dosta tunela je jako opasno zbog urusavanja, te u nekima ima ostataka kojekakvih bojnih hemikalija...OKOLO JE MINIRANO!!! jos jednom dobro proucite iskustva drugih ljudi koja su okacena po netu

www.zeljkorogic.com - moj pogled na svet
www.tnp.ba - domaći carpool sajt
pedjalon
putnik dugoprugaš

« Reply #34 on: 16-11-2010, 11:50:46 »

Uh, jbt da se smrznes. Koliko cemo placati kredite, kao i za krunisanje Kralja Nikole od 1910?
« Last Edit: 16-11-2010, 17:58:59 by Lazar » Logged

Ahimša paramo dharma
gosn.shofershajbna
putnik dugoprugaš

« Reply #35 on: 16-11-2010, 13:14:46 »

Pa dobro u to vreme je to bila jedna drzava sa cetvrtom armijom u Evropi, stvarno steta sto je ovaj aerodrom ovako zavrsio.
Iskreno ne bih se bas upustao u ovakve avanture, mislim avantura je avantura, ali hodanje po minskom polju zarad avanture je pokusaj samoubistva.

''Nase ce sjene hodati po Becu, lutati po dvoru, plasiti gospodu.''
zeljo_bl
putnik srednjeprugaš

« Reply #36 on: 16-11-2010, 16:33:19 »

hm...ni tad mi nismo bili tolko slozni da bi se pravilo nesto takvo tu gde jeste...elem nisam skepticar i pesimista al prodjoh bivsu jugu uzduz i popreko pogotovo po kojekakvim cukama i zabitima pa u rasgovoru sa lokalcima spoznadoh mnoge price...

...bio sam u dosta tunela...drzati se iskljucivo betona napolju i to je to...unutra se ne provlaciti ispod komada betona koji vise o armaturi vec obici okolo il se vratiti...

slobo665
putnik dugoprugaš

Tamo gde prestaje logika pocinje Srbija!

« Reply #37 on: 16-11-2010, 20:01:42 »

Gradili su ga gde jeste jer je sistem razmisljanja bio da se branimo od spoljasnjeg neprijatelja a u stvari bili smo sami sebi najveci neprijatelj i raspali se iznutra na najgori moguci nacin  death

Inace ja sam bio u napustenim objektima na poluostrvu Lustica u CG, neki od podmornickih tuenla deluju prilicno spooky  Shocked

Da li znate neke napustene vojne objekte po Vojvodini a da je dozvoljen pristup ili skoro dozvoljen  rolleyes
Vagabundo
putnik srednjeprugaš

« Reply #38 on: 17-11-2010, 16:52:01 »

I ja sam bio u jednoj od tih garaža za podmornice na Luštici, imam čak i neke fotke, odlično izgleda  Grin
Bio sam i u Albaniji u nekoliko napuštenih bunkera u blizini Gjirokastre koji baš deluju fascinantno. U Sloveniji smo se zavlačili u jedan napušteni bunker blizu sela Knežak, koji je baš dosta dugačak i prohodan  Wink
Ovde u Beogradu ima dosta takvih bunkera, evo, baš kod mene u kraju (na Ceraku) postoje dva nemačka bunkera u koje smo se kad smo bili klinci zavlačili i kartirali ih... a provlačio sam se i ispod Tašmajdana, gde ima uređeni deo skloništa i deo starog kamenoloma gde stvarno i može da se zavlači.
Eto kao klinac sam ulazio u svaku rupu pa tako i postadoh speleolog  Tongue
zeljo_bl
putnik srednjeprugaš

« Reply #39 on: 17-11-2010, 17:24:52 »

e evo za fotke kojekakvih bunkera i laguma po beogradu...

http://www.facebook.com/pages/Beograd-ispod-Beograda/195417143295?v=wall

Vagabundo
putnik srednjeprugaš

« Reply #40 on: 17-11-2010, 18:51:16 »

Inače Golubović je odličan lik, sarađivali smo nekoliko puta do sada i čovek je toliko pun informacija da mu ni još pet knjiga da napiše, ne bi bilo dovoljno Smiley
Vagabundo
putnik srednjeprugaš

« Reply #41 on: 02-12-2010, 18:56:01 »

Propustio sam da nabrojim i Lipe Smiley

http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/20/RTS+1/803322/Trag%3A+Kad+su+Lipe+cvetale.html
albatros
novajlija
*

« Reply #42 on: 29-12-2010, 00:02:59 »

Apropo linka iznad, verovali ili ne, ali sasvim slucajno sam provalio, evo jos uvek ne mogu da verujem. Slike iz teksta o ovoj emisiji pripadaju sasvim drugom selu!!!

Donje napusteno selo, slika, je zapravo zaselak koji se nalazi u donjem toku Uvca (takodje kanjon) koji se nalazi izmedju Crnog vrha (planina kod Priboja). Zaselak je napusten vec duuugi niz godina, i tu niko ne zivi (mozda leti dodju ljudi). Zimi je vrlo jezivo kada prolazite tuda. Uzvodno uz Uvac na 2 km je manastir Uvac.
milos-mimi
putnik-pripravnik
**

« Reply #43 on: 30-12-2010, 23:23:25 »

ahaha kul tura... zelim svima koji planiraju, da je ostvare  Smiley

Moje misljenje je da je Istocna Srbija najvise horor... Iako tamo nikad nisam bio, al po onom sto sam video i citao na netu mislim da tamo ima sta da se vidi a da je naravno horor  Grin
stana
putnik kratkoprugaš

« Reply #44 on: 05-01-2011, 10:50:22 »

Milose, ako nikad nisi bio u tom delu Srbije definitivno bi to trebao uraditi, i nije sve horor, ima toliko zanimljiveh predela da se horor gotovo i ne primeti Grin
Pages: 1 2 [3] 4 Add to: Facebook Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length
Navigacija za ceo sajt
HomePutopisPutoskopBlogIskustvenik
Vize i ambasadeFoto-galerijaDestinacije - SrbijaAutostoperski vodičForum
O namaUčlanite seLinkoviKontaktENGLISH, please!

Klub putnika Srbije Facebook Klub putnika Srbije Twitter Klub putnika Srbije Youtube